سلام.
شما فکر میکردید کی ساخته x1 رو؟
سلام.
شما فکر میکردید کی ساخته x1 رو؟
سلام.
افت قیمت البته افت قیمت این سه مدل گوشی هم میتونه جوابگو ی خیلی از مسایل باشه اینکه X1 با 1,400000 تومن وارد بازار شد الان به گفته دوستان 550 تومنه امنیا با 715 تومن و الان (8 فروردین) 540 تومنه و Hd با 880 تومن اومد و الان حدود 800 تومنه.
اینکه فرمودید بازیهای کمتری برای HD هست بخاطر نداشتن کلیدهای معرف جهت صرفا" شما بازیهای جی سنسور رو نگاه کنید به برداشت اشتباهتون پی میبرید.
البته ناگفته نماند من خودم هم X1 و هم امنیا رو دارم ولی این دلیل نمیشه موقع مقایسه از مزایای دیگر اجناس چشم پوشی کنم.
ضمن اینکه مدت زمان قابل قبولی برای مقایسه هم با HD کار کردم.
سلام.
شما از نداشتن جی سنسور حافظه داخلی 16 گیگ (دریغ از 1گیگ) و.........حرف نمیزنید و اونوقت میگید مموری امنیا زیر باطری میخوره یک ضعفه؟؟؟؟
مموری امنیا زیر باطری نمیخوره ضمن اینکه اصلا" احتیاجی ندارید شما به این مموری (چون هنوز فکر نمیکنم کسی x1 داشته باشه و مموری 16 گیگ روش داشته باشه ) برای مقایسه.
سلام دوستان اصلا نمیدونم چرا دارین اینجور توی سروکله هم میزنین یک نگاه به آمار بندازین همه چی دستتون میاد
من الان در حال حاضر I900 داشتم و خیلی قبل تر HD داشتم و هرگز سراغ X1 نرفتم به خاطر اینکه 3بار تابه حال سراغش رفتم هر 3 بار بدتر و بدتر میشد من قبلا عشق نوکیا بودم یک روز به سرم زد برم U900 بخرم همون موقع N95 داشتم رفتم خریدم خدایی حال کردم بعدش که I8510 اومد اولیشو خریدم و همزمان N96 داشتم وقتی 8510 اومد دستم تازه فهمیدم 96 مثل 1100 میمونه حالا شانس ما یک هفته قبل از عید گوشیم سوخت و من به عنوان عیدی I900 گرفتم من تاحالا خیلی PPC داشتم همیشه همراه هر SmartPhone یک PPC داشتم واقعا میتونم بگم از سرعت I900 راضی هستم واقعا میتونم بگم که سامسونگ در هر زمینه بهترینه و این به من ثابت شده
یک سوال دیگه از داستانی که افراطی در مورد کیبورد میگن Iphone که کیبورد نداره چرا اینقدر مردم میخرن راضی هستن و ... به نظر من کیبورد مجازی I900 هیچ مشکلی نداره و در مورد صفحه چطور رزولیشن برای عکس زیاد مهم نیست برای صفحه از نون شب واجب تر شد یک مثال که دوستون زدن N95 با X1 که جالب ترین مقایسه بود به نظرم شما اگر N95 رو کنار N95 8GB بزارین میبینین که چقدر کیفیت ها فرق میکنه در صورتی که رزولیشن یکی هست تجربه که من دارم اینه که کیفیت ال سی دی درسته با رزولیشن خیلی بهبود پیدا میکنه ولی عامل اصلی شرکت سازنده هست که کیفیت رو تعیین میکنه الان رزولیشن I8510 با N96 یکی هست و سایز هم همچنین ولی I8510 خیلی سرتره به دلیل کیفیت ساخت بهتر و استفاده از پردازنده جدا برای پردازش تصویر البته این قصه پایانی نداره اونی که عشق Se میگه X1 اونی که HTC میگه .....
البته این نظر شخصی منه نریزین رو سرم به نظر من سونی اریکسون همون جاوا بزنه بهتره شرکتی که این همه ادعا داره وقتی یک PPC نمیتونه بزنه میده HTC دیگه چی میخواهین![]()
سلام.
دوست من منظورتون از رم 384 مگایی چیه؟ X1 رم و رامش 256و 512 مگ هست .
اول که رزولوشنش 4 برابر امنیا نیست.طراحی بهتر جزو محاسن هست ولی نه اینقدر که جی سنسور و حافظه داخلی و.سی پی یو و...... جزو محاسن به حساب میان.
پنل های طراحی شده بعد از ساخت توسط دولوپر ها هم از محاسن به حساب میان؟!!!!!
اما اینکه پنل مزیت به حساب میاد اما حافطه مهم نیست دیگه آخر مقایسه بود . مموری کارتهای با ظرفیت بالا که خیلی موجوده نهایتش تو بازار ایران چقدره و قیمتش چنده؟
به عرضتون برسونم که در حال حاضر بالاترین ظرفیت موجود برای میکرو SD 16 گیگ هست که قیمتش 100 تا 110 تومنه که باشرایط مساوی یعنی اگر برای x1 بخری و برای امنیا هم بخری هنوز امنیا 16 گیگ سر تره و اگر هم برای امنیا نخری 110 هزار تومن جلوتره.ضمن اینکه حتما" میدونید که سرعت حافظه داخلی بیشتر از حافظه خارجیه؟
و در آخر اون 2 دهم ناقابل از نظر شما, 2 دهم اینچه و حتما" میدونید که رو قطر مستطیل حساب میشه .با گشیدن 2تا مستطیل با تفاوت 2 دهم اینچ در قطر متوجه اختلافشون خواهید شد.![]()
شرمنده 2بار فرستاده شد
Last edited by Bahador.p; 02-04-2009 at 03:02.
اخر این تاپیک به هیچ جا نمیرسه....چون هر کدون طرفدارهای خودشو داره.هر کدوم مزیت و معایب...3تاشون تقریبآ در یه سطح هستند
من تاپیک را نخوندم فقط اومدم نظرمو بگم.
به نظره من ایکس1 بهتره چون کیبرد گزینه ی مهمی میباشد و گوشی ای که فاقد کیبرد باشد دارای نقص است
نظر سنجی که فعلا امنیا رو به عنوان بهترین نشون میده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)