من نفهمیدم بالاخره مشکل شما دقیقاً چیه ؟!
هر دفعه که بنده و دوستان جواب سوالات شما رو میدیم ، با سوالاتی که ربطی به سوالات قبلتون نداره بحث رو می پیچونید ! تا حالا گیر داده بودید که کی گفته این گوشیها رو چین میسازه...حالا با تعداد کشورها مشکل دارید.
دوست عزیز...من اینجا نیستم که بخوام به تک تک دوستان اثبات کنم که چه کشوری میسازه و چه کشوری نمیسازه ...اگه بخوام اینکارو بکنم باید روزی 2تن معجون بخورم
البته اصلاً قصد جسارت ندارم و کاملاً برای شما احترام قائلم اما قبول کنید بعضی از سولاتتون ابتدائی هست و علتش هم کم بودن اطلاعاتتونه ... مثل اینه که بپرسید : بیاید ثابت کنید نوکیا رو فنلاند میسازه !!
اما منبع گزارشات و اعلان ها : جناب M.etallic.A اگه اشتباه نکنم تو کلوپ N73 گذاشته بود که حتی شماره تلفن هم داره شما می تونی بگردی پیدا کنی و تماس بگیری تا همون چیزی رو بشنوی که ما شنیدیم .
کشورهایی که بنده اطلاع دارم و دوستان دیگه هم کم و بیش در جریان هستن :
چین - مجارستان - آلمان - کره - برزیل - هند - ایالات متحده - کانادا و دو سه تا کشور اروپایی دیگه که اطلاعی ندارم . با شماره ای که نوکیا تو ایران برای مشتریان نوکیا گذاشته تماس بگیرید بپرسید .
در پایان ، اگر به قول شما نوکیا گفته تمام گوشیهایی که روش نوشته ساخت فنلاند ، ساخت فنلانده ، پس باید بتونن یه توجیه منطقی برای عکس زیر بیارن !