تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 79

نام تاپيک: کلوپ سامسونگ d780

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان یه یو 700 دارم و بی 300 ......!!

در اینکه گوشیه خوبیه شکی نیست ..... و بنظرم از دی 880 هم بهتره...... ولی من یه گوشی دیگه که موزیک فون هستش رو مدنظر دارم ..... این رو به خاطر دوسیم کارته بودنش میخوام ..... E8 موتو رو به خاطر زیبایی و پخش موزیک و جک 3.5 ......!!

الان دو هفته س که بین این دو انتخاب دارم جون میکنم ......

آپدیت :
    میشه درباره باطریش .... هم توضیح بدید.....؟!؟!؟ با یه مصرف معمولی چقدر دوام میاره....؟!؟!

تا جایی که متوجه شدم ... کار کرده دو سیم کارتش فوق العادس ..... درسته....؟!؟! پس توی این زمینه مشکلی نیست.
    بریم سراغ امکانات جانبی گوشی ...... :

به نظرت بدنه گوشی چطوره...؟!؟! پلاستیکه دیگه....؟!؟! استحکام داره......!؟!؟
    سرعت انجام دستور عملهای گوشی رو چطور ارزیابی میکنی......؟!؟!
    ضعف پلیرش رو میدونم ( همون خوندن لیست ..... به نظرم ضعفه ) ؛ در قسمت گالری عکس و فیلم مشکلی نداره.......؟!؟!

مرسی. ;-)
    من هم مثل شما بین 880 و 780 مردد بودم اما فاکتور ظاهر 880 که خیلی عمومیه و 80 درصد گوشیهای سامسونگ همین شکلی هستند نظرم رو عوض کرد ضمن اینکه 880 برای سال 2007 هست و 780 سال 2008 توی یه سایت دیگه خوندم که بعضی کاربرها از وجود باگ در 880 شاکی بودند .
    باطریش رو دیروز ظهر فول شارژ کردم و تا الان ساعتها باهاش ور رفتم بازی کردم عکس گرفتم موزیک گوش دادم با اسپیکر رادیو گرفتم و حدود 45 دقیقه هم صحبت کردم یک سوم خالی کرده.
    کارکرد دو سیمش که اصلا حرفی توش نیست
    وقتی 880 و 780 رو با هم دستت میگیری با توجه به کشویی بودن 880 احساس میکنی که 780 محکمتره و گوشی استخوان داری به نظر میاد
    سرعتش توی منو ها خوبه با توجه به امکان دسترسی به منوها از طریق اعداد هم ممکنه که خیلی خیلی سریعتر هم میشه مثلا منشی تلفنی با منو + مربع + 613 خیلی سریع باز میشه
    من توی گوشی قبلیم با همین پلی لیست مشکل داشتم چون هرچی موزیک و جوک بود رو پلی میکرد و همه رو با هم پخش میکرد اگر میخواستی پلی لیست رو بخونه باید با منو ور میرفتی اما این گوشی همون پلی لیستی که خودت تعیین کردی رو میخونه و برای من که خیلی بهتره
    در قسمت عکس که برنامه ویرایش داره و افکت و برش و غیره توش هست اما برای پخش فیلم اگر اهل فیلم دیدن باشی با توجه به کوچیک بودن صفحه نمایش خیلی مطلوب نیست البته فول اسکرین هم میشه

2. این کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

آقا بابت جوابا مرسی ......!!

بهتره یه چند روز با این گوشی کارکنید که همه نقاط ضعفش دستتون بیاد.......!! منم که اینقدر گیجم که نمیدونم میخوام چیکار کنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بابت جوابا مرسی ......!!

بهتره یه چند روز با این گوشی کارکنید که همه نقاط ضعفش دستتون بیاد.......!! منم که اینقدر گیجم که نمیدونم میخوام چیکار کنم.
    حتما نقاط ضعفش رو هم کشف کنم میگم فعلا که دارم حال میکنم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوباره
    مشکلی که این گوشی داره یکیش اینه که موقع عکس گرفتن اندازه عکس گرفته شده بزرگتر از اون چیزیه که شما توی صفحه نمایش میبیند هست .ایراد دیگه اش اینه که عکس های پانوراما رو با کیفیت vga میگیره ایراد دیگه اش هم اینه که اسپیکر گوشی کلا یه دونه هست و صدای زنگ و موزیک و مکالمه از همین انجام میشه حدس میزنم در استفاده طولانی به عنوان موزیک پلیر آسیب ببینه و اگر انگشتتون رو بذارید روی اسپیکر دیگه هیچ صدایی بیرون نمی آد این مشکل زمانی نمود پیدا میکنه که این گوشی رو توی کیف چرمی بذاربد و دیگه هیچ صدایی نمی آد.

6. این کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

مشکلی که این گوشی داره یکیش اینه که موقع عکس گرفتن اندازه عکس گرفته شده بزرگتر از اون چیزیه که شما توی صفحه نمایش میبیند هست
    یعنی عکس که میگیری توی ال سی دی جا نمیشه.....!؟!؟؟! مطمئنی....؟!؟! کمی مسخره به نظر میاد ها .......

درباره اسپیکر هم ؛ هیچ مشکلی نیست ...... اکثر سامسونگها یه اسپیکر دارن ..... خیلی جالب نیست ولی مشکلی هم به وجود نمیاره ... از بابت آسیب دیدن میگم.

من هنوز بین دوتا گوشی ..... تا دی 780 موندم ..... از یه طرف موسیقی الان دیگه خیلی برام مهمه ..... و میخوام یه موزیک فون خوب و نایاب بگیریم ..... از یه طرف از همراه داشتن 2 تا گوشی خیلی خوشم نمیاد (همیشه کسایی رو که دو تا گوشی داشتن رو مسخره میکردم ....)
    و از طرفی هم بودجم فقط به وسیله میرسه :-(

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خب چرا دی 980 نمیگیری؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

خب چرا دی 980 نمیگیری؟
    تاچه ...... جنس دورش پلاستیکه ..... و اصلا خوشم نمیاد ازش ...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ایراد دیگه اش هم اینه که پورت جک هدست و شارژر یکجاست و نمیشه هم رادیو یا موزیک گوش داد و همزمان شارژ کرد گوشی رو.
    پرجیکسن عزیز من فکر میکنم در حال حاظر با این 3 تا انتخابی که هست با توجه به نزدیک بودن قیمت 880 و 780 انتخاب خیلی سخت نیست مگه اینکه صبر کنی تا شاید برند های دیگه هم بخوان وارد رقابت دو سیم کارته بشند موزیک پلیر این 780 هم بد نیست اما از نظر من به پای n91 که یک موزیک پلیر بود نمیرسه اما با هدست کیفیت خوبی داره و فکر میکنم که اگر هد ست دو تیکه می داشت تا بشه جک استریو اسپیکر هم بهش وصل کرد خیلی بهتر بود آخه من اون n91 رو به آمپلی سینمای خانگی وصل میکردم و باهاش میترکوندم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

چی بگم .... فعلا که با دو تا گوشی دارم سر میکنم .....!!

راستی ، من دی 880 رو نمیگم ها ..... من E8 رو میگم .. :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی نمیدونم دی 780 بخرم .... که یه گوشیه دو سیم کارتس ..... یا دو تا گوشی داشته باشم .... یه موزیک فون و یه گوشی ساده..!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی بگم .... فعلا که با دو تا گوشی دارم سر میکنم .....!!

راستی ، من دی 880 رو نمیگم ها ..... من E8 رو میگم .. :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی نمیدونم دی 780 بخرم .... که یه گوشیه دو سیم کارتس ..... یا دو تا گوشی داشته باشم .... یه موزیک فون و یه گوشی ساده..!

معذرت میخوام فکر کردم بین 880 و 780 مرددی اما این موتورولا که تک سیمه ولی قیافه قشنگی داره موتورولا چند وقتی هست که توی رقابت عقب مونده کیفیت محصولاتش هم چنگی به دل نمی زنه من خودم موتورولا رو انتخاب نمیکنم در حال حاضر اگر موزیک پلیر و مولتی مدیا خوب میخواهی و دو سیم بودن برات مهم نیست چه را سراغ نوکیا نمیری ؟ البته من خیلی با خودم کلنجار رفتم برای خرید e71 نوکیا واسه من خز نشدن گوشی خیلی مهمه الان هم خوشحالم که نگرفتمش چون توی دست ها زیاد شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •