یکیم مارو راهنمایی کنه هر کار میکنم باز این دو تا ارور رو میده Fatal Error , binkw32 یکی راهنمایی کنه لطفا دو روزه درگیرشم![]()
یکیم مارو راهنمایی کنه هر کار میکنم باز این دو تا ارور رو میده Fatal Error , binkw32 یکی راهنمایی کنه لطفا دو روزه درگیرشم![]()
دوستان من مرحله افغانستان زمانی که اسب میفته روی پا گیر کردم . هر کاری میکنم از مرحله عبور نمیکنم . ترفند خاصی داره؟؟![]()
دقیقا کجا گیر کردی؟
ترفند خاصی نداره-تیر بزنو برو جلو![]()
عزیز همینطوری گفتی؟!...
اینجا تا اونجایی که یادمه باید کلیک راستو چپو با هم نگه داری ولم نکنی...![]()
اگه با Pc بازی میکنی باید یه بار چپ کلیک یه بار راست کلیک رو همینطوری پشت سر هم بزنی..............
اگه با X360 بازی میکنی باید Lt _Rt رو پشت سر هم بزنی و اگه هم با Ps3 باید L2_R2 رو تند تند بزنی تا خودشو از زیر اسب بکشه بیرون...............
آهان،روی پا میوفته رو ندیدم![]()
با PC بازی میکنم . من کلیک راست نگه میدارم و پشت سر هم کلیک چپ میزنم که اسب لعنتی بالا میاره ولی دیگه بعدش کاری نمیکنه!!!!
گفتم هر دو رو باهم نگه دار نیاز نیس پشت سر بزنی من همینطوری رد کردم...
فقط آخرش کمی مکث میکنه ول نکن بازم نگه دار تا واقعا بره چک بعد...
حل شد . متشکر![]()
دوستان توی این بازی من چند تا اسلحه رو پیشنهاد میکنم که همراه داشته باشید (مخصوصا توی چند نفره که همه رو نفله کنین) :
توی زمان قدیمش (1986 و 1989) پیشنهاد من اسلحه ی یوزی با FastMag هست
توی 2025 هم سه تا اسلحه خیلی خوب هست: 1- Skorpion EVO با یک Scope خوب (با این اسلحه حتما اسکوپ داشته باشید چون بدون اسکوپ نمیتونین نشونه بگیرین) و یک FastMag چون ریلودش خیلی طول میکشه و چون Fire Rate این اسلحه بالاست سریع خشابش تموم میشه. اسلحه مورد علاقه من اینه.
2- MP7
3- KAP-40 که یک کلت اتوماتیکه و خیلی به درد بخوره. پیشنهاد من اینه که رو این کلت Extendend Clip بذارید.
البته این ها پیشنهاد منه و اسلحه های دیگه ای هم هستن مثل ak48
Last edited by G.O.G; 10-09-2013 at 13:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)