پیروزی تیم صنعت مس رو به همه هواداران تبریک عرض میکنم
به امید موفقیت هرچه بیشتر
پیروزی تیم صنعت مس رو به همه هواداران تبریک عرض میکنم
به امید موفقیت هرچه بیشتر
/هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال/
پيروزي مس كرمان برابر داماش و حفظ مكان سوم
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال مس كرمان با نتيجه يك بر صفر برابر داماش گيلان به پيروزي رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار در ورزشگاه باهنر كرمان و در حضور حدود 7 هزار تماشاگر برگزار شد.
ادينهو در دقيقه 85 براي مس گلزني كرد.
مهدي رجب زاده در دقيقه 4 يك گل براي مس به ثمر رساند كه از سوي كمك داور آفسايد اعلام شد.
احمد صالحي داور مسابقه به محسن سلطاني و شهرام اراكي و علي نظرزاده از داماش و فرزاد حسين خاني، مرتضي ابراهيمي و جلال اميديان از مس كرمان كارت زرد نشان داد.
با اين پيروزي مس 55 امتيازي شد و در مكان سوم باقي ماند و داماش 27 امتيازي باقي ماند.
من خودم استادیوم بودم، حداقل 10 هزار نفر اومده بودن برای دیدن بازی!اين ديدار در ورزشگاه باهنر كرمان و در حضور حدود 7 هزار تماشاگر برگزار شد.
دم همه کسانی که اومدن استادیوم و تیم مس رو تشویق کردند گرم
دست همشون رو میبوسم![]()
امیدوارم از این دو تا بازیم 6 امتیاز خوشگل دشت کنیم.
اون موقع سال دیگه ای قیافه ی این عربا و چشم بادومیا تو کرمون دیدن داره![]()
چه عجب نمکدون و امیر خان یک سری به این تایپیک زدند![]()
مدیر عامل باشگاه صنعت مس کرمان گفت: بازيکنان مس اهل تبانی نبوده و تنها به فکر ارائه بازیهای جوانمردانه در زمین مسابقه اند.
به گزارش سايت رسمي باشگاه صنعت مس، عبدالرضا برهاني نژاد اظهار داشت : هدف ما در دیدارهای باقی مانده کسب امتیازات لازم برای به دست آوردن سهمیه رقابتهای لیگ قهرمانان فصل آینده است، ما در زمین میجنگیم و حقمان را می گیریم.
وي ادامه داد: متاسفانه به من اطلاع داده شده از سوی چند باشگاه با بازیکنان تیم ما تماسهای مشکوک برقرار شده و از آنها خواستهشده در زمین به گونه اي عمل کنند که تیم شکست بخورد،جالب اينجاست که بازیکنان نيز تمام این مسائل را بلافاصله به سرمربي تيم اعلام کردند که درصدديم تمام این جريانات را به صورت مکتوب به فدراسیون فوتبال اعلام می کنیم و مطمئنا از این باشگاهها که هم مدعی کسب سهمیه آسیا هستند و هم در خطر سقوط قرار دارند با ارائه مدارک کامل به فدراسیون فوتبال شکایت خواهیم کرد.
بله دیگه !! داریم میریم آسیا ! خب ما هم می خوایم بیایم !![]()
ما دوست داریم همیشه شما رو اینجا ببینیم، چه بریم آسیا چه خدایی نکرده نریم آسیا![]()
عکس کار خودم هست
مهاجم برزيلي تيم فوتبال صنعت مس گفت: گلم ثمرهی تلاش همه بازيكنان بود و خوشحالم كه كار آنها را به نتيجه رساندم.
لوسيانو ادر، پيرامون موفقيت تيم فوتبال صنعت مس در برابر تيم داماش اظهار كرد: ما امروز توانستيم بسيار حرفهای بازي كنيم و با ارائه نمايشي خوب نتيجه بازي را به سود خود تمام كنيم.
وي افزود: بازي سختي برابر داماش انجام داديم براي اين ديدار برنامه داشتيم و فقط براي سه امتياز به زمين آمده بوديم تا سهميه ليگ قهرمانان آسيا براي فصل آينده را به هر قيمتي كسب كنيم.
لوسيانو گفت: ما از موقعيتهايمان در اين بازي به خوبي استفاده نكرديم و مي توانستيم به پيروزي پرگل دست يابيم
وي دربارهي گلي كه براي تيمش به ثمر رساند،گفت: گلي كه به ثمر رساندم نتيجه تلاش همه بازيكنان بود و خوشحالم كه با اين گل پيروزي تيمم را رقم زدم
ادينهو دربارهي شانس صنعت مس براي كسب عنوان سومي ليگ برتر نيز گفت: هنوز دو بازي باقي مانده و ما ميتوانيم با پيروزي در اين دو مسابقه با اقتدار به اين عنوان برسيم. هدف بزرگ بازيكنان صنعت مس راهيابي به ليگ قهرمانان آسيا است. اين مهم دور از دسترس نيست و با تلاش جمعي امكان پذير خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)