ببخشید جایی در تهران جی تی ای در برلین را فروشی میدن ؟
ببخشید جایی در تهران جی تی ای در برلین را فروشی میدن ؟
ضمنا یه مدت من نیستم از این تاپکیک خوب نگهداری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی کسی ققط مدی از جی تی ای برلین نداره که پوشه scrip توش باشه
جواد تایپیکی که زدی خیلی مزخرفه ، این چیه آخه ؟!
تو نمی تونی مثل آدم باشی ، هرجا میری باید اونجا رو به فساد بکشی ؟
بابا 2 بار فقط 2 بار مثل آدم پست بده ببینم می تونی یا نه همون جنرال فور قدیمی هنوز .
Download the SA-MP client installer from 1 mirror and install the program in to your GTA San Andreas folder.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by Popz
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by krisk
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by KaiserSouse
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by Zero
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download mirror by Towlies
به فرما اینم لینک هایی از پچ برای مولتی پلیر بازی کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اگه از این پست استقبال بشه لینک این مود ها را میگذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Project
اقا هرکی می خواد بگه تا واسش بذارم من این مد بالا رو دارم...
لازم نيست تو اين مدها رو بگذاري.
جواد جنرال خودش مي زاره![]()
باشه.چشم.چون اصرار دارید می زارم واستون..فقط تشکر یادت نره..
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک:
با king of the kings (پادشاه پادشاهان)دوست باش تا همه تو را دوست داشته باشند..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by king of the kings; 15-02-2009 at 16:37.
king of king جون چته ؟ عقده ای شدی ؟؟؟؟؟ افیسر هم بلده تشکر بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)