تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 77 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 762

نام تاپيک: کلوپ M600

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

قيمتش 10 پوند = 20 دلار آمريكا
    هنوز هم ريليز نشده
    يه نرم افزار تحت جاواست ... شبيه ساز گوشي آيفون
    رو گوشي هاي مدل زير هم نصب ميشه:
    سوني اريكسون / نوكيا / ال جي / سامسونگ / موتورولا
    توجه : ليست ريز گوشي هاي در خود سايت منبع موجود است . من در اينجا فقط نام اصلي گوشي رو گفتم مثلا هم روي w950 ... p990 ....نصب ميشود

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چیز جالبیه ولی اگه کسی شبیه ساز M600 به W950 رو جایی دیده بگه که چجوری میشه گیرش آورد.

داره خودمونی میشه Peeedan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    کی بورد ام 600 مثل پی 1 هست
    می خواستم بدونم باهاش مشگلی ندارین؟!
    درسته که میگن کلیداش هر کدوم 2 تا هست( یعنی سمت چپش با راستش فرق داره!)
    بله جناب درسته و کی بوردشم حرف نداره .

به M600i لقب پدر P1i را داده اند ( چون ایده طراحیش از رو M600 بوده )

چیز جالبیه ولی اگه کسی شبیه ساز M600 به W950 رو جایی دیده بگه که چجوری میشه گیرش آورد.
    نه برادر اشتباه نکن . اون شبیه ساز نیست . اون خود Firmware W950 هست . که به زور روی M600 نصب میکنن .
    که اشکالاتی هم داره مثل : مموری خارجی قابل دسترس نیست . دکمه های کیبوردت درست درمون کار نمیکنن . رادیوش الکیه و ...
    ولی شبیه ساز Iphon یکFirmware نیست . بلکه یک برنامه مثل برنامه های دیگه اون هم از نوع جاوا هست که وقتی اونو اجرا میکنید میتونه یک سری قابلیت ها گوشی رو در دسترس کاربر قرار بده (Answer,call,screensaver,musicplayer, ...) . منتها فرقش با جاواهای دیگه اینه که از آخرین تکنولوژی جاوا بهره میبره و رو گوشی های قدیمی تر اجرا نمیشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز M600 رو آپدیت کردم ولی ورژنش هیچ فرقی نکرده . ( نمیدونم چرا سونی اریکسون واسش آپدیت نمیده)(در حالی که واسه W950,p990 چند هفته پیش آپدیت داد )

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

choory بیا به دادم برس بیچاره شدم ... وااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااااا ا .
    به دردت مبتلا شدم Choory . ( البته شبیهش) . قلمم شکسسسسسسست .
    داشتم با هاش ور میرفتم :43:که خدا به روز کسی نیاره قلم از یک ناحیه شکست خورد .

حالا فعلا با چسب ( تف ( نوعی آب دهان)) چسبوندمش . ولی همین روزاست دوبا زوارش در بره .

داداش تو از کجا قلم گرفتی؟ اضافی نداری ؟ هنوز نرفتم دنبالش ولی فکر نمیکنم به این راحتیا گیر بیاد .

پروفشنال azorbet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من گوشیمو میخام آپدیت کنم ولی وقتی برنامه آپدیت رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
    Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia Application will terminate.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia Application will terminate.
    فک کنم که ورژن فلش پلیری که رو سیستمت نصب پایینه باید ورژن جدیدشو نصب کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

بله جناب درسته و کی بوردشم حرف نداره .

به M600i لقب پدر P1i را داده اند ( چون ایده طراحیش از رو M600 بوده )

نه برادر اشتباه نکن . اون شبیه ساز نیست . اون خود Firmware W950 هست . که به زور روی M600 نصب میکنن .
    که اشکالاتی هم داره مثل : مموری خارجی قابل دسترس نیست . دکمه های کیبوردت درست درمون کار نمیکنن . رادیوش الکیه و ...
    ولی شبیه ساز Iphon یکFirmware نیست . بلکه یک برنامه مثل برنامه های دیگه اون هم از نوع جاوا هست که وقتی اونو اجرا میکنید میتونه یک سری قابلیت ها گوشی رو در دسترس کاربر قرار بده (Answer,call,screensaver,musicplayer, ...) . منتها فرقش با جاواهای دیگه اینه که از آخرین تکنولوژی جاوا بهره میبره و رو گوشی های قدیمی تر اجرا نمیشه .
    واقعا اینجوریه . من خیلی دلم میخواست گوشیمو W950 کنم . از راهنمایی ممنون

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

choory بیا به دادم برس بیچاره شدم ... وااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااااا ا .
    به دردت مبتلا شدم Choory . ( البته شبیهش) . قلمم شکسسسسسسست .
    داشتم با هاش ور میرفتم :43:که خدا به روز کسی نیاره قلم از یک ناحیه شکست خورد .

حالا فعلا با چسب ( تف ( نوعی آب دهان)) چسبوندمش . ولی همین روزاست دوبا زوارش در بره .

داداش تو از کجا قلم گرفتی؟ اضافی نداری ؟ هنوز نرفتم دنبالش ولی فکر نمیکنم به این راحتیا گیر بیاد .
    تو اصفهان يه مغازه بود كه از دوبي جنس ميياورد.از بس رفتم به هش گفتم قلم m600 داري دفعه ي آخر كه رفته بود جنس بياره قلمم برا من اورد.(مثل جريان اون خرگوشه كه ميره تو داروخونه هويج ميخواسته.)البته چينيش بود.تنها تفاوتي كه داره اون قسمتي كه پيچيه و از قسمت فلزي باز ميشه را نداره يعني با چسب چسبوندنش و ديگه نميتوني به سه قسمت تبديلش كني.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ميبينم شما هنوز نتونستي گوشي را بفروشي و تصميم گرفتي آپش كني.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ميبينم شما هنوز نتونستي گوشي را بفروشي و تصميم گرفتي آپش كني.
    من فكر كنم فلش پلير رو كامپيوتر شما نصب نباشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •