تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 119

نام تاپيک: سریال مثل هیچکس

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟؟من قسمته امشبشو نصفه دیدم.....حالا اگه خواب نباشم فردا تکرارشو میبینم....ساعته 2 تکرارشو میده دیگه نه؟؟؟؟از داداشا من از محمد امیر بیشتر خوشم میاد باحاله....مگه نه؟؟؟؟خوب دیگه فعلا ...بای بای.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

داداشا من از محمد امیر بیشتر خوشم میاد باحاله....مگه نه؟؟؟؟
    من هم از خود فيلم و هم از كل شخصيت هاي اين فيلم خيلي خيلي خوشم مياد!

انگار فيلمه رو 10 بار تا حالا ديدم! قابل پيش بيني شدييييييييد!

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض خوشبختانه در سريال «مثل هيچ‌كس» شتابزدگي نداشتيم

طراح چهره‌پردازي سريال «مثل هيچ‌كس» به اين پرسش كه آيا سرعت بالاي ساخت سريال‌هاي مناسبتي بر كيفيت چهره‌پردازي اين مجموعه‌ها نيز تاثير‌ مي‌گذارد پاسخ مثبت داد و درعين حال گفت: خوشبختانه در سريال «مثل هيچ‌كس» شتابزدگي در ساخت را شاهد نبوديم و تمامي مراحل پيش توليد و انتخاب بازيگران با دقت انجام شده است.

محمد قومي در ادامه صحبت‌هايش با بيان اين كه در سريال «مثل هيچ كس» فرصت داشتيم كه خودمان را با گروه هماهنگ كنيم، به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا افزود: اما در بسياري از سريال‌هاي مناسبتي و حتي غيرمناسبتي اصلا زمان براي پيش‌رفتن كارها طبق اصول وجود ندارد. خصوصا در حرفه‌ي ما در مرحله‌ي مقدماتي و طراحي گريم حتما بايد زماني صرف شود تا به آن چهره واقعي برسيم.

اين طراح چهره‌پردازي متذكر شد: رسيدن به چهره‌ي واقعي و مدنظر كارگردان تنها در اثر اتوزدن و تست به دست مي‌آيد، اما در سريال‌هايي كه وقت كمي براي ساخت وجود دارد، بازيگر در لحظه‌ي آخر براي گريم معرفي مي‌شود و حتي به يكباره بازيگري را معرفي مي‌كنند و مي‌گويند كه بايد گريم شود و مقابل دوربين برود.

در چنين شرايطي مسائلي از اين دست كه چه گريمي بايد روي اين بازيگر انجام شود و اصلا براي چه بايد گريم شود اصلا به ميان نمي‌آيد.

محمد قومي گفت: ساخت سريال‌هاي ماه رمضان در مدت زمان اندك، علاوه بر اين‌كه بر بازيگر، كارگردان و ساير عوامل فشار مي‌آورد، باعث مي‌شود كه فشار بسياري بر دوش چهره‌پرداز باشد. بنابراين بسياري از گريم‌هاي سريال‌هاي ماه رمضان با مشكل مواجه هستند، چرا كه به علت كمبود وقت تنها گريمي به هرنوعي كه بتوان شخصيت را به نقش نزديك كرد انجام مي‌شود و بازيگر مقابل دوربين مي‌رود.

محمد قومي درباره‌ي تلاش وي براي فاصله‌گرفتن چهره بازيگران مطرح سريال «مثل هيچ‌كس» از نقش‌هايي كه در فيلم‌ها و سريال‌هاي قبلي داشته‌اند، گفت: وقتي با بازيگر چهره و شناخته‌شده مواجه مي‌شوم آن لحظه تنها به نقش فكر مي‌كنم و سعي مي‌كنم آن نقش را با چهره‌اي كه دراختيار دارم مطابقت دهم.

اين چهره‌پرداز در پاسخ به اين پرسش كه آيا به گريمي كه بازيگران در سريال‌هاي قبلي داشته‌اند توجه مي‌كند، پاسخ منفي داد و افزود: من اصلا به اين مسائل توجه نمي‌كنم، چون كه ذهنم را به سمتي نمي‌برم كه سعي كنم تشابهي بين گريم جديد قبلي يك‌ بازيگر پيدا كنم. آنچه مسلم است در پروژه‌ي قبلي برروي چهره‌ي بازيگر كاري انجام شده است كه با آنچه من انجام مي‌دهم تفاوت دارد.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا فضاي سنتي سريال «مثل هيچ‌كس» در گريم بازيگران نيز لحاظ شده است؟ خاطرنشان كرد: در سريال«مثل هيچ‌كس» فضاي سنتي به‌گونه‌اي است كه نبايد ويژگي بارزي در آن ديده شود. اين ويژگي در چهره‌پردازي سريال نيز وجود دارد، بنابراين هرچه در گريم اين سريال لحاظ مي‌شود وضعيتي است كه مي‌توان در شرايط عادي نيز بازيگر را در آن حالت كاملا ديد. شايد اين ويژگي‌ها خيلي خفيف و زير باشد، اما سعي كرديم طبقه‌ي اجتماعي اين افراد و فرهنگي كه در آن زندگي مي‌كنند در گريم پياده شود.

اين طراح چهره‌پردازي در پاسخ به اين پرسش كه گريم در قصه‌هاي روز چه معنايي مي‌تواند داشته باشد و تفاوت آن با سريال‌هاي تاريخي در چيست؟ گفت: در سريال‌هاي تاريخي گريم مشهود است. بنابراين تماشاگر حس مي‌كند كه اين بازيگر به چه برهه‌ي تاريخي تعلق دارد. اما در گريم شخصيت‌هاي معاصر، بايد ويژگي شخصيت درچهره بازيگر نمايان شود. اين ريزه‌كاري‌هايي است كه اصلا نبايد هم ديده شود. بنابراين گريم درسريال‌هايي با قصه‌ي روز جاي خود را دارد و قابل مقايسه با سريال‌هاي تاريخي و غيره نيست.

محمد قومي درباره‌ي ورود نيروي جوان به حوزه‌ي چهره‌پردازي فيلم‌ها و سريال‌هاي تلويزيوني خاطرنشان كرد: هركسي خصوصا نيروي جوان كه الان تعدادشان بسيار است، حق دارند كه شغل داشته باشند و براساس علاقه‌شان به‌دنبال كار بروند كه به آن علاقه دارند، ولي اگر تخصص اين كار را نداشته باشند اشكالات بسيار پيش مي‌آيد كه بعدا نمايان مي‌شود.

وي گفت: اگر از جنبه‌ي تخصصي به چهره‌پردازي نگاه كنيم، قاعدتا زمينه‌اي براي شروع حتما بايد وجود داشته باشد كه مسلما الان آن امكانات فراهم نيست.

محمد قومي در گفت‌وگو با ايسنا ادامه داد: آموزش هنرجويان را مي‌توان از آموزشگاه‌هاي خصوصي يا مراكزي كه اين رشته را تدريس مي‌كنند، انتظار داشت تا شايد آنان بتوانند فكري به حال اين قضيه كنند.

وي درباره‌ي ضرورت تعيين شاخص‌ها و استانداردهاي چهره‌پردازي‌ براي فيلم و سريال‌هاي تلويزيوني خاطرنشان كرد: در حال حاضر شاخص و استانداردي براي چهره‌پردازي وجود ندارد و اصلا به اين حوزه در حد استاندارد نگاه نمي‌شود.

اين چهره‌پرداز در پايان پيام داد: نبايد گريم را با مشاغل ديگر قاطي كرد. گريم را نبايد با آرايش و سلماني اشتباه گرفت. اين كارها شايد بخشي از گريم را تشكيل دهند، اما تخصص گريم فراتر و گسترده‌تر از اين حرف‌ها است.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟InDepEndEnCe جان این نقل قولی که از پستم گرفتی رو کامل میگرفتی .......من نوشته بودم :از داداشا از محمد امیر بیشتر خوشم میاد ....ولی تو( ازش) رو جا انداختی.....اینو گفتم یه وقتی سوء تفاهم نشه.....در ضمن شما از فیلم خوشت نمیاد چرا منو مسخره میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

ممد حسن از همه بهتره خیلی بامزست

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خواب آوره! کارگردان دلش خوش بوده با این فیلمش

آها! تنها نکته مثبتش خواننده شه! احسان خواجه امیری که صداشو دوست دارم ! از سریال فقط تیتراژ آخرشو می بینم!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

؟؟؟؟؟InDepEndEnCe جان این نقل قولی که از پستم گرفتی رو کامل میگرفتی .......من نوشته بودم :از داداشا از محمد امیر بیشتر خوشم میاد ....ولی تو( ازش) رو جا انداختی.....اینو گفتم یه وقتی سوء تفاهم نشه.....در ضمن شما از فیلم خوشت نمیاد چرا منو مسخره میکنی
    اون اشكال از كپي كردنم بود. لطفا سو تفاهم نشه! من شما رو مسخره نكردم. فقط نظرمو گفتم.

اگه سو تفاهم شده در انظار عمومي عذر خواهي مي نمايم!

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

دیشب به لباسای داداشی نگاه کردین هی در حال عوض شدن بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

حیف، دیروز این کاظمه نبود!
    راستی! این محمد باقر چه (به قول مجید صالحی)یهههههههههههه هویی از این رو به اون رو شد

البته چون آخر سریال می خواد دوباره یهههههههههههه هویی متحول بشه،لازم بود که اینقدر سریع نسبت به داداشی بدگمان بشه!
    راستی ای کاش به جای داداشی،همون داداش می گفتن و به جای سمنو پزون هم می گفتن: "روزی که سمنو پخته می شود"!
    واقعاً هر وقت این دو تا کلمه رو می گن،حالم بد میشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

خیلی خواب آوره! کارگردان دلش خوش بوده با این فیلمش!
    خدا وكيلي حيف اينهمه بازيگر كه تو اين فيلمن! من همش منتظرم ببينم كي بين اين داداشا به هم مي ريزه! عواقبش چيه و كي با هم خوب مي شن!

يعني فقط كافيه يه سر بزني ببيني رفته مرحله بعدي يا نه؟! ديدن نداره اصلا!

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •