از کجا دانلود شده؟ درست دانلود شده؟
اگه میخوای لینک تورنتی که خودم گرفتم رو بدم...
◙
از کجا دانلود شده؟ درست دانلود شده؟
اگه میخوای لینک تورنتی که خودم گرفتم رو بدم...
◙
لینک که از رپید شیر بوده . بازی اجرا میشه ولی اوایل نصب ارور میده
با سلام دوستان اگه امكان داره لينك دانلود بازي lock on رو بزارن (البته به صورت تكه تكه 10ايي نه همش تو يه فايل)
و همچنين لينك اون پك نظامي flight sim 2004 رو اگه كسي سراغ داره لطف كنه
راستي اگه هواپيمايي براي fs2004'wov'woe'lock on'falcon و .... خواستيد بريد اينجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي اينجا هست كه توي زمينه ي رادار توي wing over e تخصص داشته باشه توي esay كه بچه بازيهولي توي hard و normal مثلارادارمون90 % هواپيما هاي دشمن رو نشون نميده تو رادار ؟؟؟
همچنين توي f-4 براي شليك ماوريك چه طوري ميشه روي هدف قفل كرد ؟؟
در f-4 حالات search و bord..وgrand داريم و توي f-15 حالات خيلي بيشتري براي رادار ميشه يه توضيحي بديد؟ ماشالا mig 27 هم كه رادار نداره!!!!!!!
نكته بعدي مر حله اي بازي كردن اين بازي چه جوريه؟؟ آخرش به چي ميرسيم؟؟؟
خواهشا يكي جواب بده![]()
كسي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي اينجا هست كه توي زمينه ي رادار توي wing over e تخصص داشته باشه توي esay كه بچه بازيهولي توي hard و normal مثلارادارمون90 % هواپيما هاي دشمن رو نشون نميده تو رادار ؟؟؟
همچنين توي f-4 براي شليك ماوريك چه طوري ميشه روي هدف قفل كرد ؟؟
در f-4 حالات search و bord..وgrand داريم و توي f-15 حالات خيلي بيشتري براي رادار ميشه يه توضيحي بديد؟ ماشالا mig 27 هم كه رادار نداره!!!!!!!
نكته بعدي مر حله اي بازي كردن اين بازي چه جوريه؟؟ آخرش به چي ميرسيم؟؟؟
خواهشا يكي جواب بده![]()
با سلام خدمت همه بر و بچه های خوب p30world
آقا عارضم که بنده این نسخه LockOn Flaming Cliffs 2 از این بازی رو دان کردم ولی موقع اجرا هواپیماها خودشون به پرواز در میان!خودشون فرود میان!یعنی همه کاره خودشونن!و ما باید پشت pc بشینیم نیگا کنیم اونا دارن چیکار میکنن!
حالا از دوستان یکی پیدا بشه ما رو راهنمایی کنه که چطور می شه این بازی رو اجرا کرد و کنترل بازی رو بدست گرفت؟ممنونش میشم
یه سوال دیگه هم اینکه میشه از دسته بازی هم توش استفاده کرد؟
سلام دوستان
می دونم این تاپیک مال 3-4 سال پیشه و lock on مال 2003 است
ولی من خیلی عشق lock on دارم.ولی زیاد وارد نیستم چند تا سوال دارم از استادان شبیه سازهای هوایی
1.وقتی دانجر انگل میشوم (بصورت خطری)که مثل یه پرنده ای که بال هاشو بستن !که هرچی چپ میرم بالا .پایین .راست هر کار می کنم راسته میاد پایین چطوری میشه دفعش کرد؟؟؟تا سقوط نکم
2.میشه آموزش دقیق ردیابی رادار در 5-6 تا مدل رو بگید (اگه خیلی طولانی میشه فقط اون هواپیمایی که آیکون ماننده رو بگید که 10-12 تا چراغ داره که تقریبا قرمز رنگه و بعضی وقت ها پر سر صدا میشه -و اون ردیاب X و Y که با کلید I فعال میشه)
3.چطوری بفهمم معموریت هاش چطوریه ؟؟سر در نمیارم
(مثلا تو 6 تا مدل هواپیمایی که گذاشته مثلا اولی همه رو نابود میکنم که خیلی هم راحته و اصلا بهم حمله نمی کنن حالا....
3 تا دشمنو میزنم بعدش نمیدونم چیکار کنم همینطور ول میچرخم یه دفعه با 1000بدبختی رو باند فرود اومدم بعد تموم نشد
اون قسمت آبجکتی open mision هم که نمیدونم چی به چیه؟؟؟و خیلی سخته!اصلا نمیدونم باید چیکار کنم)
4.نمیدونم موشک ها رو از کجا بفهمم چی به چیه ؟؟زمینیه؟هواییه؟زمین به هواست؟چطوری بفهمم
مثلا اون مستطیل سبزه چیه که وسط کادر نمایش که فکر کنم تو میگ هستش چه کاربردی داره
ممنون میشم کمکم کنید
سلام رفیق
میبینم شما هم مثل ما عشق پرواز هستی...
1- باید دماغه رو بدی پایین و دور موتور رو زیاد کنی
2- خب چند مدل داره... مدلی که با زدن کلید 3 هست برای داگفایت هست... زدن کلید چهار هم برای سیستم هدایت راداری و کلید شش هم برای قفل کردن در نبرد BVR ..... اگه تازه کار هستی از آپشن گزینه easy radar رو انتخاب کن... در غیر اینصورت با F-15 و قسمت تمرین رادار کار کن... البته کار کردن با رادار واقعی هم زیاد سخت نیست.... مهم تنظیم Range رادار و تنظیم درست زاویه رادار و حرکت کرسر و قفل کردن روی هدف هست
3- این شبیه ساز کاملا به اختیار شماست.... مثل بازی نیست که دشمن رو بزنی و بهت امتیاز بده... میتونی همون دشمن رو هم نزنی ...!! پیدا کردن فرودگاه هم کاری نداره... هم میتونی جهت رو از آواکس بپرسی و هم از روی رادار پیدا کنی... مخصوصا تو هواپیماهای روسی که دیگه کاری نداره...
open mission هم انتخاب ماموریت بر حسب هواپیما ها هست... بسته به اینکه با چه هواپیمایی بپری میتونی ماموریت انتخاب کنی.... یه خورده که حرفه ای بشی خودت میتونی ماموریت بسازی... الان مثلا من با سوخو 33 از روی ناو بلند میشم و به ماموریت میرم و سوختگیری هوایی میکنم و برمیگردم و روی ناو فرود میام.... از آواکس هم خیلی استفاده میکنم...
4-خب به خاطر اینکه شما دوره آموزشی رو طی نکردی...!!برای همین فرق ماوریک و aim-120 رو نمیدونی...
باید دوره آموزشی رو طی کنی... حتما این دوره training رو امتحانش کن... با زدن دکمه s هم میتونی متن های آموزشی که حین پرواز میان و به انگلیسی هستند رو نگه داری و بخونی...
ممنون رابرت عزیز ولی کوتاه دادی کار خودتو راحت کردی
میدونم تو توتروآل هست و با S میشه پوس کرد و با Ctrl+Q میشه هدایتو بدست گرفت اما
1.این توتروآل خیلی کند پیش میره و نمیشه یه جوری جلو بردش!
2.یه نمه گنگه واسه ء منه تازه کار
اینو واسه ء همین نوشتم که بگیری تازه کارم
مثلا اون چراغ ها رو من نفهمیدم همون آیکون هواپیمای قرمزه با کلی چراغ3 تا دشمنو میزنم بعدش نمیدونم چیکار کنم همینطور ول میچرخم یه دفعه با 1000بدبختی رو باند فرود اومدم بعد تموم نشد
که دیاگرال 30-60 -90 داره حالا سولم اینجاست که مثلا 60 درجه ء سمت چب روشن شد
1.یعنی هواپیمای دشمنه؟؟؟2.یعنی موشک دشمن به طرف من قفل شده؟؟3
.هر دو مورد فوق صحیح می باشد
اون B و H یعنی چی؟؟؟؟ که یه موقع هر دو تاش روشن میشه یه موقع یکی روشنه یکی خاموشه
بعد تازه فکر کنم (یادم نیست دقیق)که پشت B و H یه دایره داره که اونم روشن میشه البته شاید وقتی اینا روشن میشن اونم روشن میشه شاید اشتباه میکن حالا که هست بگو!
پشت آیکون هم دو تا چراغ داره اونا چی بیدن؟؟؟
بعد این موشک ها رو هم بتوضیح سواب داره
بعد (چقدر بعد شد)
اون مستطیل سبزه تو یه هواپیما رو نگفتی چیه؟؟؟و چرا اصلا نمیشه باهاش موشک بپرتابم
(همون هواپیمایه که تو آموزشش یاد میداد که چطوری هواپیمای دشمن رو پیدا کنیم و روی اون صفحه ء وسطی که نمیدونم اسمش چیه 4-5 تا مستطیل ستونی شکل مثل لودینگ از بالا به پایین میومد راستی اونم یاد بده )
می دونم هر سوالی که میکنم جای یه علامت ؟ دیگه واسم باز میشهو مطلب =میشه با کل آموزشش لوگ آن
ولی ممنون میشم با حوصله جواب بدی ممنونت میشم
دستت ندرده
قوبوست![]()
کجایی رابرت ..رابرت ....کوشی داداشم.....رابرت
اینا رو یادت نره
_ ثواب (اون B و H یعنی چی؟؟؟؟ که یه موقع هر دو تاش روشن میشه یه موقع یکی روشنه یکی خاموشه
بعد تازه فکر کنم (یادم نیست دقیق)که پشت B و H یه دایره داره که اونم روشن میشه البته شاید وقتی اینا روشن میشن اونم روشن میشه شاید اشتباه میکنم حالا اگه هست بگو چیه!
پشت آیکون هواپیما (عقبش )هم دو تا چراغ داره اونا چی بیدن؟؟؟
)رو ...خلاصه... هیچ کی گیر نده ها!سواب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)