چیز جالبیه ولی اگه کسی شبیه ساز M600 به W950 رو جایی دیده بگه که چجوری میشه گیرش آورد.![]()
چیز جالبیه ولی اگه کسی شبیه ساز M600 به W950 رو جایی دیده بگه که چجوری میشه گیرش آورد.![]()
بله جناب درسته و کی بوردشم حرف نداره .
به M600i لقب پدر P1i را داده اند ( چون ایده طراحیش از رو M600 بوده )
نه برادر اشتباه نکن . اون شبیه ساز نیست . اون خود Firmware W950 هست . که به زور روی M600 نصب میکنن .
که اشکالاتی هم داره مثل : مموری خارجی قابل دسترس نیست . دکمه های کیبوردت درست درمون کار نمیکنن . رادیوش الکیه و ...
ولی شبیه ساز Iphon یکFirmware نیست . بلکه یک برنامه مثل برنامه های دیگه اون هم از نوع جاوا هست که وقتی اونو اجرا میکنید میتونه یک سری قابلیت ها گوشی رو در دسترس کاربر قرار بده (Answer,call,screensaver,musicplayer, ...) . منتها فرقش با جاواهای دیگه اینه که از آخرین تکنولوژی جاوا بهره میبره و رو گوشی های قدیمی تر اجرا نمیشه .
امروز M600 رو آپدیت کردم ولی ورژنش هیچ فرقی نکرده . ( نمیدونم چرا سونی اریکسون واسش آپدیت نمیده)(در حالی که واسه W950,p990 چند هفته پیش آپدیت داد )![]()
choory بیا به دادم برسبیچاره شدم ... وااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااااا ا .
به دردت مبتلا شدم Choory . ( البته شبیهش) . قلمم شکسسسسسسست .
داشتم با هاش ور میرفتم :43:که خدا به روز کسی نیاره قلم از یک ناحیه شکست خورد.
حالا فعلا با چسب ( تف ( نوعی آب دهان)) چسبوندمش . ولی همین روزاست دوبا زوارش در بره .
داداش تو از کجا قلم گرفتی؟ اضافی نداری ؟ هنوز نرفتم دنبالش ولی فکر نمیکنم به این راحتیا گیر بیاد .
من گوشیمو میخام آپدیت کنم ولی وقتی برنامه آپدیت رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia Application will terminate.
فک کنم که ورژن فلش پلیری که رو سیستمت نصب پایینهباید ورژن جدیدشو نصب کنی
واقعا اینجوریه . من خیلی دلم میخواست گوشیمو W950 کنم . از راهنمایی ممنون![]()
تو اصفهان يه مغازه بود كه از دوبي جنس ميياورد.از بس رفتم به هش گفتم قلم m600 داري دفعه ي آخر كه رفته بود جنس بياره قلمم برا من اورد.(مثل جريان اون خرگوشه كه ميره تو داروخونه هويج ميخواسته.)البته چينيش بود.تنها تفاوتي كه داره اون قسمتي كه پيچيه و از قسمت فلزي باز ميشه را نداره يعني با چسب چسبوندنش و ديگه نميتوني به سه قسمت تبديلش كني.
ميبينم شما هنوز نتونستي گوشي را بفروشي و تصميم گرفتي آپش كني.
ميبينم شما هنوز نتونستي گوشي را بفروشي و تصميم گرفتي آپش كني.
من فكر كنم فلش پلير رو كامپيوتر شما نصب نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)