تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 95

نام تاپيک: كسي با ان95 كار كرده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

البته دوربین این گوشی 1.2 مگاپیکسله. اگه کسی با دوربین و اندازه HTC Shift مشکل نداشته باشه، از هر لحاظ بهتر از n95ه .

در ضمن به قیمتشم یه نگاه بنداز جناب متالیکا . ارزونترین جایی که برای پیش فروش گذاشتنش 1700 دلاره آخه هنوز comming soonه .

از نظره من HTC Advantage X7500 با قیمت 1200 دلار بیشتر از htc shift ارزش خرید داره.

imanbestboy، منم مثه خودت منتظرم n95 ارزون شه بگیرمش . راستی نظرت راجبه nokia e90 چیه ؟ تمام امکاناتش مثه n95ه ، فقط دوربینش 3.2ه. به اضافه ی qwerty keyboard و یه lcd بزرگتر

احتمالا قبلا خودت دیدیش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام امير جان

من به شخصه گوشي تاشو مخصوصا طرح E90 رو نمي پسندم به نظر من گوشي بايد مردونه باشه
    از طرح صفحه نمايشش هم خوشم نمياد ولي خوب امكاناتش عاليه در ضمن دوربين 3.2 با 5 مگا پيكسل زياد در عمل تفاوتي ندارن فقط 5 مگاپيكشل عكساش بزرگتره و حجمشون بيشتر ولي خوب در فيلمبرداري ان95 بايد بهتر باشه اين گوشي شبيه 9500 نوكياست به هر صورت هر كس سليقه اي داره
    بدون شك ان95 هم كامل نيست و مشكلاتي خواهد داشت ولي در حال حاظر بهترين انتخابه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست عزيز اكثر محصولات HTC كه ايميت ها هم جز اونا هستن از نظر كيفيت دوربين و كيفيت صدا حرفي براي گفتن ندارن
    مزيت بزرگ انها صفحه لمسي و صفحه بزرگ و ويندوز موبايله كه نوكيا ان95 هم صفحه بزرگ داره هم سيستم عامل سيمبيان كه اگه از ويندوز موبايل بهتر نباشه كمتر هم نيست و صداي عالي دوربين عالي و صفحه نمايش شفاف و واقعا همه امكانات تو ان95 هست جز صفحه لمسي كه مهم نيست...به هر صورت هيچ كمپاني نمياد يه مدلش رو كامل بده بيرون و يه عيبي براش مي زاره
    کی بهت گفته i-mate هم جز htc ؟ اینا دو تا کمپانی جدا از هم هستن...

در مورد کیفیت دوربین و صدا ... وقتی یه ppc رو دستت میگیری ( با اون امکانات فوق العاده ) واقعیتش دیگه باید دوربین رو بزاری کنار چون اصلا وقت نمیکنی ازش استفاده کنی... کلاس کاریه ppc چیزی غیر از اینه...
    در مورد صدا هم این htc shift دو تا بلندگو داره و فکر کنم صدای خیلی خوبی داشته باشه...

در ضمن تو سیمبین رو با ویندوز موبایل گذاشتی کنار هم ؟ مثل اینکه تا حالا یه pocket pc دستت نگرفتی تا بدونی ویندوز موبایل یعنی چی و سیمبین یعنی چی ...

به هر حال به نظر من n95 گوشی خیلی خوبیه ولی خیلی روش مانور تبلیغاتی دادن ...

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هيچ كمپاني نمياد يه مدلش رو كامل بده بيرون و يه عيبي براش مي زاره
    درست ميگي ولي نه ديگه مثل سوني اريكسون

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هيچ كمپاني نمياد يه مدلش رو كامل بده بيرون و يه عيبي براش مي زاره
    درست ميگي ولي نه ديگه مثل سوني اريكسون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

کی بهت گفته i-mate هم جز htc ؟ اینا دو تا کمپانی جدا از هم هستن...

در مورد کیفیت دوربین و صدا ... وقتی یه ppc رو دستت میگیری ( با اون امکانات فوق العاده ) واقعیتش دیگه باید دوربین رو بزاری کنار چون اصلا وقت نمیکنی ازش استفاده کنی... کلاس کاریه ppc چیزی غیر از اینه...
    در مورد صدا هم این htc shift دو تا بلندگو داره و فکر کنم صدای خیلی خوبی داشته باشه...

در ضمن تو سیمبین رو با ویندوز موبایل گذاشتی کنار هم ؟ مثل اینکه تا حالا یه pocket pc دستت نگرفتی تا بدونی ویندوز موبایل یعنی چی و سیمبین یعنی چی ...

به هر حال به نظر من n95 گوشی خیلی خوبیه ولی خیلی روش مانور تبلیغاتی دادن ...

دوست عزيز اولا كه بيشتر تحقيق كن بعد حرف بزن
    ضمنا گوشي من الان ايميت جمينه
    دوست عزيز ايميت زير مجموعه كمپاني بزرگه htc است در كشورهاي عربي و حوزه خليج فارس و مدلهاي شبيه همين گوشهي ها با نام كيوتك و نامهاي ديگر در اروپا هستند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شما مثل اینکه کلا همه ppc رو ماله شرکت بزرگ htc میدونی و بقیه شرکتها هم زیر مجموعه این کمپانی ...

ببینم o2 چی ؟ اونم زیر مجموعه htc ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببین تیم اولیه توسط جیم ماریسون با نام CEO پایه ریزی شد. جیم ماریسون تو تیم O2 بود و طراحی O2 xda Pocket PC هم کاره آقا جیمی بوده....

این آقا جیمی بعد از یه مدت از O2 میاد بیرون و I-MATE رو بنیان گذاری میکنه تو گلاسکو اسکاتلند و محصولاتش رو تحت لیسانس HTC تولید میکنه.... در حال حاضر مقر اصلی شرکت تو دوبی .....

در ضمن سپتامبر 2006 شرکت HTC به طور کامل ارتباطش رو با I-MATE قطع کرد.

پس شما خواهشا به من نگو برو تحقیق کن... من خودم ته تحقیقات هستم...

راستی این جمله خنده داشت ؟
    ضمنا گوشي من الان ايميت جمينه

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالا تو اين عكس ان95 دكمه هاش خاموشه و اين سوني ايريكسون بيچاره روشنه حالا چي ميگي جناب متاليكا الهي من فداي تو بشم متال
    حداقل با m600 يا w950 مقايسه ميكردي.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

ببین تیم اولیه توسط جیم ماریسون با نام CEO پایه ریزی شد. جیم ماریسون تو تیم O2 بود و طراحی O2 xda Pocket PC هم کاره آقا جیمی بوده....

این آقا جیمی بعد از یه مدت از O2 میاد بیرون و I-MATE رو بنیان گذاری میکنه تو گلاسکو اسکاتلند و محصولاتش رو تحت لیسانس HTC تولید میکنه.... در حال حاضر مقر اصلی شرکت تو دوبی .....

در ضمن سپتامبر 2006 شرکت HTC به طور کامل ارتباطش رو با I-MATE قطع کرد.

پس شما خواهشا به من نگو برو تحقیق کن... من خودم ته تحقیقات هستم...

راستی این جمله خنده داشت ؟
    عزيز تو حرف خودت رو هم قبول نداري ولي جالبه كه مي دوني ايميت مقرش تو خاور ميانه هست و زير مجموعه htc هست باز اينجور حرف مي زني به هر صورت جالبه نظراتت

بله خوب شايد خنده دار باشه كه گوشي من ايميت جمينه ...خنده دار تر هم ميشه چون 15 روز ديگه كه روز تولدمه نوكيا ان95 هم گيرم مياد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

حداقل با m600 يا w950 مقايسه ميكردي.

آخه بهانه مياورد كه دكمه هاي اين روشنه و اون خاموشه منم اين عكسو داشتم كه بذارم
    كه دكمه هاي ان95 خاموشش باشه تا دوشتمون ديگه خاموش شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •