آقا حسین آقا حسین
تو یه کاری کن
یه انیمیشن بساز با این
بعد اینو تیکه تیکه کن
یعنی منفجر شه!
خیلی باحال در میاد
آقا حسین آقا حسین
تو یه کاری کن
یه انیمیشن بساز با این
بعد اینو تیکه تیکه کن
یعنی منفجر شه!
خیلی باحال در میاد
سلام...
حسین جان یواش یواش داری می ترکونی دیگه
عالی شده
زیاد داری به جزئیات توجه می کنی حال میده
^موفق باشی^
مدل موتور هم تموم شد ، اون طوری که می خواستم نشد ، ولی شما به بزرگی خودتون ببخشید .
دیگه فضای داخلی مونده .
سلام...
حسین جان مگه چی می خوای که
می گی اون چیزی که می خواستم نشد
بابا این خیلی عالیه که
^موفق باشی^
ای ول حسین
کارت توپه
خوشحالم که به جزئیات انقده دقت میکنی
با این وضع منم پایه ی ترکوندنه ماشین بعده ساختشم ، فکر کن چه انیمیشنی بشه ها !![]()
خوب نشد دیگه ، به نظرم یه جوری شده . به دلم نچسبید . حیف که یه بلو پرینت درست و درمون از موتورش گیرم نیومد .حسین جان مگه چی می خوای که
می گی اون چیزی که می خواستم نشد
بابا این خیلی عالیه که
هر وقت اون ماتریکست رو ترکوندی ، منم اینو می ترکونم !! فکر کن ، چه بترک بترک بشه !!!با این وضع منم پایه ی ترکوندنه ماشین بعده ساختشم ، فکر کن چه انیمیشنی بشه ها !
شاید به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه ، ولی چون هادی جان و آریا عزیز خواستن ماشین رو بترکونم منم رفتم تو فکرش . بد نیستا !!
فقط به نظرم بهتره از سیستم ذره ای fluid برای انفجار اسفاده کنم . الان دارم رو یه مدل انفجار اتمی کار می کنم . اگه خوب شد از همون استفاده می کنم .
انفجار اتمی منظورت همون آموزشه هست؟
من منظورم یه انفجار که خوده ماشین تمامه تیکه هاش با وزن روی هوا پخش بشه بود
میخوای اصلا رباطه من یدونه از اون تیراشو بزنه به ماشینه تو بعد ماشینت بوووومبپکه ها ؟
اصلا به رباطه من چه میخوای خشن بارش بیاری ، نمیزارم عمرا ، این فکرای پلیدو از ذهنت بیار بیرون حسین ، برو رباطه خودتو ببر برای بازی گری مگه خودت رباط -ماشین نداری![]()
سلام حسین جان بابا ترکوندی ...ماشینتو نمیگم ها مدل سازیتو میگم محشر شد ....اینشاالله خود ماشینم بترکونی....
عالی شده..... حرف نداره.... خیلی خوب جلوش رو کار کردی.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)