تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 6 از 503 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز (اسمت رو نگفتی!!!)
    ممنون از اینکه طریقه ی کار جی پی اس رو گفتی
    یه سوال درباره ی این جی پی اس
    اگه تو ماشین باشی صفحه ای که روی گوشی موقعیت شما رو نشون میده رفرش میشه ؟؟؟؟
    یعنی اینکه موقعیت رو با تغییر مکان نشون میده ؟؟ اگه صفحه رفرش میشه چقدر طول میکشه ؟؟؟
    ضمن اینکه این جی پی اس با اینترنت کار میکنه دیگه؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز.

راستش هنوز وقت نکردم تو ماشین امتحانش کنم. اگر امتحانش کردم توضیحات لازم رو همراه با نظر شخصیم در موردش میگم.

بازم ممنون از اطلاعاتت
    مدل باتری چیه ؟؟؟
    ???-bst
    در مورد پست بعدیت هم متشکرم
    کیفیت دوربینش خیلی خوب به نظر میاد
    جالب اینجاست که این عکس که لینک دانلود با سایز واقعیش رو دادی حجمش 1.47 مگ هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی زیاده!!!!
    بله شما راست میگید. حجمش زیاده.

اما اگر به منظره ای که ازش عکس رو گرفتم دقت کنید میبینید که در اون منظره رنگ های مختلفی وجود داره. من اگر

از یک کاغذ سفید که هیچی توش نوشته نشده باشه عکس بگیرم شاید حجمش بشه حدودا600 یا 700 کیلوبایت. اما

وقتی از مناظری که انواع و اقسام وسائل و رنگ های مختلف وجود داره عکس گرفته بشه طبیعتا حجم اون عکس نیز

بالا تر میره.

این نکته در مورد همه دوربین ها صدق میکنه. یعنی این موردی که شما بهش اشاره کردید رو حتی با Nikon D50 هم

دارم. این دوربین نیمه حرفه ای هم به همین صورت عمل میکنه و به نظرم طبیعیه و نشون دهنده خوب بودن دوربینه.

مدل باتری چیه ؟؟؟

مدل باتری BST هستش. اطلاعات بیشتری رو اگه خواستید در عکس زیر معلومه.

3 . یک سوال دیگه هم دارم
    اینم اینه که هر یک کلید به سه جهت کار میکنه (منظورم اینه که مثلآ برای تایپ e باید گوشه ی سمت چپ کلید 1و بزنی و برای r باید سمت راستش رو بزنی) یا مثل دبلیو 810 هست . یعنی ضربه ای هست ؟؟؟؟
    کلید هاش 3 جهته کار میکنند. چپ و راست و فشار به داخل.

یعنی اگه چپ رو بزنیم فقط یک حرف تایپ میشه و اگر راست رو بزنیم حرف دیگه تایپ میشه و اگر کل کلید رو به داخل

فشار بدیم حرفی که بزرگتر از همه است تایپ میشه. طرز و ترتیب قرار گرفتن کلید ها مانند کیبورد معلمولی کامپیوتره

و اگر آدم در هنگام تایپ فکر این رو نکنه که با یک گوشی داره تایپ میکنه راحت میتونه تایپ کنه. یعنی باید اینجوری

فکر کنه که داره با کامپیوتر تایپ میکنه نه یک گوشی.

من خودم یک سال با کلید های w810 کار کردم و وقتی خواستم برای اولین بار با این گوشی تایپ کنم چون فکرم

هنوز پیش 810 بود قاطی میکردم. پیش خودم میگفتم اه پس این ب کجاست. هی دنبال حرف ها میگشتم تا اینکه

فهمیدم این همون کیبورد کامپیوتر خودمه. از وقتی اینجوری فکر کردم و میدونم در یک کیبورد حرف ها کجا قرار دارند

دیگه مشکلی واسه تایپ برام پیش نیومده.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بابا ایول.سنگ تموم گذاشتی.واقعا دستت درد نکنه.یه ریویو کامل گذاشتی.باز با اجازه مطالب رو توی پرشین تولز نقل قول کردم.باز ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام پرشین بویز عزیز...مبارکت باشه...اشالله چرخش برات بچرخه!!
    اقا اگه میشه از فیلمبرداریش کمی بگو...اصلا از یه تصاویر متحرک فیلم بگیر...بگذار واسه ما....لطفل حجمشم خیلی زیاد نشه..اینجا اینترنت زغالیه
    خودمونیم ها جوری گوشی رو توصیف میکنی که ادم اب دهنش راه می یوفته هوس میکنه فردا بره پی1 بخره
    شاد باشید
    mostafa جان سلام. مرسی عزیز امیدوارم برای شما هم همیشه بچرخه.

اتفاقا من عصر امروز یخورده باهاش فیلم برداری کردم. این فیلم برداری رو لا تنظیمات معمولی و پیش فرضی که داشت

انجام دادم. یعنی اصلا به تنظیماتش دست نزدم. فیلم زیر متحرک است اما چون عصر بود و اینجا هم عصر ها پشه هم

تو خیابون نمیشه پیدا کرد فقط تونستم از یک نفر که در حال صحبت کردن با موبایل بود فیلم بگیرم.

در ضمن این فیلم رو من از طبقه 4 و از بالکن گرفتم. یعنی فاصله ام با زمین خیلی زیاده. اینو از فیلم هم میشه فهمید.

فرمت فیلم رو از 3GP به AVI هم کانورت کردم تا اگر کسی نتونست 3GP رو نگاه کنه اونوقت بره سراغ فرمت
    AVI.

سایتی که فیلم رو در اونجا آپلود کردم قابلیت Resume هم داره. اما حجم فیلم زیاد نیست فکر کنم بتونید یک دفعه

دانلودش کنید.

فیلم با فرمت 3GP.

کد:
    فیلم با فرمت avi

کد:
    اینم تمام زنگ های اورجینال P1i که روی این گوشی بود. اگر کسی خواست میتونه دانلود کنه.
    کد:
    حجم فایل های آپلود شده...
    3GP : 3,55MB
    Avi : 3,28MB
    SE P1 Rington : 3,6 MB
    Last edited by Persian.Boy; 14-09-2007 at 01:10.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا ایول.سنگ تموم گذاشتی.واقعا دستت درد نکنه.یه ریویو کامل گذاشتی.باز با اجازه مطالب رو توی پرشین تولز نقل قول کردم.باز ممنون.
    خواهش میکنم دوست عزیز.

اشکالی نداره هر طور خودتون دوست دارید عمل کنید.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

Razel جان سلام. ممنون.

راستش اندازه گوشی نسبت به کارایی هایی که داره برای من خیلی مناسبه. یعنی میتونم بگم عالیه. خیلی خوش

دسته. کیبوردش با یک کیبورد معمولی کامپیوتر هیچ فرقی نداره. من اولش فکر میکردم تایپ کردن با این دکمه ها سخت

باشه اما وقتی که کمی باهاش کار کردم متوجه شدم که نه تنها کار کاردن باهاش خیلی راحت تره بلکه با این نوع کیبورد

میشه سریعتر کلمه ها رو تایپ کرد.

فقط من این گوشی رو به کسانی که دستهای خیلی بزرگی دارن پیشنهاد نمیکنم. مگر اینکه بخوان برای تایپ از مداد

و صفحه کیبورد داخل گوشی استفاده کنند.

وقتی که کمی با P1 کار کردم احساسم این بود که یک کامپیوتر کوچیک رو دستم گرفتم. دیگه از اون منو های ساده

ای که در 810 و خیلی گوشی های دیگه استفاده شده راحت شدم. توی اون منوهای ساده هی باید با دکمه های

بالا و پایین و چپ و راست کار میکردم اما الان صفحه لمسی یک حال دیگه داره. آدم احسای میکنه که چقدر کنترل

کردن و گشتن تو منوها چقدر براش راحت شده. مخصوصا وقتی از مدادش هم استفاده کنی.

کلا احساسم اینه که پی1 یک گوشی نیست بلکه یک کامپیوتره که ابعادش رو کوچیک کردن اما 810 یک گوشیه.

برای اینکه اندازه این گوشی بهتر بیاد دستتون چند تا عکس گرفتم براتون اینجا قرار میدم.

خیلی ممنونم ازت. p1 اونطورام که فکر میکردم درشت نیست. دستت درد نکنه بابت عکسا.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. خیلی کامل بود. اگه بگی صداش در چه حده دیگه حرف نداری

SAEED جان سلام.

راستش برای اینکه هم برای شما و هم برای بقیه دوستان سوال پیش نیاد و از این سردرگمی خارج بشید من یک نوع

موزیک رو با یک نوع کیفیت وارد گوشی های P1 و W810 کردم. و در هنگام پخش این موزیک از هر دوی آنها فیلم برداری

نمودم.

متاسفانه چون نصفه شبه نتونستم با دوربین فیلم برداری کنم و از وب کم استفاده کردم که راحت تر و بی در دسر تر بود.

در فیلم زیر میکروفن کاملا مشخص است که در چه نقطه ای قرار داره. یعنی فاصله گوشی ها بهنگام پخش آهنگ با

میکروفن کاملا برابرند.

اول w810 رو در فیلم نشون دادم با حداکثر صدا و بعد پی1 رو میارم و آهنگ رو باهاش پخش میکنم. اول صدای پی1

یخورده کمه که در فیلم هم نشون میده اما بعدا نشون دادم که چطور صداش رو زیاد کردم.

دیگه بستگی به خودتون داره که قضاوت کنید کدومش بیشتره. چون واسه من بلند بودن صدا زیاد مهم نیست.

این فیلم 2 دقیقه و 32 ثانیه مدت زمانشه و 3,8 MB هم حجمش.

کد:
    اگر قادر به دانلود کردن نبودید میتونید فیلم رو بصورت آنلاین از لینک زیر که قرار میدم تماشا کنید. اما پیشنهاد میکنم

که خود فیلم رو دانلود کنید چون آنلاینش کیفیت بدتری داره.

کد:

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بله شما راست میگید. حجمش زیاده.

اما اگر به منظره ای که ازش عکس رو گرفتم دقت کنید میبینید که در اون منظره رنگ های مختلفی وجود داره. من اگر

از یک کاغذ سفید که هیچی توش نوشته نشده باشه عکس بگیرم شاید حجمش بشه حدودا600 یا 700 کیلوبایت. اما

وقتی از مناظری که انواع و اقسام وسائل و رنگ های مختلف وجود داره عکس گرفته بشه طبیعتا حجم اون عکس نیز

بالا تر میره.

این نکته در مورد همه دوربین ها صدق میکنه. یعنی این موردی که شما بهش اشاره کردید رو حتی با Nikon D50 هم

دارم. این دوربین نیمه حرفه ای هم به همین صورت عمل میکنه و به نظرم طبیعیه و نشون دهنده خوب بودن دوربینه.
    مرسی دوست عزیز
    درست میگید (البته من بالاترین حجم عکسی که با ک800 گرفتم 1.8 مگ بود که توشب . توی کوچه از خواهرم گرفتم)
    مدل باتری BST هستش. اطلاعات بیشتری رو اگه خواستید در عکس زیر معلومه.
    مدلش bst-40 هست
    خیلی باتری قوی داره (1120 میلی آمپر)
    کلید هاش 3 جهته کار میکنند. چپ و راست و فشار به داخل.

یعنی اگه چپ رو بزنیم فقط یک حرف تایپ میشه و اگر راست رو بزنیم حرف دیگه تایپ میشه و اگر کل کلید رو به داخل

فشار بدیم حرفی که بزرگتر از همه است تایپ میشه. طرز و ترتیب قرار گرفتن کلید ها مانند کیبورد معلمولی کامپیوتره

و اگر آدم در هنگام تایپ فکر این رو نکنه که با یک گوشی داره تایپ میکنه راحت میتونه تایپ کنه. یعنی باید اینجوری

فکر کنه که داره با کامپیوتر تایپ میکنه نه یک گوشی.

من خودم یک سال با کلید های w810 کار کردم و وقتی خواستم برای اولین بار با این گوشی تایپ کنم چون فکرم

هنوز پیش 810 بود قاطی میکردم. پیش خودم میگفتم اه پس این ب کجاست. هی دنبال حرف ها میگشتم تا اینکه

فهمیدم این همون کیبورد کامپیوتر خودمه. از وقتی اینجوری فکر کردم و میدونم در یک کیبورد حرف ها کجا قرار دارند

دیگه مشکلی واسه تایپ برام پیش نیومده.
    ایول
    پس کار باهاش راحته
    در واقع همون کیبورد پ990 هست که برای هر 3 کلید 1 کلید استفاده کردند که خیلی بهتر شده (چون واقعآ دکمه های پ990 خیلی کوچیک بود و من اصلآ نتونستم باهاش کرا کنم)

ریویوو صدات رو هم دارم دان میکنم

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

واقعا ممنون پرشین بوی جان رویوی کاملی گذاشتی !
    اگه ممکنه در مورد میزان نگه داری شارژ توسط گوشیت ( با توجه به میزان استفاده ی روزانت از گوشی ) یه توضیحی بده ! خلاصه اینکه خوب شارژ نگه میداره یا نه ؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

پس صدای p1 بیشتره
    چه عجب

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واقعا ممنون پرشین بوی جان رویوی کاملی گذاشتی !
    اگه ممکنه در مورد میزان نگه داری شارژ توسط گوشیت ( با توجه به میزان استفاده ی روزانت از گوشی ) یه توضیحی بده ! خلاصه اینکه خوب شارژ نگه میداره یا نه ؟
    خصوصیات باطریش که نشون میده یه باطری خیلی خوبه...با توجه به خصوصیات باطری و البته خصوصیات گوشی که میزان باطری زیادی رو لازم داره...حدس من 2 روز نگه داشتن باطری با مقدار مناسبی کار با گوشی هست..نه اینکه گوشی یه جا افتاده باشه و اصلا کار نکرده باشه باش.....پرشین بویز عزیز لطفا یه تحقیقی کن...ببین چطوریاست
    پس صدای p1 بیشتره
    چه عجب
    این رو خوب گفتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •