رو p990عمل میکنه فقط باید نرمافزار مخصوصش رو بنصبی
رو p990عمل میکنه فقط باید نرمافزار مخصوصش رو بنصبی
دوست عزيز لطف كن زير سيكل حرف بزن تيوي تيونر دگه چيه؟![]()
همش 6 صفحه است، شما حتما باید بیای انتهای هر تاپیک دوباره سوال رو بپرسی ، مطالب قبلی رو نوشتن تا سوال شما جواب داده بشه
دوستان گفتند که برای استفاده از این سیستم باید 5000 تومان حق اشتراک پرداخت!
خوب با دیدن سایت ----h.org میشه فهمید که بله بعضی کانال ها رایگان و برخی پولی هستند.!
البته ----t رایگان خواهد بود ، چون شبکه هایی که ما در کشور داریم رایگان هستند.
حتما شنیدید که شبکه 6 از سیستم پخش آنالوگ به پخش دیجیتال تغییر کرده.
به نظر میرسد اخبار ضد و نقیضی که به گوش میرسد حاصل مسابقه مطبوعاتی مسئولین برای اعلام عمومی خبر تغییر سیستم پخش شبکه های تلویزیونی ایران از آنالوگ به دیجیتال است ، که در حاشیه خود چنین مسائلی رو به دنبال دارد.
البته این که شرکتی بخواهد ----h رو راه بندازه دور از ذهن نیست.
به عبارت بهتر به علت عدم اطلاع کافی ، قضیه یک کلاغ چهل کلاغ پیش می آید !
برای اطلاعات بیشتر به سایت:
مراجعه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اطلاعاتی بود که من در این باره داشتم،
Last edited by LordMMD; 03-11-2007 at 06:29.
کسی لیست گوشی هایی که این امکانو دارن میتونه بزاره ؟؟؟؟
n77 و n92 از نوکیا و my tv از ساژم و چند تا دیگه که یادم نیست. ولی من چشمم آب نمیخوره از این حرفها زیاد میزنن... آخه اینا که هنوز تو gprs موندن صحبت از این امکانات میکنن ؟ تازه میان میگن رو همه گوشی ها... وقتی هنوز سطح اطلاعاتشون اینقدر پایینه که نمیدونن رو همه گوشی ها جواب نمیده فقط رو گوشی های خاصی میشه. به نظر من یه مانور تبلیغاتی بود که دقیقا میشه هدفش رو حدس زد.
اينا برن همون سيستم صدا و سيما رو كه انا لوگ هستش درست كنن همه چي حل ميشه اگه اين سيستم درست بشه و به ديجيتال تغير كنه ميتونيد هرجا حتي توي يه ده كوره هم با بالاترين كيفيت تلوزيون تماشا كنيد حتي توي ماشين هم ميشه نگاه كنيد بدون هيچ پرش و برفكي با يه تلوزيون كوچيك هم ميتونيد اين كار رو بكنيد ديگه نيازي نيست به مخابرات هم پول بديد اين مخابراتم كه فقط بلده پول از مردم بگشه همين ديگه هيچ كاري بلد نيست. حالا ببينيم صدا وسيما چيكار ميكنه.
دیشب تو اخبار هم اعلام کرد افتتاح کردند همچین سیستمی رو
من که باور نکردم
ولی حیف نگفت روی چه گوشی های این امکان داره.نمیدونم شاید کاری کنند که هیچ کس بارش نشه ولی من 60درصد باور دارم ......چون ایران ایران قدیم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)