تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظرتون ترجمه ها چطوره؟

راي دهنده
10. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

6 60.00%
  • خوب

3 30.00%
  • بد

0 0%
  • خيلي بد

1 10.00%
صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 74

نام تاپيک: ترجمه ي فايل هاي اويل 2

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشيد يه سوال از آخرم نفهميديم اين آمبرلا چكارس تو اويل 4 رم حرف از آمبرلا ميزنن لطفا اگه ميدونين به منم بگين
    ای بابا خانه از پای بست ویران است!!!!
    آمبرلا یه شرکت داروسازی بود که با انجام یه سری آزمایشات برای تهیه اسلحه های بیولوژیکی ویروس T رو ایجاد کرد و در نتیجه اون انسان ها به خون آشام تبدیل شدن و همه جیز از همونجا شروع شد
    فکر کنم به ترجمه اویل 1 برسیم همه چی کاملا مشخص بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فكس مدير بخش آبرساني و فاضلاب

ليست كاربران ماهانه قرارگاه

در اولين و سومين چهارشنبه هر ماه آنجليكا مارگارت، مدير تعميرات بخش از تجهيزات قرارگاه استفاده ميكنه. پس توي اين روزا مطمئن باشين كه درجه رطوبت محيط رو با استفاده از تهويه مطبوع پايين نگه دارين چون دستگاه هايي كه مورد استفاده قرار ميگيره نسبت به رطوبت حساس و آسيب پذير هستن.

همينطور بيست و هشتم هر ماه دن ولر مسئول نقل و انتقال مواد شيميايي از قرارگاه ما استفاده مي كنه. مواد شيميايي كه اون جابه جا مي كنه شديدا فرار هستن و موقع جابجايي اونها بايد احتياط خيلي زيادي به عمل بياد.

در ششم و شونزدهم هر ماه هم سربازرس برايان آيرونز از قرارگاه بازديد ميكنه تا در قرار ملاقاتهاي معمول كه توي آزمايشگاه
    بخش برگزار ميشه، شركت كنه.

ويليام بيركين هم در چهارمين جمعه ي هر ماه يه سمينار آموزشي براي شعبه ي شيگاكوي شركت آمبرلا برگزار مي كنه و از اونجايي كه احتمال حمله به بيركين خيلي زياده هر اقدامي لازمه براي حفظ جونش بايد انجام بدين.

علاوه بر اين موارد شما به زودي از بقيه قرار ملاقاتهايي كه ممكنه گذاشته بشن با افراد مختلف و ساعات دقيق اونها با خبر ميشيد. وظيفه شما اينه كه اين افراد رو به مقصدشون توي قرارگاه راهنمايي كنين و در همين حال تامين امنيت اونها هم به عهده شماست.

ما انتظار بهترين خدمات رو ازتون داريم.
    چالرز كلمن
    سردفتردار اداره مركزي شركت آمبرلا

Last edited by Alisma; 18-09-2007 at 21:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آليسما جان من دموي اول بازي اويل 2 رو دارم ولي فقط براي كلر رو چون سيدي ---- رو گم كردم اگه خواستي برات آپ ميكنم
    ويرايش ميشود: رفتم گشتم تازه يادم افتاد همين دو روز پيش انداختمش دور شرمنده
    مگي جان مرسي ولي ديگه بي خيال شدم
    بازم دستت درد نكنه

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

گزارش جيل
    24 جولاي 1998
    جنگل راكون:

ما به دنبال مدركي از آمبرلا رفتيم:

تبليغات دارويي شركت آمبرلا
    كد دارويي: MA-39 Cerberus
    كد دارويي: MA-121 Hunter
    كد دارويي:
    Fi-3 Neptune
    كد دارويي: T-002 Tyrant

به علاوه ما در مورد مواد بالا باور داريم كه برخي از اون داروها باعث ايجاد عفونت ميشه . در مدتي كه اين جريان اتفاق مي افته اونا ميفهمن كه اين عفونت فقط به انسان محدود نميشه و اين براي گياهان هم خيلي خطرناكه.
    و حيوانات. تاثير دقيق اين داروها بر روي حيوانات داره بررسي ميشه.

اداره ي پليس شهر راكون
    تيم آلفاي S.T.A.R.S
    جيل والنتاين

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش پيشرفت كار MA-121
    در پروژه ي دارويي آمبرلا در همين اواخر MA-120 آخرين توليدمون بود. و حالا MA-121 Hunter تكميل شد.

اگرچه شرح دادن اين شاهكار بزرگ انتظار خيلي زيادي براي تشكيلات دارويي محسوب ميشه. اما توليد كردن محصول با قابليت هاي بالا و بالا بردن قدرت Hunter-R هنوز در دست توسعس.

اين دارو نبايد چيزي براي توليد كم داشته باشه.

ويليام بيركين

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دفتر خاطرات نگهبان

11 آگوست
    بالاخره من شانس اين رو پيدا كردم كه آسمان آبي رو براي اولين بار در تمام اين سالها ببينم.هنگامي كه من در برج ساعت بودم به علت كوتاهي و غفلت در كارم (نگهباني) رئيس منو توبيخ كرد.تنها يه چيز وجود داره كه من نميتونم بفهمم:رئيس بيشتر به اين علت ناراحت بود كه من تو برج بودم و نه به خاطر اينه در كارم كوتاهي كردم.بهرحال چرا در اولين وهله دسترسي به برج ممنوع شد؟

5 سپتامبر
    من بتازگي با يه پيرمرد حرف زدم كسي كه در يه محوطه ضايئاتي در بيرون از شهر (يه جاي دور) كار ميكرد.اسمش توماس بود.اون مرد آرومي بود و به نظر مي رسيد كه واقعا از شطرنج لذت مي بره.اون تا اونجا پيش رفته بود كه قفل و كليدي طراحي كرده بود و اونارو منقوش به تكه هاي شطرنج كرده بود و از اونا براي يه در (door) , در محوطه ديسپاسل استفاده مي كرد. ما برنامه چيديم تا فردا شب شطرنج بازي كنيم.من نميتونم كمك كنم ولي متعجبم چطور اون خوبه.چيزي كه در مورد اون منو ناراحت ميكرد طريقي (راهي) بود كه اون خودش رو مي خاروند.اون بيماري پوستي داشت يا اينكه زمخت بود؟؟

9سپتامبر
    توماس از اونچه من تصور ميكردم بازيكن خيلي بهتري بود من در مورد خودم به عنوان يه بازيكن منصف و نجيب فكر ميكردم ولي اون كار جالبي براي حقير كردن من (يا شكست دادن من) انجام داد.تقريبا تنها چيزي كه تصور ميكردم اين بود كه مي تونستم حريف ماهري تو شطرنج براش باشم.تمام اشخاص (بروبچ) در طول بازي در مورد غذا حرف زدن.اون صداش سالم بود ولي اينطور بنظر نمي رسيد من در عجب بودم كه آيا اون خوبه.

12 سپتامبر
    من مي خواستم يه شطرنج ديگه با توماس بازي كنم ولي ما كنسلش كرد چون حال توماس خوب نبود.اون به ديدن من اومد ولي من بهش گفتم برگرد و استراحت كن تا وقتي كه خوب بشي.اون اصرار داشت كه خوبه ولي من مي تونستم بگم كه واقعا مشكل داشت.بيا در موردش فكر كنيم من اخيرا احساس خوبي ندارم.
    Last edited by cyrus_ln; 19-09-2007 at 13:02.

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا واقعا عاليه دستتون درد نكنه
    مي خواستم بدونم كسي اي بوك انگليسي سري رزيدنت اويل نوشته ي sd prrey رو داره.من به شدت دنبالشم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

13

آقا واقعا عاليه دستتون درد نكنه
    مي خواستم بدونم كسي اي بوك انگليسي سري رزيدنت اويل نوشته ي sd prrey رو داره.من به شدت دنبالشم
    منظورتون داستان رزيدنته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

13

نوشته هاي روبرت
    چطور اين اتفاق افتاد باري؟ اين شهر كه به وسيله ي زامبي ها تسخير شده مثل يه كابوس روي كره ي زمينه. تو خودت ميدوني كه نگراني هاي من براي اين شهر خيلي بيشتر از نگراني هاي توه. من منتظرم تا تو بياي اينجا و منو نجات بدي. مغازه ي من توسط ازدحام زامبي ها داره منفجر ميشه! همون طور كه تو خواسته بودي من به تمامي كساني كه توي اين شهر زنده موندن اسلحه و مهمات رسوندم. اميدوارم كه فهميده باشي و بتوني برام توضيح بدي. در هر حال من قصد ندارم جونم رو فدا كنم و بر ميگردم به استون ويل. اگه تو اين پيغام رو پيدا كردي بدون كه ميتوني منو اونجا پيدا كني من ميرم ماهي گيري....

روبرت كندو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گزارش نيروهاي گشتي

20 سپتامبر، 9:30 شب

گزارش دهنده: سر پاسبان نيل كارلسن

اخيرا گزارشي از يه فرد مشكوك كه در اطراف تاسيسات فاضلاب بيرون راكون سيتي پرسه مي زنه به دست ما رسيده. من منطقه رو به دقت بازرسي كردم و فرد مورد نظر رو پيداش كردم ولي قبل از اين كه بتونم ازش بازجويي كنم فرار كرد. البته موفق شدم اين وسايلي رو كه موقع فرار جا گذاشته بود كشف و ضبط كنم:

• يه مقدار كمي مواد منفجره پلاستيكي C4
    • يه منفجر كننده از راه دور الكتريكي
    • خشاب پارابلوم 9*19 ميليمتري
    • دوربين مادون قرمز (كه شكسته بود)

پايان گزارش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •