sسيستم خوبيه ..بهنظر من رم رو crusial يا gskill بردار البته مدل cl4 اينها رو بگير كه خيلي بهتره....البته رم gell رم خوبي هسته... قيمت هم دقيقآ ندارم دوستان كمكتون مي كنند...موس و كيبرد هم از شركت logitec يا A4tech هم برداري خوبه..
sسيستم خوبيه ..بهنظر من رم رو crusial يا gskill بردار البته مدل cl4 اينها رو بگير كه خيلي بهتره....البته رم gell رم خوبي هسته... قيمت هم دقيقآ ندارم دوستان كمكتون مي كنند...موس و كيبرد هم از شركت logitec يا A4tech هم برداري خوبه..
همونطور که گفتن رم رو تعویض کنید.و crusial بگیرید.
به غیر از مانیتور بقیه قطعاتت یه چیزی دور و ور 900.850در میاد.دیگه قیمتهارو نمیشه دقیق گفت.چون هر فروشنده ای 2.3 تومن بالا, پایین می ده.خودت موقع خرید باید زرنگ باشی.یه قیمت روز از لیست بالا رو بزارین.
Last edited by امير موسر; 04-12-2007 at 09:13.
این اضافی شد.
Last edited by امير موسر; 04-12-2007 at 09:14.
مرسی از راهنماییت.
آیا قیمت 2 گیگش از 130 تومن بالاتره؟
موس و کیبورد از 50 تومن بالا نزنه.
قیمت تقریبی که تو نظر من موس کیبورد کیس 100 تومن مین 150 تومن سی پی یو 200 رم 130 هارد60 پاور 80 مانیتور 260 وی جی ای 300
1280 تومن.
اگه جایی اضافه خرجیه بگین.
راستی موس و کیبورد بلوتوس کار میده یا نه؟
RAM: 2 GB GSKILL PC800 HK SEREIS
قیمت 120 تومن
مدل مانیتور؟
مدل مانیتور رو نمیدونم ولی
ال جی مشکی کامل هست 19 و دگمه های تنظیمش هم به صورت عمودی در سمت راست مرکز بدنه قرار داره و دگمه هاش هم لمسی هست. واقعا در شکل وقیافه بی نظیر بود.قیمتش هم 263 تومن بود. ولی فکر کنم تو پسوند مدل حرف اس انگلیسی وجود داشت.
راستی این کارتهای 8800 جی تی ممکن هست تقلبی از آب در بیاد؟
چطوری بفهمم که تقلبی هست یا نه؟
مشخصه ی خاصی داره؟
یا حتی جنسهای دیگه...
عزیز با گارانتی بگیر
گلسان برا inno3d
مارک مانیتورتم پیداکن
lg 1752s نبود؟
اگه واید میخوای 194wt بگیر
ممنون آکتور جان.
ولی من موندم ...
برای بازی واید بهتره یا معمولی؟
هر کدوم بهتره دلایل برتری شو بگین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)