تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 70

نام تاپيک: تا به حال تصادف خفن داشتین؟ چطوری بوده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام .من با سرعت 150 چپ کردم ایربگ باز شد و کل شیشه ها خورد شد و من پام شکست ولی دیگه کاریم نشد.206 اس دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از دانشگاه زدم بیرون رفتم طرف پارکینگ که سوار ماشینم بشم..یه دختر هم جلوتر از ما رفت سوار 206شش شد.
    ماشینش تو دنده بود...تا استارت زد ماشین رفت بالای جدول خورد تو دیوار....ما هم که فردینجلو خودمون و گرفتیم نخندیم..بیچاره دختره اب شد..دلم براش سوخت

نکته: هیچوقت ماشینت و تو دنده نذار..!!

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

خدا رو شکر که خودم تاحالا تصادف نکردم (رانندگیم خدایی بد نیست )
    یه بار تو چالوس بودیم برای لوس بازی و اینکه حرفس زده باشیم گفتم چرا ماشین هایی که از روبرو میان بیشتر میان به چپ جوابش رو میدونستما اونم گفت برای منترل بهتر و سرعت زیاد گفت الان این سمنده این کار رو میکنه گفت نگاه کن ما دیدیم سمنده نمیره تو لاین خودش مصفش تو لاین خودش بود نصف دیگش اونور هی بوق خلاصه خوابش برده بود زد به اینه خورد شد شانس اوردیم شیشه ها بالا بود
    یه بار یه وانت یر اول جاده تهران کرج جلو چشم چپ کرد خوابش برده بود
    به بار هم با رفیقم داشتیم میرفتیم تجریش اخرای ولیعصر بود رفیقم گفت شلوار یارو رو ببین منم دیدم ماشین حرکت کردن گذاشتم دنده 1 و با سرعت 10 تا راه افتارم و برگشتم ببینم کجا رو میگه کوبیدم به جلویی نگو وایستادن دوباره دختره اومد بیرون اولین چیزی که گفت این بود "اخ گردنم چی کار میکنی " من گفتم شرمنده و حواسم نبود رفیقش گفت چیزی نشده بریم و رفتم
    1 بار شانس اوردم اساسی داشتم با رفیقام از دانشگاه بر میگشتم نزدیکای تهران بودیم سر جناح داشتم با 130 تا میرفتم یه لحظه برگشتم رفیقم رو ببینم دیدم ماشین وایستادن منم دارم با 130 تا میرم تو چیز ماشین جلویی تنها شانسی که اوردم این بود که سمت راستم یه ادم باشور دید من دارن مثل وحشی میان راه نیوفتاد تا بره جای خالی جلو رو پر کنه گذاشت اگه من مغزم جواب بده من برم اونجا تا فرصت برای ترمز داشته باشم که منم رفتم اونجا بعدش وسط اتوبان از ماشین پیاده شدم و دیدم زنه ازش تشکر کردم حالا اگه مرد بود .... اومدم تو ماشین رفیقام گفتن دمت گرم

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تصادف..!!!!!! با وجود اینکه خیلی خرکی رانندگی می کنم ولی هیچ وقت کوچکترین تصادفی نکردمم..

تو رانندگی باید همیشه چند نکته رو رعایت کنی..

1- هچ وقت نباید ریسک کنی..! هر وقت اینکارو کردی منتظر یک اتفاقی باش.. البته تو 90 درصد مواقعه.. اتفاقی نمیوفته..

2- از کنار خودرو های که راننده اش یا زن هست یا پیرمرد یا مال آموزشگاه هست به هیچ وجه رانندگی نکنید.. و سریعا دور بشید..
    البته کنار ماشین قیچی و زامیاد هم نباید رد شد چون رانندگیشو مثل گاو هست..

3- فاصله رو رعایت کنید.. مخصوصا تو جاهای شلوغ.. چون این عدم فاصله مناسب باعث 60 درصد از تصادف ها میشه.. ترمزهای ماشینها ایرانی هم که همتون با هاش آشنا هستین..

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

خدارو شکر وخوش بختانه من زیاد تصادف جدی نکردم( داستانش طولانیه اگر خواستین بخونید )
    فقط یک بار نزدیگ بود
    میخواستم از خیابون که مستقیم بود دور بزنم یعنی دور برگردون داشت البته نه اون جوری که تو اتوبنا هست نه ولی آقا خواستم دور بزنم داشتم با یکی هم همزمان حرف میزدم حالا من همیشه چراغ راهنما هم میزدم اما نمیدونم چی شد این بار نزدم
    خلاصه تا اومدم به پیشم سمت چپ دیدم یک موتوریه یکی هم عقبش بود خورد به ماشین بعد افتاد خداروشکر سرش نخورد به جدول هیچی هیچی اومدم پایین چون مادرم هم بود باهام شیر شده بودم
    گفتم :مرتیکه چی کار مکینی
    گفت:تو چیکار میکنی راهنما نزدی پیچیدی یک چیزم طلب کاری
    گفتم :برو اینها راهنما زدم الان خاموش شد ه آخه به طبع وقتی که آدم میخوات به پیچه سرعتش رو کم میکنه خلاصه ما هم سرعتمون کم بود به اندازه 10 درجه ماشین چرخیده بود که این بزغاله به من خورد
    خلاصه اومد جلو گفت :باید خسارت بدی
    آخه موتورش یه نمه چراغاش شکسته بود خودشم شلوارش پاره شده بود
    هیچی
    گفتم نه من نمیدم تو باید میدی من دارم میپیچم اگر سرعتت زیاد نبود از راسته من میرفتی نه چپ واقعا هم خداییش همین طوری بود
    هیچی گفت باید خسارت بدی منم تو دلم خندیدم گفتم بچه پررو فکر کردی حالا چون ماشین سوار میشم فکر کردی بچه پول دارم که هوایی شدی(شهر ما چون کوچیکه به خاطر اون بعضی ها عقده دارن)
    آقا گفتم :زنگ بزن به پولیس چون خودم قبل از این ماشین بخریم رو موتور بزرگ شده بودم میدونستم اگر این حرفو بزنم یا میگه نه که صددرصد اینو میگه یا میگه آره که احتمالش خیلی کمه چون جوون هم بودن پیشه خودم گفتم اینا حتما گواهی نامه ندارن
    هیچی گفتم یا زنگ بزن به پلیس یا هیچی بعد از این که یه نمه دورمون جمع شدن یک یارو هم اومد جلو گفت تقصیره تو حساب کن بره گفتم برو بابا به ماشین نیگاه کردی فکر میکنی پول پارو میکنم پول الف خرسه بدم این
    خلاصه آقا این کلمه رو چند بار تکرار کردم که اگر میخوای زنگ بزن به پلیس اگر هم که نه ما رفتیم
    آقا تا اینو گفتم داشتم سواره ماشین میشدم که به اون یکی دوستش یه چیزی گفت
    دیدم موتورشو برد اون وره خیابون هیچی سواره ماشین که شدم استارت که زدم دیدم طرف با لگد زد به آینه سمت راست دوید رفت سمت موتورش و رفتن آقا جاتون خالی تا دلتون به خواد بهشون فوش دادم خواستم برم دنبالش که مادرم گفت ولشون کن دردسر میشن برامون یه نمه فکر کردم دیدم راست میگه ماشین ماله بابا هست یه موقعی میزنن بدنشو به فنا میدن

هیچی خلاصه بردم یجا درستش کنن گفتش چیزیش نیست فقط 5 تومن خرج داره خلاصه 5تومنو دادم اما پول مفت به کسی ندادم باز هم خدابهمون رحم کرد خدا رو شاکرم
    Last edited by roohi_rsh; 24-12-2008 at 10:51.

داره خودمونی میشه shahin_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    نازی آباد

پيش فرض

هه هه هه هه هه هه.چه تایپیکه باحالیه

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

هه هه هه هه هه هه.چه تایپیکه باحالیه
    اینم یه اسپم دیگه!!!!
    امروز صبح داشتم میرفتم دانشگاه(6 صبح)
    اصلا هواسم به بارون و سرمای شدید و یخ بستن آب رو جاده نبود!
    برای خودم طبق معمول با 100 تا رفتم تو پیج!
    دیدم ماشین یه دور چرخید و دو دوم شروع شد که دیگه از بغل خوردم جدول
    یه صدای وحشتناک داد گفتم الان هیچی از ماشین نمونده!!!
    رفتم پایین هرچی اینور و اونور ماشین رو نگاه کرددم هیچیش نشده بود
    البته وقتی که به جدول خوردم خیلی سریع عکس العمل نشون داد ماشین و خودش راست شد!
    یکم که خوب نگاش کردم دیدم لبه رینگ به مقدار خیلی کمی برگشته بله رینگ گرفته
    فوری بردمش آپاراتی و دادم بالانسش کرد و تابش رو برطرف کرد!
    ولی خیلی خیلی مفت درفتم!

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینم یه اسپم دیگه!!!!
    امروز صبح داشتم میرفتم دانشگاه(6 صبح)
    اصلا هواسم به بارون و سرمای شدید و یخ بستن آب رو جاده نبود!
    برای خودم طبق معمول با 100 تا رفتم تو پیج!
    دیدم ماشین یه دور چرخید و دو دوم شروع شد که دیگه از بغل خوردم جدول
    یه صدای وحشتناک داد گفتم الان هیچی از ماشین نمونده!!!
    رفتم پایین هرچی اینور و اونور ماشین رو نگاه کرددم هیچیش نشده بود
    البته وقتی که به جدول خوردم خیلی سریع عکس العمل نشون داد ماشین و خودش راست شد!
    یکم که خوب نگاش کردم دیدم لبه رینگ به مقدار خیلی کمی برگشته بله رینگ گرفته
    فوری بردمش آپاراتی و دادم بالانسش کرد و تابش رو برطرف کرد!
    ولی خیلی خیلی مفت درفتم!
    این روزهای که نم نم باران میاد خیلی خطرناک هست.. چرخ ماشین خیلی بد سور میخوره..

من یکبار با موتور سر این قضیه کله ملق شدم..

امروزم که ماشینو خواستم بیارم بیرون اول دوسه تا ترمز خشک گرفتم و چند بار هم ویراژ رفتم تا کمی چرخها ماشین آماده بشه..

خلاصه تو اینجور هوای که تازه باران گرفته باید خیلی مواظب باشی چون خیلی بدجور سور می خوری..

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بارون که خوبه
    برف خیلی خطر ناکه حسن
    پریروزا که تهران برف اومد من داشتم برمی گشتم خونه
    اولش تو فلکه اول هرچی ترمز کردم ماشین وای نساد
    هی این ور و اون ور شد
    یک خرده به راست یک خرده به چپ
    منم هی فرمون رو مخالف جهت می پیچوندم
    بلاخره به چه بدبختی ماشین وایساد
    عرق سرد رو پیشونیم حس کردم
    بعدشم یه بنز 280 از بغلم رد شد
    گفتم شانس اوردم به این نزدم وگرنه باید ماشین و خودم رو میفروختم می دادم خسارت
    تا خونه با 5 تا سرعت اومدم
    تو راه همه زده بودند به هم
    کلکسیون تصادف بود
    چه ترافیکی هم بود
    حدود 3 ساعت تو راه بودم
    همه کارتونامم خیس شده بود
    تو سر پیروزی هم یک ماشینه شهرستانی بنزین تموم کرده بود(به خاطر ترافیک)
    وایسادم بهش بنزین دادم
    گیر داده بود بیا جاش و ی س ک ی ببر
    گفتم بابا اهلش نیستم
    گفت عیبی نداره بیا همینجا بخور، ول کن نبود
    گفتم بابا نمی خوام اهلش نیستم
    بنزین رو ریختم 500 تومن هم بابت بنزین گرفتم(به زور)
    اینم شانس ما
    مار از پونه بدش میاد ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین دیروز من بدبخت داشتم میرفتم شمال
    توی تونل شماره 5 چالوس دو تا پراید جلوم ترمز کردن (کف تونل یخ بود) من هم هر جوری بود ماشینو نیگه داشتم که یه پرشیا با حدود 80 تا سرعت کوبید از پشت بهم ، و ماشین من هم پرت شد و خورد به ماشین جلویی !!!! الان گردنم وحشتناک درد میکنه ( فردا میرم عکس بگیرم ببینم زنده میمونم یا نه !!!!! ) ماشین من 206 بود و الان چیز زیادی ازش نمونده !!!!

راستی اگه کسی قیمت قطعات 206 میدونه بیاد اینجا کمکم کنه !!!! ( فردا باید برم شورای حل اختلاف هیچ ایده قیمتی هم ندارم !!!! ) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •