نمیشه اول بازی برادرش کارور رو نجات داد ؟
اگه mage زن باشی ، خودت بجای carver می میری.
من خودم راحت زدمش.
اولا بگم دو راه داری ، یکی که گروهی بجنگید و اونا هم دسته جمعی میشن و اتک میدن. یا این که خودت دوئل کنی.
اتفاقا این جا اگه health کمی داشته باشی بدبختی! چون با چند تا اتک میمیری. برو اک بده و اسپل بزن. وقتی هلثت کم شد سریع برگرد و Helth potion بخور تا خونت سر جاش بیاد. بعد از این که بتونی دوباره هلث پوشن بخوری ، باید یکم بگذره. بازم اتک بده ، دیدی داری میمیری سریع برگر بدو ، اونم دنبالت. اینقدر بدو که دوباره هلثپوشن ات بازی شه و یکی دیگه بخوری . دوباره برو اتک بده تا وقتی که خونت کم شد. باز برگرد و....
اینقدر این کارو کن که شکستش بدی . البته خودشم health potion می خوره ها!
اون وقت چطوری بازی ادامه پیدا می کنه ؟!
دوستان من دوباره دارم میرم بازیو
راهی نیست که بشه XP بیشتری گرفت ؟ درجه سختی روی مقدار XP که توی مبارزات می گیری تاثیر داره ؟
من میخوام XP بیشتری بگیرم لازم هم شد حاضرم چندین ساعت بجنگم اما نمیدونم چطوری این خودش XP خیلی کمی میده 300 - 400 نمی تونم به لول های بالا برسم
چی پیشنهاد می کنید ؟
فنریس رو ببریم چه آپشنی فعال میشه مگه؟
با میج آریشاک رو قورت دادم،در صورت میج بودن نبرد تک به تک شدیدا توصیه میشه در غیر اینصورت کشتنش کاره حضرت فیله مگر در مبارزه ی تیمی که باید پیشنهاد مبارزه ( تک به تک ) رو رد کرد.
وژدانن بگو با Rogue چطوری این موجود خبیث رو زدی؟ منو مثله پشه له کرد، آقا نمیشه زدش خدایی، چون باید بهش بچسبی خون ازش کم نمیشه که، با دو-سه تا ضربه هم که ناک اوت میشی اونم مثل خرس قطبی سره جاش وامیسته میخنده به آدم :|
با میج من راحت زدمش فقط مبارزه کمی طولانی شد.
اشتباه لپی بوده احتمالا! جنسیت مهم نیست، اگر شما میج باشی بتانی میمیره و اگر نباشی کارور
چرا میتونی از Cheat Code استفاده کنی XP بگیری
راهش فقط مبارزه هست فکر هم نمیکنم درجه سختی تاثیری داشته باشه. بگرد، پیدا بکن، بکش، تجربه کسب کنالبته بعضی جاها هم زجر آوره، یادم نیست کدوم مرحله یه اتاقی بود ( غیر از راه اصلی ) توی سه بار چندین تا (زیاد) Rage Demon میومد( خیلی وحشتناک بود ) آخرشم نتونستم اونجا رو برم...
Last edited by sheeablo; 31-03-2011 at 16:29. دليل: اضافه کردن Quote
اتفاقا با میج بیشتر از همه طول میکشهبا میج آریشاک رو قورت دادم،در صورت میج بودن نبرد تک به تک شدیدا توصیه میشه در غیر اینصورت کشتنش کاره حضرت فیله مگر در مبارزه ی تیمی که باید پیشنهاد مبارزه ( تک به تک ) رو رد کرد.
باید همش فریزش کنی+چند تا اسپل دوباره بدویی
اگه هم بهت نزدیک بشه interupt میشی
البته بعضی جاها هم زجر آوره، یادم نیست کدوم مرحله یه اتاقی بود ( غیر از راه اصلی ) توی سه بار چندین تا (زیاد) Rage Demon میومد( خیلی وحشتناک بود ) آخرشم نتونستم اونجا رو برم...
باید 2 تا میج داشته باشی که هر دو Perfity داشته باشن
2 تاشون رو paralyze کن و سومی رو بکش.همین ادامه بده تا بمیرن
Last edited by Viren; 31-03-2011 at 18:28.
بابا این خیلی XP کم میده آخرش لول چنده این ؟
تا پایان بازی به نظر من نمیشه به آخر لول ها رسید اصلا XP کم میده
پ.ن : من اصلا به چیت کردن تو بازی اعتقاد ندارم !
داخله خوده Quote نوشتم![]()
من روگه هستم و کمان دارم آریشوک رو می کشم
استراتژیشو هم میام میگم با واریور هم کشتمش
اون خواهره و الفه میتونن یخی کنن اون وقت حمله !!
منظورت از لول آخرها چیه؟ نکنه میخوای لول صد بشی داوش؟
دفعه ی اول من لول 21 شدم نمیدونم دیگه بقیه تا کجا ها رفتن.
آفرین اصلا چیزه خوبی نیست :|
راستی عجب چیزه خوبیه Spirit Healer این Revivalش غوغا میکنه
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
خواهره و الفه کجا بودن برادر؟ صحبت از مبارزه ی تک به تکه، اونجا وامیستن مثل هویج نیگا کنن که آریشاک چی جوری شل و پلت میکنه![]()
Last edited by sheeablo; 31-03-2011 at 19:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)