سلام دوست عزیز.
راستش هنوز وقت نکردم تو ماشین امتحانش کنم. اگر امتحانش کردم توضیحات لازم رو همراه با نظر شخصیم در موردش میگم.
بله شما راست میگید. حجمش زیاده.بازم ممنون از اطلاعاتت
مدل باتری چیه ؟؟؟
???-bst
در مورد پست بعدیت هم متشکرم
کیفیت دوربینش خیلی خوب به نظر میاد
جالب اینجاست که این عکس که لینک دانلود با سایز واقعیش رو دادی حجمش 1.47 مگ هست
خیلی زیاده!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگر به منظره ای که ازش عکس رو گرفتم دقت کنید میبینید که در اون منظره رنگ های مختلفی وجود داره. من اگر
از یک کاغذ سفید که هیچی توش نوشته نشده باشه عکس بگیرم شاید حجمش بشه حدودا600 یا 700 کیلوبایت. اما
وقتی از مناظری که انواع و اقسام وسائل و رنگ های مختلف وجود داره عکس گرفته بشه طبیعتا حجم اون عکس نیز
بالا تر میره.
این نکته در مورد همه دوربین ها صدق میکنه. یعنی این موردی که شما بهش اشاره کردید رو حتی با Nikon D50 هم
دارم. این دوربین نیمه حرفه ای هم به همین صورت عمل میکنه و به نظرم طبیعیه و نشون دهنده خوب بودن دوربینه.
مدل باتری چیه ؟؟؟
مدل باتری BST هستش. اطلاعات بیشتری رو اگه خواستید در عکس زیر معلومه.
کلید هاش 3 جهته کار میکنند. چپ و راست و فشار به داخل.3 . یک سوال دیگه هم دارم
اینم اینه که هر یک کلید به سه جهت کار میکنه (منظورم اینه که مثلآ برای تایپ e باید گوشه ی سمت چپ کلید 1و بزنی و برای r باید سمت راستش رو بزنی) یا مثل دبلیو 810 هست . یعنی ضربه ای هست ؟؟؟؟
یعنی اگه چپ رو بزنیم فقط یک حرف تایپ میشه و اگر راست رو بزنیم حرف دیگه تایپ میشه و اگر کل کلید رو به داخل
فشار بدیم حرفی که بزرگتر از همه است تایپ میشه. طرز و ترتیب قرار گرفتن کلید ها مانند کیبورد معلمولی کامپیوتره
و اگر آدم در هنگام تایپ فکر این رو نکنه که با یک گوشی داره تایپ میکنه راحت میتونه تایپ کنه. یعنی باید اینجوری
فکر کنه که داره با کامپیوتر تایپ میکنه نه یک گوشی.
من خودم یک سال با کلید های w810 کار کردم و وقتی خواستم برای اولین بار با این گوشی تایپ کنم چون فکرم
هنوز پیش 810 بود قاطی میکردم. پیش خودم میگفتم اه پس این ب کجاست. هی دنبال حرف ها میگشتم تا اینکه
فهمیدم این همون کیبورد کامپیوتر خودمه. از وقتی اینجوری فکر کردم و میدونم در یک کیبورد حرف ها کجا قرار دارند
دیگه مشکلی واسه تایپ برام پیش نیومده.
![]()