سلام خوبید؟؟؟؟؟؟من قسمته امشبشو نصفه دیدم.....حالا اگه خواب نباشم فردا تکرارشو میبینم....ساعته 2 تکرارشو میده دیگه نه؟؟؟؟از داداشا من از محمد امیر بیشتر خوشم میاد باحاله....مگه نه؟؟؟؟خوب دیگه فعلا ...بای بای.....
سلام خوبید؟؟؟؟؟؟من قسمته امشبشو نصفه دیدم.....حالا اگه خواب نباشم فردا تکرارشو میبینم....ساعته 2 تکرارشو میده دیگه نه؟؟؟؟از داداشا من از محمد امیر بیشتر خوشم میاد باحاله....مگه نه؟؟؟؟خوب دیگه فعلا ...بای بای.....
من هم از خود فيلم و هم از كل شخصيت هاي اين فيلم خيلي خيلي خوشم مياد!![]()
انگار فيلمه رو 10 بار تا حالا ديدم! قابل پيش بيني شدييييييييد!
طراح چهرهپردازي سريال «مثل هيچكس» به اين پرسش كه آيا سرعت بالاي ساخت سريالهاي مناسبتي بر كيفيت چهرهپردازي اين مجموعهها نيز تاثير ميگذارد پاسخ مثبت داد و درعين حال گفت: خوشبختانه در سريال «مثل هيچكس» شتابزدگي در ساخت را شاهد نبوديم و تمامي مراحل پيش توليد و انتخاب بازيگران با دقت انجام شده است.
محمد قومي در ادامه صحبتهايش با بيان اين كه در سريال «مثل هيچ كس» فرصت داشتيم كه خودمان را با گروه هماهنگ كنيم، به خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا افزود: اما در بسياري از سريالهاي مناسبتي و حتي غيرمناسبتي اصلا زمان براي پيشرفتن كارها طبق اصول وجود ندارد. خصوصا در حرفهي ما در مرحلهي مقدماتي و طراحي گريم حتما بايد زماني صرف شود تا به آن چهره واقعي برسيم.
اين طراح چهرهپردازي متذكر شد: رسيدن به چهرهي واقعي و مدنظر كارگردان تنها در اثر اتوزدن و تست به دست ميآيد، اما در سريالهايي كه وقت كمي براي ساخت وجود دارد، بازيگر در لحظهي آخر براي گريم معرفي ميشود و حتي به يكباره بازيگري را معرفي ميكنند و ميگويند كه بايد گريم شود و مقابل دوربين برود.
در چنين شرايطي مسائلي از اين دست كه چه گريمي بايد روي اين بازيگر انجام شود و اصلا براي چه بايد گريم شود اصلا به ميان نميآيد.
محمد قومي گفت: ساخت سريالهاي ماه رمضان در مدت زمان اندك، علاوه بر اينكه بر بازيگر، كارگردان و ساير عوامل فشار ميآورد، باعث ميشود كه فشار بسياري بر دوش چهرهپرداز باشد. بنابراين بسياري از گريمهاي سريالهاي ماه رمضان با مشكل مواجه هستند، چرا كه به علت كمبود وقت تنها گريمي به هرنوعي كه بتوان شخصيت را به نقش نزديك كرد انجام ميشود و بازيگر مقابل دوربين ميرود.
***محمد قومي دربارهي تلاش وي براي فاصلهگرفتن چهره بازيگران مطرح سريال «مثل هيچكس» از نقشهايي كه در فيلمها و سريالهاي قبلي داشتهاند، گفت: وقتي با بازيگر چهره و شناختهشده مواجه ميشوم آن لحظه تنها به نقش فكر ميكنم و سعي ميكنم آن نقش را با چهرهاي كه دراختيار دارم مطابقت دهم.
اين چهرهپرداز در پاسخ به اين پرسش كه آيا به گريمي كه بازيگران در سريالهاي قبلي داشتهاند توجه ميكند، پاسخ منفي داد و افزود: من اصلا به اين مسائل توجه نميكنم، چون كه ذهنم را به سمتي نميبرم كه سعي كنم تشابهي بين گريم جديد قبلي يك بازيگر پيدا كنم. آنچه مسلم است در پروژهي قبلي برروي چهرهي بازيگر كاري انجام شده است كه با آنچه من انجام ميدهم تفاوت دارد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا فضاي سنتي سريال «مثل هيچكس» در گريم بازيگران نيز لحاظ شده است؟ خاطرنشان كرد: در سريال«مثل هيچكس» فضاي سنتي بهگونهاي است كه نبايد ويژگي بارزي در آن ديده شود. اين ويژگي در چهرهپردازي سريال نيز وجود دارد، بنابراين هرچه در گريم اين سريال لحاظ ميشود وضعيتي است كه ميتوان در شرايط عادي نيز بازيگر را در آن حالت كاملا ديد. شايد اين ويژگيها خيلي خفيف و زير باشد، اما سعي كرديم طبقهي اجتماعي اين افراد و فرهنگي كه در آن زندگي ميكنند در گريم پياده شود.
***اين طراح چهرهپردازي در پاسخ به اين پرسش كه گريم در قصههاي روز چه معنايي ميتواند داشته باشد و تفاوت آن با سريالهاي تاريخي در چيست؟ گفت: در سريالهاي تاريخي گريم مشهود است. بنابراين تماشاگر حس ميكند كه اين بازيگر به چه برههي تاريخي تعلق دارد. اما در گريم شخصيتهاي معاصر، بايد ويژگي شخصيت درچهره بازيگر نمايان شود. اين ريزهكاريهايي است كه اصلا نبايد هم ديده شود. بنابراين گريم درسريالهايي با قصهي روز جاي خود را دارد و قابل مقايسه با سريالهاي تاريخي و غيره نيست.
***محمد قومي دربارهي ورود نيروي جوان به حوزهي چهرهپردازي فيلمها و سريالهاي تلويزيوني خاطرنشان كرد: هركسي خصوصا نيروي جوان كه الان تعدادشان بسيار است، حق دارند كه شغل داشته باشند و براساس علاقهشان بهدنبال كار بروند كه به آن علاقه دارند، ولي اگر تخصص اين كار را نداشته باشند اشكالات بسيار پيش ميآيد كه بعدا نمايان ميشود.
وي گفت: اگر از جنبهي تخصصي به چهرهپردازي نگاه كنيم، قاعدتا زمينهاي براي شروع حتما بايد وجود داشته باشد كه مسلما الان آن امكانات فراهم نيست.
محمد قومي در گفتوگو با ايسنا ادامه داد: آموزش هنرجويان را ميتوان از آموزشگاههاي خصوصي يا مراكزي كه اين رشته را تدريس ميكنند، انتظار داشت تا شايد آنان بتوانند فكري به حال اين قضيه كنند.
وي دربارهي ضرورت تعيين شاخصها و استانداردهاي چهرهپردازي براي فيلم و سريالهاي تلويزيوني خاطرنشان كرد: در حال حاضر شاخص و استانداردي براي چهرهپردازي وجود ندارد و اصلا به اين حوزه در حد استاندارد نگاه نميشود.
اين چهرهپرداز در پايان پيام داد: نبايد گريم را با مشاغل ديگر قاطي كرد. گريم را نبايد با آرايش و سلماني اشتباه گرفت. اين كارها شايد بخشي از گريم را تشكيل دهند، اما تخصص گريم فراتر و گستردهتر از اين حرفها است.
سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟InDepEndEnCe جان این نقل قولی که از پستم گرفتی رو کامل میگرفتی .......من نوشته بودم :از داداشا از محمد امیر بیشتر خوشم میاد ....ولی تو( ازش) رو جا انداختی.....اینو گفتم یه وقتی سوء تفاهم نشه.....در ضمن شما از فیلم خوشت نمیاد چرا منو مسخره میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خواب آوره! کارگردان دلش خوش بوده با این فیلمش
آها! تنها نکته مثبتش خواننده شه! احسان خواجه امیری که صداشو دوست دارم ! از سریال فقط تیتراژ آخرشو می بینم!!!
اون اشكال از كپي كردنم بود. لطفا سو تفاهم نشه! من شما رو مسخره نكردم. فقط نظرمو گفتم.
اگه سو تفاهم شده در انظار عمومي عذر خواهي مي نمايم!![]()
دیشب به لباسای داداشی نگاه کردین هی در حال عوض شدن بود![]()
حیف، دیروز این کاظمه نبود!
راستی! این محمد باقر چه (به قول مجید صالحی)یهههههههههههه هویی از این رو به اون رو شد
البته چون آخر سریال می خواد دوباره یهههههههههههه هویی متحول بشه،لازم بود که اینقدر سریع نسبت به داداشیبدگمان بشه!
راستی ای کاش به جای داداشی،همون داداش می گفتن و به جای سمنو پزون هم می گفتن: "روزی که سمنو پخته می شود"!
واقعاً هر وقت این دو تا کلمه رو می گن،حالم بد میشه!
خدا وكيلي حيف اينهمه بازيگر كه تو اين فيلمن! من همش منتظرم ببينم كي بين اين داداشا به هم مي ريزه! عواقبش چيه و كي با هم خوب مي شن!
يعني فقط كافيه يه سر بزني ببيني رفته مرحله بعدي يا نه؟! ديدن نداره اصلا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)