من تقريبا همه نسخه هاي كليك رو دارم و مثل مهدي يه زماني يكشنبه هام سواي بقيه روزام بود اما الان فقط ميگيرمشو بعد ميندازمش تو كمدم تا به قول معروف آرشيوش كنم....
فقط صفحه سخت افزارش بهتر از قبل شده و بقيه بدتر شدن
من تقريبا همه نسخه هاي كليك رو دارم و مثل مهدي يه زماني يكشنبه هام سواي بقيه روزام بود اما الان فقط ميگيرمشو بعد ميندازمش تو كمدم تا به قول معروف آرشيوش كنم....
فقط صفحه سخت افزارش بهتر از قبل شده و بقيه بدتر شدن
آقايون كليك روخوندين ؟ قسمت بازي خورهايش نوشته بود يكي 128 تا ميل زده و نامه ها دانلود نميشن آخه جرل ميل بمبر زدين حالا انتقاد هاي ما هم از دست رفت
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:نوشته شده توسط *عیسی*
سلام
من نتونستم از ميل بمبر استفاده كنم ولي وقتي اين مطلب رو ديدم از خنده روده بر شدم :mrgreen:
موفق باشيد
فعلا
اسپورت جون شورش كردي مگه بابا مطلب خنده دار نبود زد حالي بود تازه ميخواستيم بمب باران كنيمنوشته شده توسط Iranian_sports
نمي دونم كار كيه ولي منم خيلي خوشم اومد
در ضمن اين نشون ميده كه سرورشون ------ نداره چون طبق گفته خودشون سرور قهر كرده بود :mrgreen:
پس کوسه جان آماده برای بمباران کردن :oدر ضمن اين نشون ميده كه سرورشون ------ نداره چون طبق گفته خودشون سرور قهر كرده بود
چطوره؟
بابا شما سرور هستي (SERVER)دستور بده تا حمله با يه كيليك كيليك رو با آرشيو هاش قورت مي دم از او سينا بپرس :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :twisted: :twisted:نوشته شده توسط Ali_k
يه بار ديگه انتقاد كنيم تا شايد اين دفعه دفتر روزنامشون قهر كنه :mrgreen: :mrgreen:
ببينبم فردا چي ميگن شايد سيستمشون آشتي كرده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)