نه دوست عزیز . نظریه بود ... الان نظریه رو به اثبات کامله .... یعنی اثبات شده اما هنوز نامفهوماتی وجود داره .
نه دوست عزیز . نظریه بود ... الان نظریه رو به اثبات کامله .... یعنی اثبات شده اما هنوز نامفهوماتی وجود داره .
نشده هااااااااااااا ..من تقریبا همه پستا رو خوندمفقط گفتن یه نظریه هست که می گه از بین میره ...من فقط میخواستم بدونم چه طوری ....برا چی ؟ همین ...
بازم نگاه می کنم
AlL ThE BEST
توی یک مطلب در مورد از بین رفتن سیاه چاله ها خودم که (فکر کنم عنوانش تبخیر سیاه چاله ها بود)در سیاه چاله ممکنه نیروی گرانششون بعد از شعاع شوارتز به ماده تبدیل بشه و از جرم سیاه چاله کم بشه ولی اگه جرم ان کم باشه در طول سه چهار میلیون سال از بین می ره و اگه جرم اون زیاد باشه مقداری که بهش اضافه میشه بسیار بیشتر از مقداریست که از دست می ده .البته توی همین فروم بود که یکی از اعضا نوشته بودن نیروی گرانش انرزی نیست که به ماده تبدیل بشه.(خودمم به نتیجه ای نرسیدم)
سلام ,
ببخشید ! یعنی چی نیروی گرانش به ماده تبدیل بشه ؟...من خوب نگرفتم چی شد
ولی بازم ممنون که جواب دادین
good luck
سلام
1 - من که چیزی در مورد زمان و کیفیت نابودی سیاه چاله ها نمیدانم (نظریه کلی را میدانم ولی جزئیات نه)
2 - وجود سیاه چاله ها حتمی است و وجودشان در شک و تردید قرار ندارد.
3 - طبق فرمول E=mc^2 انرژی و ماده ماهیتی واحد دارند و حداقل در تئوری امکان تبدیل به یکدیگر را دارند.
یعنی چه؟
کمی مسئله را باز تر میکنیم....
مثلا
"گرما" نوعی انرژی است.
"آهن" نوعی ماده است.
تبدیل جرم به ماده مثل آن است که "آهن" تبدیل شود به "گرما"
یعنی "آهن" ما کلاً غیب شود وما با کوهی از حرارت مواجه شویم !!!!
تبدیل ماده به جرم هم برعکس است.
مثل آن است که گرمای محیط را بگیریم (محیط سرد شود) و در عوض آن را تبدیل کنیم به یک قطعه "آهن" کنیم!!!!!!
خیلی دور از ذهن است ؟؟؟؟!!!!!
گرچه در عمل نمیتوانم "آهن" و "گرما" را به هم تبدیل کرد ولی فعلاً که موفق شده ایم عناصری سنگینی مثل "اورانیوم 235" را به "گرما" تبدیل کنیم.
و در اگر صفینه ای به نزدیک سرعت نور برسد، بر عکس این اتفاق می افتد!
یعنی صفینه مدام سوخت را در موتور میسوزاد و آن را به نوعی انرژی رانشی تبدیل میکند و سرعت صفینه بیش از نور نمیشود!!! پس انرژی چه شد؟ کجا میرود؟ انرژی تولیدی که نمیتواند سرعت را زیاد کند تبدیل به جرم میشود و جرم صفینه افزایش می یابد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (افزایش "اندازه حرکت"، پس چیزی از بین نمی رود)
(جالب آنجا است که خود مطلب فوق اثبات ساده ای بر نرسیدن به سرعت نور است! چطورش با خودتان!؟)
اما تبدیل گرانش به ماده چیز دیگری است!!!! کمی نیاز به فسفور سوزی دارد!
من در این مورد چیزی نشنیده ام و این مطلب کمی عجیب به نظر میسرد ولی طبق یک آزمایش ساده میدانم که سرعت و گرانش یک نوع خیشاوندی (از یک نوع بودن) با هم دارند.
اگر سرعت و انرژی رانشی یک صفینه بتواند به جرم تبدیل شود و با توجه به رابطه خیشاوندی سرعت و گرانش، پس شاید گرانش هم قابل تبدیل به جرم باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ولی مطمئن نیستم، اگر دوستان اطلاعات حتمی و مطمئنی دارند (غیر حدسیات)، خوشحال میشوم که بدانم.
جمیعاً موفق باشید.
Last edited by _H2_; 11-03-2008 at 16:44.
دست شما درد نکنه!!!چه معرفتی!!!!همه سوالات جواب داده شد غیر از سوال من!!!!!!!!!
![]()
سلام
اگر منظورتان سوالتان در پست 7 باشد، من سعی کردم در پست 8 جواب دهم.
ساختار اتمی بدان شکل را ما میشناسیم وجود ندارد، نیروی عظیم جاذبه حاصل از خود جرم باعث فرو ریزی جرم میشود.
الکترون ها بر روی هسته سقوط میکنند و در تلفیق با پرتونها نوترون میسازند و با نوترون که از قبل وجود داشته یک سازه یک دست نوترونی میسازند.
مجدداً تاکید میکنم که ماده ای که ما میشناسیم، (تمام مواد اطراف، سنگ، چوب، آهن و...) ساختار اتمی شان به نحوی است که فضای خالی بسیار بسیار بسیار بیش زیاد است، مثل چیدمان گیلاسهایی با فاصله یک زمین فوتبال در طول و عرض و ارتفاع (3 بعدی) ولی در چیزی مثل ستاره/سیاره نوترونی ما با فوجی طولی و عرضی و ارتفاعی و متراکم و چسبیده به هم مواجه هستیم، دیگر زمین فوتبالی وجود ندارد.
البته اینها شرایط سیاره/ستاره نوترونی هستند (یک پله کمتر از سیاه چاله) ولی تصوری از این چگالی فوق زیاد به ما میدهد.
بچه ها یه کم ساده تر توضیح بدید من که تقریبا همه ی اینا رو میدونم با خوندنشون از زبان شما گیج میشم!!!!!
آقا دمت گرم اشتباه از من بود که نمی دونم چرا پست 8 رو ندیدم...جواب عالی و کاملی بود...سرفراز باشی![]()
ببخشید ! یعنی چی نیروی گرانش به ماده تبدیل بشه ؟...من خوب نگرفتم چی شد
ولی بازم ممنون که جواب دادین![]()
بفرمایین این هم قسمتی از مقاله:
این نظریه نیز توسط استفن هاوکینگ بیان شد و گفته شد که مقداری از انرژی گرانشی سیاه چاله ها که از حد شعاع شوآرتسشیلد هم فراتر می روند قسمتی از جرم آنها را نیز به همراه خود می برند که این موضوع باعث می شود سیاه چاله ها به مرور زمان تبخیر شوند اما میزان تبخیر به جرم اولیه سیاه چاله بستگی دارد که هر چقدر چگال تر باشد میزان بدست آوردن جرم (با ربایش بیشتر) بالاتر از موقعی هست که جرم خود را از دست می دهد بنابراین عملاً این گونه سیاه چاله ها از لحاظ جرمی ثابت باقی می مانند ولی در سیاه چاله های کوچکتر این موضوع بر عکس می باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)