تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 81

نام تاپيک: کلوپ Z6

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با سلام.قیمت گوشی با گارانتی معتبر فیتکو(گارانتی اصلی)250000 تومان هست.البته بدون هندز فری s9.در مورد تم هم بله نصب میشه ولی باید فلش کنین.برنامه ها و بازیهای جاوا هم بدون هیچ مشکلی نصب میشن .از فلش دوربین هم میشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد.
    Last edited by johnypersian1656; 04-08-2008 at 16:58.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی میتونه قیمت امروز این گوشی رو با گارانتی و بدون گارانتی به من بده ؟

فکر کنم گوشیهای موتو مثل سونی قیمتشون زیاد بالا پایین و کم و زیاد نشه !

در ضمن 2 تا سوال کلی هم دارم :

1- میشه با توجه به سیستم عامل اصلی که لینوکس هست روش تم یا برنامهای جاوا به راحتی نصب بشه ؟ برام خیلی مهم هستن .

2- از فلاش دوربین نمیشه بجای چراغ قوه استفاده کرد ؟

ممنون
    Last edited by shahramcat; 04-08-2008 at 16:29.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

کسی میتونه قیمت امروز این گوشی رو با گارانتی و بدون گارانتی به من بده ؟

فکر کنم گوشیهای موتو مثل سونی قیمتشون زیاد بالا پایین و کم و زیاد نشه !

در ضمن 2 تا سوال کلی هم دارم :

1- میشه با توجه به سیستم عامل اصلی که لینوکس هست روش تم یا برنامهای جاوا به راحتی نصب بشه ؟ برام خیلی مهم هستن .

2- از فلاش دوربین نمیشه بجای چراغ قوه استفاده کرد ؟

ممنون
    با گارنتی فیتکو 240 هزار تومن بدون هدست S9
    265 هزار تومان با گارنتی کامتل و هدست S9
    تم های مخصوص گوشی باید باشه که بسیار هم زیاد هستند و بازی و برنامه های جاوا به راحتی روش نصب میشن و همینطور برنامه های لینوکس که ZPLAYER که DVD رو اجرا میکنه شاکش میشه

فلاش به صورت دستی قابلیت روشن بودن رو در بعضی از فریم ور ها داره در بعضی نداره ولی زمانی گوشی رو با فریمور های به روز شده فلش کنی فلاش صد درصد می تونه به عنوان چراغ قوه استفاده بشه ..

5. این کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با گارنتی فیتکو 240 هزار تومن بدون هدست S9
    265 هزار تومان با گارنتی کامتل و هدست S9
    تم های مخصوص گوشی باید باشه که بسیار هم زیاد هستند و بازی و برنامه های جاوا به راحتی روش نصب میشن و همینطور برنامه های لینوکس که ZPLAYER که DVD رو اجرا میکنه شاکش میشه

فلاش به صورت دستی قابلیت روشن بودن رو در بعضی از فریم ور ها داره در بعضی نداره ولی زمانی گوشی رو با فریمور های به روز شده فلش کنی فلاش صد درصد می تونه به عنوان چراغ قوه استفاده بشه ..
    آقا ممنون از شما .

منظور شما همین هدست هست ؟ من قیمتش رود یدم زده بود 70$ !!! البته دو مدل داره که یکی معمولی هست یکی HD . یعنی اینجا با اختلاف قیمت کامتل میشه 25 تومن ؟!

مسئله دیگه اینکه آپدیت فریم ور برای این گوشی مشکلی نداره ؟ یعنی من خودم میتونم انجام بدم ؟

من اگر بدون گارانتی بگیرم هدست نداره ! هدستهای دیگه معمولیاش تو بازار هست ؟

ممنون
    Last edited by shahramcat; 04-08-2008 at 18:15.

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من همون هدست دارشو بگیر همون طور که میبینی تو عکس این نوع هدست عالیه فکر نکنم تو بازارم پیدا کنی هدست های معمولی هم که خوب تماما چینیه و ارزش انچنانی نداره
    در مورد اپدیت فریمور باید بگم نه مشکلی نداره و اپدیت فریمور گوشی های نوکیا یکی از راحت ترین کارهاست یعنی از نصب گیم هم راحتترهضمن اینکه خودت میتونی البته با یه مقدار دانش فریمورهای موتورولا را ادیت کنی و بیشترین استفاده رو ببری

