تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 113

نام تاپيک: توجه توجه : تفاوت N73 سری جدید و قدیم - حتماً ببینید - تیر خلاص برای اثبات چینی بودن !

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این تاپیک یه سری بزن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من میگم منبع معتبر اگه داری بگو...یه تاپیک قشنگ تو فروم قشنگتر به جا منبع معرفی میکنی؟؟؟منبع اونم مینویسی " دنیای مجازی" ...توش هم ذکر کردی از ویکی پدیا درآوردی این مطالب رو...تو سایت نوکیا یک کلمه هم درباره تولید گوشی های نوکیا در چین چیزی گفته نشده...چند نفر هم زیرش گفتن ای والله...خیلی جالب بود...دمت قیژ...حال دادی...مرسی....شد منبع معتبر..آره؟؟؟

من نفهمیدم بالاخره مشکل شما دقیقاً چیه ؟!
    هر دفعه که بنده و دوستان جواب سوالات شما رو میدیم ، با سوالاتی که ربطی به سوالات قبلتون نداره بحث رو می پیچونید ! تا حالا گیر داده بودید که کی گفته این گوشیها رو چین میسازه...حالا با تعداد کشورها مشکل دارید.
    دوست عزیز...من اینجا نیستم که بخوام به تک تک دوستان اثبات کنم که چه کشوری میسازه و چه کشوری نمیسازه ...اگه بخوام اینکارو بکنم باید روزی 2تن معجون بخورم
    البته اصلاً قصد جسارت ندارم و کاملاً برای شما احترام قائلم اما قبول کنید بعضی از سولاتتون ابتدائی هست و علتش هم کم بودن اطلاعاتتونه ... مثل اینه که بپرسید : بیاید ثابت کنید نوکیا رو فنلاند میسازه !!

اما منبع گزارشات و اعلان ها : جناب M.etallic.A اگه اشتباه نکنم تو کلوپ N73 گذاشته بود که حتی شماره تلفن هم داره شما می تونی بگردی پیدا کنی و تماس بگیری تا همون چیزی رو بشنوی که ما شنیدیم .

کشورهایی که بنده اطلاع دارم و دوستان دیگه هم کم و بیش در جریان هستن :

چین - مجارستان - آلمان - کره - برزیل - هند - ایالات متحده - کانادا و دو سه تا کشور اروپایی دیگه که اطلاعی ندارم . با شماره ای که نوکیا تو ایران برای مشتریان نوکیا گذاشته تماس بگیرید بپرسید .

در پایان ، اگر به قول شما نوکیا گفته تمام گوشیهایی که روش نوشته ساخت فنلاند ، ساخت فنلانده ، پس باید بتونن یه توجیه منطقی برای عکس زیر بیارن !

مشکل من اینه که حرف مزخرف تو کتم نمیره...عزیز سوالای من ابتدایی، من اطلاع ندارم...شما که اطلاع داری و مسلما میدونی، میشه واسه ما توضیح بدی یه سایت با یه اعلان شرکت نوکیا چه مدرک محکمی برای رعایت قانون تجارت هست؟؟؟آقا من میگم طبق قانون یه شرکت یا موسسه یا واحد تجاری نمیتونه اسم ، مارک ، برند شرکت دیگه ای رو استفاده کنه، مگر اینکه تحت لیسانس اون شرکت باشه و این عبارت روی کالا ذکر شده باشه...تو برمیگردی میگی شرکت نوکیا در اعلان ها و همه جا گفته ما چند جا گوشی تولید میکنیم؟؟؟آقای با اطلاع...هر ادمی اگه یه کم فکر کنه میتونه بفهمه...شما چرا نمیخوایی فکر کنی؟؟؟من از قانون دارم میگم...اگه نمیدونی برو بخون...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...
    جواب عکستون رو هم من میدم...نمیخواد شرکت نوکیا جواب بده...بفرما اینم عکس...
    واقعا جالبه...الان هر بچه 2 ساله ای میدونه با فتوشاپ و نرم افزارهای کامپیوتر میشه چی کارا کرد...شما اگه میخوایی وانمود کنی نمیدونی مشکل من نیست عزیز...

Last edited by amirfarrokh; 05-08-2007 at 01:53.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دقیقاً همرنگ N73 های سری قدیمه دیگه...مشکلیه مگه ؟
    رنگش کمرنگتره پس معلومه نوکیا تا حالا با این رنگ برد هم زده.شاید Prototype باشه ولی بعید می دونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

...سایت نوکیا هم اگه گفته بود که ما در چین و فلان جا و فلان جا گوشی تولید میکنیم ( که نگفته) هیچ دلیلی بر اینکه روی گوشی نزنن تحت لیسانس نوکیا نمیشه طبق قوانین تجارت جهانی...اگه اطلاع داری ازش که حتما داری...
    amirfarrrokh عزیز خواهشا اینقدر عصبانی نباش. ما اینجا جمع شدیم هرچی بلدیم به دیگران بگیم و هرچی هم که نمیدونیم یاد بگیریم.
    من 12 تا رو نمیدونم ولی تو فنلاند و چین و هند حتما تولید میشه.

به این جا یه سری بزنید. سایت رسمیه نوکیاست:
    کد:
    Last edited by amanofnoname; 05-08-2007 at 14:20.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من تو Mobile-Review/Forums خونده بودم که کشورهای اصلی سازنده اصلی نوکیا:
    فنلاند مجارستان و آلمانه
    بعد در آسیا مسئولیتش به چینه و برزیل و رومانیو اینام بودند که بعضی ها مثلا گفته بودند فلان گوشیم Made in Brazil .
    یه سریشم که Made in Nokia است که گفته بودند معلوم نیست مال کجاست.
    یکی هم در مورد قطعات سوال کرده بود جواب داده بودند که برد اصلی و قطعات سخت افزاری همش فنلاندیه شاید قاب یه چیزهای دیگه مال فنلاند نباشه.
    ضمنا یکی هم همه اینا رو با دستگاه های اندازه گیری جریانو بررسی تمام قطعات داخلی و سرعت گفته بود هیچ اختلافی ندارند.
    به هر حال اونا به نتیجه رسیدند ما نرسیدیم...
    منبع هم یادم نیست پیدا کردم میزارم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

تو این تاپیک بگردید :
    کد:

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد:

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

حالا آخرش رو بگید بخریم یا نخریم مسئله این است...........

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بگیرید

اولا چینی و فنلاندی زیاد با هم فرق نمی کنه

دوما هنوز توی بازار ان73 فنلاندی هست

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تایید میشه،آنچنان فرقی ندارن(مگه اینکه اتفاقی مشکل دار از آب در بیاد که فنلاندی ها هم از این قائده مستثنا نیستند)چینی ها خیلی هم خوب جواب میدن،ماله دوستم که چینیه از من بهتر کار نکنه بدتر نیست!

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اوه چه بحث پر طول و تفصیری بود الان خوابم میاد گیج شدم با این حال
    من w850 رو فروختم می خوام یه n73 بگیرم همچین گیجم کردید که دو دل شدم

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •