راست میگیا چرا من دقت نکردم .آخه میدونی امروز یکی به 6630 من توهین کرد .من امروز رفتم پاساژ علاءالدین گفتم بذار یه قیمتی کنیم گوشیه رو یارو گفت 140 ازت میخرم گفتم مگه 66جواده که 140 میخری و زدم بیرون.هنوزم تو شک هستم.
راست میگیا چرا من دقت نکردم .آخه میدونی امروز یکی به 6630 من توهین کرد .من امروز رفتم پاساژ علاءالدین گفتم بذار یه قیمتی کنیم گوشیه رو یارو گفت 140 ازت میخرم گفتم مگه 66جواده که 140 میخری و زدم بیرون.هنوزم تو شک هستم.
راستی توکه عشق آرژانتینی چرا پرچمشو 90 درجه چرخوندی؟
اي بابا چرا گوشيت رو به اونا نشون دادي كه تحقيرش كنن
تو كه مي دوني اونا كارشون اينه كه وقتي ميخوان يه گوشي رو بخرن حسابي خوردش مي كنن تا ارزونتر بخرنش![]()
برو همين الان 6630 رو يه بوس كنو بعد هم يه قاب جديد براش بخر تا از دلش در بياد
آخه چجوري دلت مياد 6630 رو بفروشيييييييييييييييييييي يييي
من كه 6630 رو دلم نيومد بفروشم آخرش هم دادمش به دادش كوچيكم و 200هزار تومن ازش قرض گرفتم![]()
والله راستش پشت ماشينم همينجوري آويزونش كردم بعد يه عكس ازش گرفتم گذاشتم كنار امضا![]()
خوب راستش از وقتی این 5700 سر و کلش پیدا شد وسوسه شدم بفروشمش.بعد پشیمون شدم.دیشب هم کلی منتشو کشیدم تا راضی شد منو ببخشه..!!!
در ضمن میتونستی یه Rotate به امضات بدی ..منظورم عکسشه..
آقا آخرش من دیدم اگه این بلو توث نبود ما اصلا" نا کام میموندیم .آقا اگه خاطرات منو قبلا" خونده باشین میفهمین که منم با این بلو خیلی حال کردم .همنی که میگفتم دیگه همدیگرو شناختیم با همون بلو و کم کم داریم پیشرفت میکنیم دیگه هر وقت میبینه من دارم گوشی رو از جیبم در میارم و باهاش ور میرم اول یه نوت میفرسته برام و منم پر میشم دیگه نمیدونم استاد بدبخت چیه میگه تو کلاس .راستی فردا میان ترم داره.ولی جالبترین خاطره امروز تو آزمایشگاه حرارت (فیزیک3 ) اتفاق افدا .من بیکار واساده بودم که گوشی رو باز در آوردم و یه سرچ زدم دیدم باز روشن گذاشته .تا دید گوشی دست من هستش رفت و گوشی خودشو از کیفش برداشت و گذاشت رو سایلنت و تا من بجنبم یه نوت بهم زد و باز من پرررررررررررررررررررررررر ررر.
دوست عزیز Imanokia کار خیلی جالبی کردی به مکالمه دیگری گوشی که افتخار میکنی بعد میگی کارآرایی
اگه كسي از اين متن چيزي فهميد به منم حالي كنه![]()
نه بابا rotate زشتش مي كنه اگه مي گي نه عكس رو سيو كن بعد بچرخون![]()
نیما کمی واضحتر بگو مثلا" پست مربوط رو یه بار نقل قول کن.واقعا" مبهم نوشتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)