ممنون میشم ultimator جان چون من کلا با C و C++ و رابطه خوبی ندارم نمیدونم چرا اینطوریه ولی خوب کلا برنامه نویسیشون رو خوشم نمیاد بیشتر با همین VB کار میکنم کد هاش رو تا حدودی دارم ولی باز هم ممنون میشم در زمینه VB بنده رو راهنمایی کنید.
باتشکر![]()
ممنون میشم ultimator جان چون من کلا با C و C++ و رابطه خوبی ندارم نمیدونم چرا اینطوریه ولی خوب کلا برنامه نویسیشون رو خوشم نمیاد بیشتر با همین VB کار میکنم کد هاش رو تا حدودی دارم ولی باز هم ممنون میشم در زمینه VB بنده رو راهنمایی کنید.
باتشکر![]()
چشم ، مشکلی نیست به تاپیک مربوطه مراجعه کنید ، مورد درخواستی اضافه شد ..
ممنون ultimator جان واقعا لطف کردید
من کد رو با اجازتون میزارم اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ship Storm; 16-05-2008 at 19:47.
آقا نیما عزیز من گیر کردم این کد رو باید کجا وارد کنم مگه روی همون Custom Validator نباید دوبار کلیک کنیم تا وارد محیط برنامه نویسیش بشیم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
توضیحات کافی نبود ؟
نه اصلا ربطی به اون validator نداره شما باید روی پروژه کلیک راست منید بعد new item و بعد class جدید اضافه کنید .. همه ی کدهای ایجاد شده رو پاک کنید و این کد رو بنویسید . همین
آقا نیما عزیز این کد رو همون کاری که گفتید کردم ولی Error میده خواستم Error رو برطرف کنم نشد زدیم Contact.aspx خودمون رو پاک کردیم تا همه Error ها رفع شد.
جای سوال داره برام Class رو که اضافه میکنیم و تمام کدهای موجود در Class رو پاک میکنیم و کدهای شما رو جایگزین میکنیم از کجا متوجه میشه که مثلا تعداد کاراکتر بیشتر از 400 تا وارد TextBox4 بر روی صفحه Contact.aspx ما شده؟
اصلا ربطی نداره بعد از ایجاد کلاس :
باید کنترل رو register کنیم . زیر دایرکتیو page این کد رو اضافه میکنیم :
کد:
<%@ Register TagPrefix ="custom" Namespace = "myControls" %>
و بعد کد ولیدیتور رو در مکان مناسب قرار میدیم :
کد:
<custom:LengthValidator
id="myval"
ControlToValidate="textbox1"
Text="(Must be less than 10 characters)"
MaximumLength="10"
Runat="server" />
آقا نیما شرمنده بخدا من باز هم منظورتون رو متوجه نشدم یکم خواهشا سطح آموزش رو بیارید پایین تر چون من بعضی از این اصطلاخات رو تا حالا نشنیدم و نمیدونم کجاست مثلا همین که میگید :
این یعنی چی؟چجوری این کار رو بکنیم؟باید کنترل رو register کنیم
این دایرکتیو page کجاست؟زیر دایرکتیو page این کد رو اضافه میکنیم
<%@ Register TagPrefix ="custom" Namespace = "myControls" %>
شرمنده بخدا ولی چکار کنم متوجه نمیشم این آدرس هایی که میدید کجاست
همونطور که تا حالا دقت نکردین همه ی صفحات Asp.net با یه چیز ثابتی شروع میشند . مثلا تو صفحات شما احتمالا اینطوری:
خب این از دایرکتیو page تا اینجا کاملا واضح بود مگه نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی میگیم registr کنیم یعنی این کار رو بکنیم زیر اون خط مثلا بنویسیم :
خب اینا یعنی چی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TagPrefix پیشوند تگ هاست یعنی وقتی مینویسیم <custom:lengthValidator> اون custom میشه پیشوند که یه چیز اختیاریه هر چیزی میتونه باشه . namespace هم همون فضای نامی ایه که تو کلاسمون تعریف کردیم .
Namespace myControls چیزیه که اول کلاسمون نوشتیم مگه نه ؟ همون نیست ؟ اینا یکم به هم شبیهند !
ببخشید از اول درست توضیح ندادم وقت شما رو هم گرفتم ..
ممنون نیما جان عزیز بابت توضیحات خوبتون
سپاسگزارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)