چه جالب. به نظر من بهترین ترک این البوم همین ترک"چه حالی داره" هستش(با این که خودم اهل همچین موسیقی بزن وبکوبی نیستم.)
بهرحال نظرات مختلفه
محسن یگانه ( تابوت )
حمید عسکری ( کما 2 )
محسن چاوشی (وحشت)
رضا صادقی ( چقدر سخته )
سیروان خسروی ( ساعت 9 )
بنیامین (06)
علی اصحابی 88
چه جالب. به نظر من بهترین ترک این البوم همین ترک"چه حالی داره" هستش(با این که خودم اهل همچین موسیقی بزن وبکوبی نیستم.)
بهرحال نظرات مختلفه
دوستان فكر كنم از بحث اصلي داريم خارج ميشيم .بحث اصلي اينه كه كدام البوم پرفروش ميشه دليل هايتان مبني بر اين انتخاب هم بگيد
فرهاد جواهر کلام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی از آلبوم بنیامین و sir-1 هم بهتره ؟ قبلنا پسندت بهتر بود![]()
![]()
يعني چي قبلا پسندت بهتر بود!
چرا بايد خوب انكار كنيم كه گوش دادن و انتخاب البوم سليقه اي ميباشد
درضمن شما راي هارو تو همين تاپيك نگاه كن
سيروان خسروي ساعت 9 3راي بيشتر نياورده! و بنيامين 7راي
1-من با البوم فرهاد خيلي هال كردم
و بعدش سيروان و بنيامين!
بنيامين اگر 17تراك ميكرد 8يا9 تراك ولي يكم بيشتر كارميكرد روشون خيلي بهتر ميشد.. بعد از 3سال با اين البوم نشون داد كه پسرفت كرده
-_-_-_-
Last edited by eblis_boy1386; 05-05-2009 at 18:23.
تراك 3البوم فرهاد جواهر كلام به نام چيكار كنم و تراك 4 هرچي ميشه بزار بشه خيلي عالي بود! 100بار فكر كنم گوش دادم
Last edited by eblis_boy1386; 05-05-2009 at 18:24.
در مورد پسندت شوخی کردم منم باهات موافقم هرکس سلیقه خودشو داره
در مورد بحث در مورد این 3تا البوم جدید باید بگم اول بنیامین دوم سیروان سوم ....فرهاد جواهر کلام شاید تا اخر سال جزو البوم اخرم باشه اخه باهاش حال نکردم
البته با توجه به احترامی که برای رای دوستان قاعلم اما خوب سیروان و بنیامین البومشون سر بوده امسال حالا باید منتظر البوم های بعدی که قرار این روزا بیاد بیرون باشیم بعد میشه گفت پر فروش ترین و بهترین البوم کدومه
حمید عسکری - علی اصحابی - محسن چاوشی - یگانه و چند خواننده معروف دیگه که تا اخر امسال البوم میدن بیرون
ولی من خودم نظرم روی علی اصحابیه هم صداش محشره هم ملودی و شعرایی که انتخاب می کنه و مطمئنم البوم قوی بیرون میده( البته من خودم طرفدار چاوشی هستم اما یه شاخه نیلوفر انتظارمو براورده نکرد امیدوارم البوم جدید محسن منو ارضا کنه )![]()
Last edited by sAeEd_kHaAn; 06-05-2009 at 15:53.
من که فکر میکنم محسن یگانه پرفروش ترین بشه
Tnx
ولي چاوشي رو نبايد فراموش كنيم
فکر کنم بهتر بود به جای پرفروشترین از کلمه "بهترین" در سوال نظرسنجی استفاده میکردید،چون بازار فروش آلبومهای موسیقی در دست ما نیست ،همیشه هم قابل پیش بینی نیست،ضمن اینکه هنوز اولین فصل ساله و به نظرم قضاوت درباره فروش زوده، به هر حال آلبوم های دیگری هم هستن که طی ماههای آتی روانه بازار میشن.
![]()
1- بهترين البوم سال 88 رو طبق سنت فروم در اخر هر سال مشخص ميشه نه الانفکر کنم بهتر بود به جای پرفروشترین از کلمه "بهترین" در سوال نظرسنجی استفاده میکردید،چون بازار فروش آلبومهای موسیقی در دست ما نیست
2- منظورتون از فروش البوم ها دست ما نيست يعني چي؟ خوب اگه البوم هارو ماها نخريم پس چجوري پرفروش ترين مشخص ميشه
1- تواين چند ساله كه پيش بيني شدس كه محسن چاوشي،همیشه هم قابل پیش بینی نیست
1- ببخشيد . البوم ها هنوز وارد نشده بايد نظرسنجي ايجاد كرد وقتي كه سال تمام شد كه نبايد نظرسنجي پرفروش ترين البوم رو گذاشتضمن اینکه هنوز اولین فصل ساله و به نظرم قضاوت درباره فروش زوده
بله البوم هاي زيادي ميايد ولي فقط اينها مجوز و هم مدعي هستند . نميشه كه مثلا البوم حامد ملك لو رو تو نظرسنجي اوردبه هر حال آلبوم های دیگری هم هستن که طی ماههای آتی روانه بازار میشناين ايراد هارو از شما گرفتم اميدوارم ناراحت نشده باشيد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)