منظور شما از "مغازه دار ها" کدوم مغازه دار ها بودن ؟ همونطور که دوستمون گفتن پلتفورم اصلی این بازی pc بوده و من این بازی رو چند ماه پیش تموم کردم . تقریبا میشه گفت قدیمی شده
منظور شما از "مغازه دار ها" کدوم مغازه دار ها بودن ؟ همونطور که دوستمون گفتن پلتفورم اصلی این بازی pc بوده و من این بازی رو چند ماه پیش تموم کردم . تقریبا میشه گفت قدیمی شده
این بازی اول انحصاری pc بود
بعدا برای کنسول ها امد
ولی تو نسخه 2 انگار پلتفرمی شده
منظورم همین فروشنده ها بود دیگه
اون موقع نمی دونستم اسمش رو چی بذارم گفتم مغازه دارها
نسخه ی pc که تایید شد دوستان ! خبرش رو گذاشتم قبلا که !
بازی برای 3 پاتفرم PC,X360,PS3 خواهد امد!!
نسخه قبل هم من تا اون جا که میدونم X360 به عنوان Lead Platform بازی بود!ولی روی هر یک از نسخه های بازی تیم جدا کار میکردند!!البته نسخه BioShock اولین بار برای PC تایید شده بود!!
حالا هم منظور از انحصاری که خیلی از دوستان را به شک انداخته منظور بین دو کنسول رقیب هست و کاری به PC ندارند!!
خیلی از بازی را انحصاری میگن مثلا Alan Wake انحصاری X360 هستش!!این به این معنی نیست که بازی برای فقط 360 میاد منظور اینه که در مقابل کنسول رقیب انحصاری هستش!!!یا از Splinter Cell Conviction به عنوان عنوان انحصاری X360 در مقابل PS3 یاد میشه!!!انحصاری منظور این نوع انحصاری هست!!نه یک عنوان برای یک کنسول!!!
خیلی از جاها دیگه حتی Wii را هم به عنوان رقیب در مقابل X360 و PS3 هم حساب نمیکنن!
--------------
این هم یک عکس از مجله GI که نشان میده ما Big Daddy هستیم از نوع دریل دارش!!!!راستی کسی نمیدونه چطور میتوانیم مجله Game Informer را دانلود کنیم؟این شمارش را
![]()
Last edited by joey jordison; 14-03-2009 at 17:26.
پس چرا کیفیت این عکس اینقدر پایینه؟!
از چی عکس گرفتن که اینطوری شده؟
x_fashist_x جان اینو از مجله گرفتن!به خاطر همین هست که کم کیفیت هستش!
سلام
عکسهای بیشتر از بازی که در مجله GI به چاپ رسید بود در فروم بازی گذاشته بودند که برای دیدنشون به لینک زیر برین!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویژگی های بازی
- بازی 10 سال بعد از شماره ی اول اتفاق می افته
- بازی حالت مولتی پلیر خواهد داشت ولی فعلا جزییاتی ازش معلوم نیست
- Big Sister ها در واقع همان Little Sister ها هستن که بزرگ شدن و حالا یک تهدید برای شما هستن !!
- بعضی از مراحل بیرون از رپچر و در سطح دریا اتفاق میفته
- اگه درست فهمیده باشم Big Sister ها بعد از کشتن تعداد معینی Big Daddy خودشونو نشون میدن
- Big Sister ها بسیار سریع اند و یکی از سخت ترین دشمنان بازی محسوب می شن . اونا می تونن از اشیا استفاده کنن و یا اونا رو به شما پرتاب کنن یا به عنوان سپر ازش استفاده کنن !
- دریل شما داغ می کنه و نمی تونید به طور مداوم ازش استفاده کنین
- در هنگام کنترل Big Daddy شما می تونین با حرکات زیرکانه باعث ترس افراد بشین ( یه همچین چیزی !!! )
- آپگرید ها گسترده تر شده
- یک پلاسماید خاکستری جدید در آپگرید وجود داره که شما میتونین با اون آتش بفرستین
- حقه ی گردباد به بازی اضافه شده ! (Using Incinerate on a Cyclone Trap will result in a flaming trap.)
مرسی، میشه منبعش رو هم بگین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)