8. این کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست خوبم من هدستش رو جدا خریدم البته یه مقداری گرون(90000)اگر خواستین بگین تا آدرس بدم.در مورد فلش هم به راحتی میتونین با دانلود نرم افزار rsd lite و فایل فلش ,فلش رو انجام بدین. دوست خوبم از این لحاظ مطمین باش هیچ برندی مثل موتو نیست.شما در z6 میتونین حتی یه سیستم عامل دیگه هم در کنار سیستم عامل اصلی داشته باشین(qtopia). در مورد مشکل دوستان در صفحات اول که مشکل unregistered sim رو واسه سیم کارتهای mci و tci داشتن اگه گوشیشونو با فیرمویر جدید این گوشی که 4fr هست فلش کن دیگه این مشکلو ندارن.تنها عیب این فیرمویر اینه که سرعت cpu رو محدود میکنه (که این هم برای بهینه کردن باتری هست)اما شما با ریفلش کردن با نسخه 44r بعداز فلش با 4frمیتونین این مشکل رو هم از بین ببرین و بعد پک زبان فارسی رو نصب و بعد هم از یکی از سه برنامه wk tools,linuxmod,power of linux برای بهینه کردن گوشی استفاده کنین در ضمن apachi جان برنامه پخش این گوشی mplayer هست(ببخشید جسارت کردم من همیشه از پستای خوب شما استفاده کردم)
    Last edited by johnypersian1656; 05-08-2008 at 15:07.

10. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست خوبم من هدستش رو جدا خریدم البته یه مقداری گرون(90000)اگر خواستین بگین تا آدرس بدم.در مورد فلش هم به راحتی میتونین با دانلود نرم افزار rsd lite و فایل فلش ,فلش رو انجام بدین. دوست خوبم از این لحاظ مطمین باش هیچ برندی مثل موتو نیست.شما در z6 میتونین حتی یه سیستم عامل دیگه هم در کنار سیستم عامل اصلی داشته باشین(qtopia). در مورد مشکل دوستان در صفحات اول که مشکل unregistered sim رو واسه سیم کارتهای mci و tci داشتن اگه گوشیشونو با فیرمویر جدید این گوشی که 4fr هست فلش کن دیگه این مشکلو ندارن.تنها عیب این فیرمویر اینه که سرعت cpu رو محدود میکنه (که این هم برای بهینه کردن باتری هست)اما شما با ریفلش کردن با نسخه 44r بعداز فلش با 4frمیتونین این مشکل رو هم از بین ببرین و بعد پک زبان فارسی رو نصب و بعد هم از یکی از سه برنامه wk tools,linuxmod,power of linux برای بهینه کردن گوشی استفاده کنین در ضمن apachi جان برنامه پخش این گوشی mplayer هست(ببخشید جسارت کردم من همیشه از پستای خوب شما استفاده کردم)
    آقا ممنون از توضیحات شما .

حالا از معایب گوشی بگو برام اگر زحمتی نیست . ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیز کاش گفته بودی مزایاشو بگم آخه خیلی راحتتر بود (:
    معایبش(البته نظر شخصی هستش)یکی lcd کوچیک گوشی , صداش خوبه وکیفیت عالی داره اما اگه به بلندی صدا خیلی اهمیت میدین این گوشی زیاد این خواسته رو برآورده نمیکنه.ممکنه باتری این گوشی هم کمی اذیت کنه (بنا به نظر دوستان چون واسه من که خوب بوده در ضمن با تغییر فیرمویر بهترم میشه) شاید یه عیب دیگه این گوشی این باشه که هنوز به طور کامل مثل گوشی های مثل a1200 هک نشدن.باور کنین هرچی فکر کردم عیب دیگه ای پیدا نکردم.البته اگه بخوایم دقیق ببینیم میشه نداشتن رادیو,مادون قرمز یا نداشتن wifi رو هم ذکر کنیم که در کلاس این گوشی اینا به نظر بنده عیب نیست.کلا اوایل کار یکمی کارایی مثل نصب تم یا اجرای بازیهای نینتندو روی این گوشی ممکنه واستون سخت باشه اما نگران نباشین دوستان p30world اینجا حسابی کمک میکنن.
    Last edited by johnypersian1656; 05-08-2008 at 16:49.

13. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

دوست خوبم این برنامه ای که نام بردم به صورت جدا روی گوشی نصب میشه و قابلیت های بسیاری داره می تونید به تاپیک A1200 مراجعه کنید و امکانتش رو ببنید
    در هر صورت کم بود وقت باعث شد نتونم یه تاپیک مخصوص برنامه های لینوکس بزنم
    به زودی این تاپیک رو میزنم و برنامه های توش میگذارم که قدرت لینوکس رو به رخ بقیه سیستم عامل ها بکشم.

15. این کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •