تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 77

نام تاپيک: عدم موفقیت بازی های ساخت ایران

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

یه جایی یکی نوشته بود این تاپیک هیچ فایده ای نداره ! (نیازی نیست اسمشو بگم)
    دوست خوبم اگه بیایم 2 3 تا از اینجور تاپیکا بزاریم فایدش اینه چند نفر تو فکر میرن که مگه چیمیشه ماهم بازیه خوب بسازیم.
    نیازی نیست کسی از دولت مردها بیان این تاپیکارو بخونن ، ما میخوایم ذهن هارو فعال تر کنیم.

گفتن ایران همینکه هست !
    این حرفا چیه ما نباید اینی باشیم که هستیم .

دوستان تورو به خدا دست از فکرای قدیمی بر دارین ، ما باید ذهنمون رو فعال کنیم.
    ما پتانسیل کارای بزرگ رو داریم

برای طی کردن هزار کیلومتر شرط اول بر داشتن قدم است

برای موفقیت در هر کاری یه سری فاکتورا لازمه مثلا : تحصیلات ، پشت کار ، اراده ، درس گرفتن از شکست های گذشته .

دست بردارین از اینکه هی بگیم چی نداریم.
    بگید چه امکاناتی داریم ولو محدود ، و چطور میتونیم کاملشون کنیم.
    ضمن تایید حرف های دوستمون این نکته رو هم اشاره کنم که بازی فقط گرافیک نیست !!!
    یکی از فاکتور های بازی گرافیک هستش ...
    الان یک مثال میزنم بازی world of war craft یا war craft III یا star craft یا ......
    این سه بازی به عنوان نمونه گرافیک بالایی ندارند در حد گرافیک 32 یا 16 هستش ولی میلیون ها نفر دارن این بازی ها رو انجام میدن حتی با گذت 7-8 سال از تاریخ ساخت اونها ...
    جذابیت بازی موضوع بازی و امکانات بازی ( online بازی کردن ) و غیره خیلی تاثیر داره ....
    من نمیگم بیان بازی online بسازن ولی حداقل توی گرافیک توانایی ندارن حداقل توانایی این رو دارن یه بازی جذاب بسازن با موضوع جالب ...
    اینطوری که شروع کنن خود به خود توی گرافیک هم پیشرفت میکنن ...

2. این کاربر از Paradise_human بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازیسازی یه صنعته و هر صنعتی اول از همه به زیر ساخت نیاز داره :

1-سرمایه 2-افراد مجرب 3-تبلیغات و پخش

حالا ببینین کدوم رو ما در حد خوب داریم ؟؟؟گیریم که سرمایه و افراد مجرب رو داریم اونوقت با این نبود قانون کپی رایت یه بازی که وقت 50 نفر رو گرفته و 100 میلیون خرجش شده چطوری هزینشو در میاره؟؟؟

ببینین دوستان درسته شعار ما میتوانیم عملیه و ایرانی هم هر کاری میتونه بکنه ولی بعضی چیزا ریشه ایه و به چکومت و فرهنک مردم بر می گرده که ما در بهبود این دو مورد هنوز کار زیادی داریم وقتی اینا عملی شد چند نفر با پول کم هم میتونن بازی بسازن بله اونوقت این شعارا عملیه.

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی های ایرانی محدوده پخشش توی ایرانه ولی دیگر بازیها توی کل کشورها پخش میشه
    دلیلش هم کیفیت بد و کارهای ضعیفه بازی سازان ایرانیه
    باید همه چیز رو از روی اصول پیش ببرن تا بتونن یک اثر خوب بیرون بدن

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

نظرات حقیر را هم پذیرا باشید.

ابتدا من با عنوان تایپیک مخالفم. ابتدا باید عدم موفقیت رو تعریف کنیم.

راستش من اون اوایل که بحث ساخت بازی های ایرانی بود ، خیلی دنبال میکردم اما 6 ماهی هست که بی خبرم.

ببینید، اشتباه دوستان این بود که اومدن این بازی ها رو با بازی های بزرگ دنیا مقایسه کردن.

بذارید یه مثال بزنم.

شما یه بچه رو در نظر بگیرید که میخاد فوتبال یاد بگیره، اولش بهش میگید که یه پنالتی بزنه. شاید اصلا توپ به خط دروازه هم نرسه. اونوقت شما برگردید بگید که خاک بر سرت الان اگر روبرتو کارلوس بود، تور دروازه رو هم پاره میکرد!!!
    نه شما همون اول هم تشویقش میکنید و بعد یه مدت یواش یواش پیشرفت خودش رو نشون میده.

شما فکر کردید که این شرکت هایی که الان بهترین بازی ها رو میسازند، اولین بازی شون چه شکلی بوده؟؟

در ضمن ما باید به مشکلاتمون عدم حمایت مالی و در اختیار نداشتن تجهیزات روز دنیا رو هم اضافه کنیم. علاوه بر نداشتن تجربه.

شما انقدر هم گیر ندید به رانندگی در تهران. یه بازی دیدم که اسمش رو فراموش کردم، در مورد جنگ خودمون بود و فکر کنم که عملیات والفجر 8 رو شبیه سازی کرده بودند. من این بازی رو گرفتم و از لحاظ ساختاری اصلا با رانندگی در تهران قابل مقایسه نبود، گرافیکش هم خیلی پیشرفت کرده بود.

خوب شما تصور کنید که این روند پیشرفت همین طور ادامه پیدا کنه. که اگر ادامه پیدا کنه، خود به خود بخش خصوصی و حتی دولتی بیشتر سرمایه گذاری میکنند و از طرفی هم مشتری بیشتر میخره. در این صورت من نمیگم 100 سال دیگه، بلکه 20 سال دیگه ما میتونیم تو زمینه بازی برای دنیا حرف داشته باشیم.
    تازگی ها هم یه بازی از روی داستان های شاهنامه در دست ساخت بود که تلویزیون هم یه گزارش ازش تهیه کرده بود که خیلی پیشرفت کرده بود.همون جا یکی از طراحان بازی چند ثانیه بازی کرد که از لحاظ گیم پلی خوب بود.

به هر حال ما اگه میخواهیم که در این زمینه پیشرفت کنیم، حداقل وظیفه ی ما خرید اون بازیهاست به صورت اورجینال ( هر چند تهوه آور باشه، که نیست) و در وهله ی بعدی تشویق سازندگان.

ببخشید اگر زیاد شد.

8. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اوه اوه اوه بحث چه داغ شده .
    عزیزان من یک مثال ساده : در ایران واردات خودرو ممنوع است به بهانه حمایت از صنایع داخلی . خوب با این اوصاف رقبا از رده خارح میشوند پس ایران خودرو میاد هر آشغالی رو میده دست مردم .
    در مورد نرم افزار هم دقیقا همینه . با این تفاوت که نرم افزار رو میشه کرکی تهیه کرد و یا از روی اینترنت ولی خودرو رو نمیشه .
    پس شرکت های داخلی میان وام های گنده گنده میگیرند از صندوق حمایت از صنایع الکترونیک وزارت صنایع و معان و بعدش آشغالی مثل رانندگی در تهران رو میدند دست مردم .
    حد اقل وام برای تهیه یک بازی در ایران مبلغ 500 میلیون تومان است . (چون خودم برای شرکتی که درش کار میکردم این وام رو گفتم از مبالغ و دستور عمل هاش آگاهی دارم ، اگر خواستید بگید بیشتر توضیح میدم) .
    این در حالی هستش که برای آخرین ورژن بازی نید فور اسپید با اون گرافیک خفن و پفن فقط 400 هزار دلار معادل 400 میلیون تومتن هزینه شده و جالبتر اینکه وامی برای بازی رانندگی در تهران تخصیص داده شده بود مبلغ 3 میلیارد تومان بلاعوض معادل 3 میلیون دلار بوده که این شرکت برای تبلیغات ایران خودرو 2 میلیارد تومان هم پول گرفته یعنی 5 میلیارد معادل 5 میلیون دلار .
    قیمت انجین گیم برایو که در ساخت بازی الدر اسکرول 3 استفاده شده همش 190 هزار دلار هست که میتونید از اینجا ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب با این اوصاف شرکت سمیع رایان که از انجین رایگان استفاده کرده عملا از سرمایه های ملی ایران دزدی کرده .
    حال میخواید صنایع نرم افزاری ایران پیشرفت کنه ؟
    البته بد نیست این رو هم بدونید در زمان انتشار این بازی پریوییی که از بازی نشان داده شد با خودش زمین تا آسمون تفاوت میکرد .
    حالا این همه پول خوردن نوش جان لا اقل میومدن یه بازی درست حسابی تولید میکردند . با این همه پول میشد خود جان کارمک رو استخدام کرد برامون دوم 4 بنویسه !!!!!!
    بدرود

10. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

عزیزان من یک مثال ساده : در ایران واردات خودرو ممنوع است به بهانه حمایت از صنایع داخلی . خوب با این اوصاف رقبا از رده خارح میشوند پس ایران خودرو میاد هر آشغالی رو میده دست مردم .
    در مورد نرم افزار هم دقیقا همینه . با این تفاوت که نرم افزار رو میشه کرکی تهیه کرد و یا از روی اینترنت ولی خودرو رو نمیشه .
    پس شرکت های داخلی میان وام های گنده گنده میگیرند از صندوق حمایت از صنایع الکترونیک وزارت صنایع و معان و بعدش آشغالی مثل رانندگی در تهران رو میدند دست مردم .
    حد اقل وام برای تهیه یک بازی در ایران مبلغ 500 میلیون تومان است . (چون خودم برای شرکتی که درش کار میکردم این وام رو گفتم از مبالغ و دستور عمل هاش آگاهی دارم ، اگر خواستید بگید بیشتر توضیح میدم) .
    این در حالی هستش که برای آخرین ورژن بازی نید فور اسپید با اون گرافیک خفن و پفن فقط 400 هزار دلار معادل 400 میلیون تومتن هزینه شده و جالبتر اینکه وامی برای بازی رانندگی در تهران تخصیص داده شده بود مبلغ 3 میلیارد تومان بلاعوض معادل 3 میلیون دلار بوده که این شرکت برای تبلیغات ایران خودرو 2 میلیارد تومان هم پول گرفته یعنی 5 میلیارد معادل 5 میلیون دلار .
    قیمت انجین گیم برایو که در ساخت بازی الدر اسکرول 3 استفاده شده همش 190 هزار دلار هست که میتونید از اینجا ببینید :
    کد:
    خوب با این اوصاف شرکت سمیع رایان که از انجین رایگان استفاده کرده عملا از سرمایه های ملی ایران دزدی کرده .
    البته بد نیست این رو هم بدونید در زمان انتشار این بازی پریوییی که از بازی نشان داده شد با خودش زمین تا آسمون تفاوت میکرد .
    حالا این همه پول خوردن نوش جان لا اقل میومدن یه بازی درست حسابی تولید میکردند . با این همه پول میشد خود جان کارمک رو استخدام کرد برامون دوم 4 بنویسه !!!!!!
    بدرود

منم همینو میگم دیگه این یه نمونس که فرهنگ بازیسازی رو نشون میده بالاطبع نتیجه همچین کارایی اینه دیگه

12. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

کد:
    بدرود
    کاملا تایید میشه ...
    با اون پول میتونستن gta IV در تهران رو بسازن
    خیلی ببخشید من تا الان این قضیه رو نمیدونستم ...
    پس میشه نتیجه گرفت ایران مشکل تو ساخت بازی نداره ...
    مشکل بالا کشیدن پول هاست که اون دیگه بحثش فرق میکنه ....
    حالا اون پولی رو که از ایران خودرو گرفتی هیچ نوش جونت ..
    حداقل اون 3 میلیاردی هم که گرفتی یه میلیاردشو خرج بازی میکردی !!!!!!!!
    ببینید اینه مشکل ما ....
    پس نیاید بشینید بگید سرمایه نیست یا ما نمیتونیم ....
    قول میدم برای ساخت بازی رانندگی در تهران 2 میلیون تومن هم خرج نکردن .....
    واقعا باید تاسف خورد ...
    واقعا ......
    البته لازم به ذکره که این مساله فقط توی این موضوع نیست توی تمام پروژه های ایران همین مسایل هست .....
    بودجه میگیرن برای ساخت جاده 20% از بودجه رو خرج میکنن بقیه ش .....
    بودجه میگرن برای فلان پروژه 40% از بودجه رو خرج میکنن بقیه ش .....
    جالبه ادعای فرهنگ و تمدن 9000 ساله هم داریم ....
    واقعا که ....
    من قصد توهین به کسی رو نداشتم روی سخنم به بعضی از افراد بود .....
    در کل معذرت میخوام .....
    Last edited by Paradise_human; 11-04-2009 at 16:41.

14. 2 کاربر از Paradise_human بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کاملا تایید میشه ...
    با اون پول میتونستن gta iv در تهران رو بسازن
    خیلی ببخشید من تا الان این قضیه رو نمیدونستم ...
    پس میشه نتیجه گرفت ایران مشکل تو ساخت بازی نداره ...
    مشکل بالا کشیدن پول هاست که اون دیگه بحثش فرق میکنه ....
    حالا اون پولی رو که از ایران خودرو گرفتی هیچ نوش جونت ..
    حداقل اون 3 میلیاردی هم که گرفتی یه میلیاردشو خرج بازی میکردی !!!!!!!!
    ببینید اینه مشکل ما ....
    پس نیاید بشینید بگید سرمایه نیست یا ما نمیتونیم ....
    قول میدم برای ساخت بازی رانندگی در تهران 2 میلیون تومن هم خرج نکردن .....
    واقعا باید تاسف خورد ...
    واقعا ......
    البته لازم به ذکره که این مساله فقط توی این موضوع نیست توی تمام پروژه های ایران همین مسایل هست .....
    بودجه میگیرن برای ساخت جاده 20% از بودجه رو خرج میکنن بقیه ش .....
    بودجه میگرن برای فلان پروژه 40% از بودجه رو خرج میکنن بقیه ش .....
    جالبه ادعای فرهنگ و تمدن 9000 ساله هم داریم ....
    واقعا که ....
    من قصد توهین به کسی رو نداشتم روی سخنم به بعضی از افراد بود .....
    در کل معذرت میخوام .....
    تا اونجایی که یادمه برای ساخت این بازی همش 100 میلیون تومان هزینه شد و ادعای شرکت سمیع رایان که میگفت انجین کاملا فارسی هست و خودمون نوشتیم با شکایت شرکت نویسنده انجین برملا شد .

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تا اونجایی که یادمه برای ساخت این بازی همش 100 میلیون تومان هزینه شد و ادعای شرکت سمیع رایان که میگفت انجین کاملا فارسی هست و خودمون نوشتیم با شکایت شرکت نویسنده انجین برملا شد .

تاسف انگیزه باید یه گوشه بشینی گریه کنی

18. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی خبر نداره بازی ایرانی خوب ساخته باشن مثلا این لطف علی خان زند چجوریه؟!
    یا ولفجر 8 ؟

20. این کاربر از lion_sun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •