توی خرید ماشین آلمانی شک نکن بنز یا بی ام و یا الان آئودی بیخودی اسم در نکردن
در ثانی ماشین آلمانی فروش دست دومش بهتر از ماشین ژاپنیه و افت شدید قیمت توی مدل دست دوم نداره
توی خرید ماشین آلمانی شک نکن بنز یا بی ام و یا الان آئودی بیخودی اسم در نکردن
در ثانی ماشین آلمانی فروش دست دومش بهتر از ماشین ژاپنیه و افت شدید قیمت توی مدل دست دوم نداره
من تو لکسس نشستم خیلی هم نرم و از نظر امکاناتی حرف نداره یعنی تنها ماشین full option من تا حالا دیدم
کلاس لکسس بالاتره چون تعدادش کمه و از نظر اپشن هم خیلی نسبت به bmw عالیه.
الان لکسس es350 رتبه اول تو ماشینهای شاسی بلند داره .
نظر من اینه es350 بخری دوست من
![]()
es350 شاسی بلنده؟فکر کنم با rx350 اشتباه گرفتی!
مهم ترین عیب لکسس توی وضعیت اقتصادیش هست چون بازار و استقبال آن چنانی نداره برای فروشش ضرر 15 میلیونی هم میکنی!!!!
بله یه اشتباه شد
شرمنده![]()
با سلام.
ترکیه ایها یه شعار خوب دارن اونم اینه که:یکی به خدا اعتقاد داشته باش و یکی هم به المان.
به نظر من شما 530 رو بگیر .چون 1:ماشین المانی داری میگیری.2:نام ماشینت bmw هستش.3:اون راحتی که ماشینهای المانی دارن محاله که ماشیهای دیگه داشته باشن مثل s350 خودم.
موفق باشی.
از نظر تک بودن لکسس خیلی بهتره. من که دیگه اینقدر 530 دیدم جدیدا میبینمش رومو برمیگردونم. ولی وقتی تو خیابون یه gs 430 میبینی محو ظاهرش میشی.
کاملا مشخصه که bmw 530 , لکسوس اصالت نداره و کلا در تکنولوژی ها و طراحیش از بی ام و و ماشین های آلمانی تقلید می کنه.
و از نظر راحتی ,اسپرتی بودن,زیبایی ,لذت رانندگی,هندلینگ و ... بی او خیلی بهتره.
چی؟
لکسوس اصالت نداره؟!
بعد از 30 سال لکسس به ایران وارد شده!!
بهتون پیشنهاد میکنم یکم بیشتر در مورد لکسس تحقیق کنید بعد بگید تکونولوژِیشو از بی ام یا بنز تقلید میکنه!!!
تایید میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)