میخواستم بدونم که ما باید تا کی صبر کنیم...
با تشکر
خدا کنه که زودتر نسخه سالم این بازی تا قبل از عید بیاد...
بیایید با هم دعا کنیم
اینم از نبرد دریایی:
اینطور که بنظر میاد روی گرافیک بازی خیلی خوب کار کردن:
![]()
میخواستم بدونم که ما باید تا کی صبر کنیم...
با تشکر
خدا کنه که زودتر نسخه سالم این بازی تا قبل از عید بیاد...
بیایید با هم دعا کنیم
اینم از نبرد دریایی:
اینطور که بنظر میاد روی گرافیک بازی خیلی خوب کار کردن:
![]()
اونایی که بازی رو خریدن . بازی جالبه ؟ جذابه ؟ خفنه ؟ به جذابیت جهان در کشمکش هست ؟ ارزش خریدن داره ؟
اين بازي را چه شركتي در ايران پخش مي كند
بازیش خداست!
درباره مشکل صدا باید بگم اینور که مشخصه مشکل از شرکت های پخش کننده ایرانه حالا باید واستیم تا ببینیم سازندگان بازی چیزی در این مورد میگن یا نه.
یکی بیاد یه آموزشی بنویسه. من اصلا نمی فهمم چی به چیه.
من میخوام نسخه این بازی رو از P30 World بگیرم
آیا نسخه این بازی ایرادی داره یا نه؟ لطفاً راهنمایی کنید...
من امروز این بازی رو خریدم، نسخه ی M e g a Game .
صدای دموی اول بازی قطع و وصل میشه! دمو هم کند نشون داده میشه.
گرافیک بازی خیلی بالا هست! طوری که من که خیلی زاحت COD4 و PES9 رو اجرا کرده بودم، مجبور شدم بزارم رو Low!
الان فقط یه نیم ساعتی بازی کردم. تغییرات زیادی داده شده تو بازی.
شما همزمان باید در سه نقطه اروپا و شمال آفریقا، آمریکا و جنوب آسیا ( هند ) پیشرفت کنین.
البته ملل خاصی هستن که مثلا تو آمریکا حضور دارن ( در ابتدا ) مثل فرانسه و اسپانیا و انگلستان.
اولین مشکلی که تو بازی به چشمم خورد، اینه که خیلی وسیع شده!!! یکم کنترلش سخته!
تو Rome من خیلی آروم آروم از یه لشکر کوچیک شروع کردم، اما اینجا، از اون اول هم تو آمریکا هم تو آسیا، چنیدن شهر مختلف دستم هست.
چون زیاد بازی نکردم، دقیقا نمیدونم، اما فکر کنم که، بیشترین تغییر تو حالتی هست که نقشه جهان رو میبینین ، نبرد زمینی که فرق خاصی نکرده بود، هنوز نبرد دریایی نکردم!
بازی یه بخش داره به اسم Research که اونجا مثلا به دانشمندات میگی روی چی تمرکز کنن، تا اونو کشف کنن!
یکی از موارد research باعث میشه که مثل تو فیلما ردیف اول بعد از شلیک، بشینن![]()
شب چهارشنبه سوري بجاي اينكه بريزيم تو خيابون ها بايد total war بخريم و بازيكنيم
سلام اقا من در قسمت داستانی بازی اسمش دقیق یادم نیست توی episod 2 همه ماموریتها انجام دادم اما قسمت اخرش باز نشده یعنی هنوز سیاه است لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)