تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 97 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 968

نام تاپيک: Assassin's Creed III

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض Assassin’s Creed : به سمت برزیل حرکت خواهد کرد !؟

آقای Bertrand Chaverot مدیریت شرکت یوبی سافت برزیل در مصاحبه ای با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عنوان کرده است : ممکن است Assassin بعدی در برزیل رخ دهد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مصاحبه را که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با زبان پرتغالی با مدیریت شرکت بوبی سافت در برزیل انجام شده بود را ترجمه و تایید کرد .

Chaverot : آخرین قسمت این بازی با نام اساسین کرید 3 به تازگی منتشر شده است و برای اطلاعات جدیدتر از قسمت بعدی اساسین کرید خیلی زود است , اما در ماه های آینده اطلاعاتی منتشر خواهد شد .

Assassin’s Creed III قبلا برزیل را تجربه کرده است که شامل بخش هایی از مراحل بازی در برزیل بوده است که در یکی از مراحل باید به برزیل سفر می کردید .

اما قسمت بعد ممکن است در برزیل واقع شود .

مدیریت شعبه ی برزیلی یوبی سافت گفت : هر ساله یک عنوان از Assassin’s Creed را منتشر می کنیم , اما تا الان خبری از وجود نسخه ی جدیدتر این بازی و در سال 2013 منتشر نشده است .

Chaverot در آخر تایید کرد که به هر حال نسخه ی جدید این بازی در حال ساخت و توسعه است .

Assassin’s Creed III حول شخصیتی محبوب با نژاد سرخ پوستی به نام "کانر" بود و روایتی از زندگی او و پدرش داشت , در تاریخ مقرر برای PS3 و X360 منتشر شده است و با اندکی تاخیر برای PC هم نیز منتشر شده است .

نظر شما چیست ؟ شما دوست دارید قسمت بعدی این بازی جهان آزاد و حماسی در کجا رخ دهد ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

صدا گذاری محیط خوب بود ولی صدای کانر که
    ولی با این حال بازم امید دارم که نسخه بعدی بیاد
    شمام دعا کن
    راستی من فک میکردم بازی تموم میشه دیگه فصل تغییر نمیکنه
    ولی میکنه
    باید تا اپشن قسمت فک کنم season ---- فک کنما
    دقیق یادم نیست
    اخرین گزینه ی اپشن فصل هارو تغییر میده
    من کلا" با صدای هیچ کدومشون به جز پدر کانر hytham موافق نیستم!(هیچ کدومشون عالی نبودن!)
    دوستان من احساس میکنم هرچی بازی میکنی این کانر داره قوی تر میشه!
    پوست خرس و گربه ی وحشی هم که نگو خیلی گرون میخرن ازت!همینا به جای کل بانکا می ارزه!
    من جای 2 تا خرس رو شناسایی کردم که همیشه اونجان!(ورودیه ی frotier همچین چیزی بود! اون پایین کنار دریاچه 2 تا شون میچرن!)
    دوستان این کانر چرا کلاهشو دیگه نمیزاره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کلا" با صدای هیچ کدومشون به جز پدر کانر hytham موافق نیستم!(هیچ کدومشون عالی نبودن!)
    دوستان من احساس میکنم هرچی بازی میکنی این کانر داره قوی تر میشه!
    پوست خرس و گربه ی وحشی هم که نگو خیلی گرون میخرن ازت!همینا به جای کل بانکا می ارزه!
    من جای 2 تا خرس رو شناسایی کردم که همیشه اونجان!(ورودیه ی frotier همچین چیزی بود! اون پایین کنار دریاچه 2 تا شون میچرن!)
    دوستان این کانر چرا کلاهشو دیگه نمیزاره؟
    تا اونجا که من میدونم این یه باگ مربوط به بازیه یه اپدیت 7 8 مگی داره باید دانلود کنی..سرچ کنی پیدا میکنی..

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم این یه باگ مربوط به بازیه یه اپدیت 7 8 مگی داره باید دانلود کنی..سرچ کنی پیدا میکنی..
    خوب لینک بده دیگه داش!
    اون بالا یه چیزی در باره ی برزیل و این جور چیزا نوشته !
    شایدم درست باشه چون الطیر یه زمانی تو Arce یا دقیقا" یادم نیست Acre بود که میشه همون شهری که قلعه ی معلمش تو اون بود و خودش اونجا مرده بود و اتزیو هم اونجا از دنیایه اسسینی خداحافظی کرد!
    شایدم بره!
    ولی معنایی نداره به نا به همون بحث های 3 پست قبلیم!
      محتوای مخفی: مخفی 

[SPOILER]دزوندم که مرد!
    [/SPOILER]

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

این چه بازی هست ...
    هر دقیقه با یه نفر میریم جلو ...
    من که گیچج شدم ...
    راستی پدر کانر تمپلار هست ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چه بازی هست ...
    هر دقیقه با یه نفر میریم جلو ...
    من که گیچج شدم ...
    راستی پدر کانر تمپلار هست ؟؟
    بله پدر کانر تمپلر هست..یعنی چی چه بازی هست ؟ این هم یه نوع روایت داستانه که اتفاقا بسیار جالب هم هست..

8. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من که موقعی فهمیدم بابا کانر تمپلار هست فر 6 ماهه خوردم.اولش شک کردم چرا اینا مراسم عوض شده و جملات همیشگی رو نمیگن که هم گفت به اعضای تمپلار خوش اومدی خیلی خوشم اومد.ولی اون موقعی کانر اساسین شد جالب نبود.پیر مرد گفت یک موقعی مراسم خاص خودشو داشت ( حالا بیا این لباس رو بگیر بپوش حرفشم نزن دیگه حوصله ندارم )

10. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام بچه ها
    واقا خراب کردن(نظر کاملا شخصیه)
    brotherhood که اومد همه گفتن اولی بهتر بود این دیگه چیه؟
    الان میگیم brotherhood خیلی هم خوبه این یکی دیگه چیه؟
    سوال:من فعلا دارم با همین لباس ناخدایی بازی میکنم
    کی لباس خود اساسین رو میگیرم
    اصن حال نمیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

گرافیک بازی,محیطی که بوجود اوردن,فرزتر شدن شخصیت اصلی(کانر)و... همه و همه عالی,
    اما انتظار بیشتری از یوبی داشتم!از نظرمن سری بازی های اساسینز بهترین بازیه که تاحالا انجام دادم چون گرافیک عالی و داستان خیلی قوی داشتن.
    اما برایAC III,به نظر من تمام تمرکزشون به گرافیک وساختار بازی بود.داستان بازی اصلا جالب نبود و اینکه بازی خیلی زود تموم شد واسه من!!!یعنی هیچ پیچیدگی نداشت که حس کنی خیلی کارا تو بازی انجام دادی!
    یه سری قابلیت ها توی بازی بود مثل دارزدن سربازا.که من حتی یبارم ازش استفاده نکردم یعنی هیچ مرحله ای نبود که لازم باشه ازین قابلیت استفاده شه.کاملا اختیاری بود,هیچ اشکالی نداره ولی بلااستفاده موند!
    حمله حیوانات و فروختن پوستشون واقعا جالب و جدید بود اما اینا هم مثل خیلی چیزای دیگه توی حاشیه بود,شما اگه پوست حیوونا روهم نفروشید کم بود پول مشکلی ایجاد نمیکنه!!(برعکس سری های قبل که پول مهم بود)چون شما چیزه خاصی نمیخرید.لوازمی که خود کانر داره تکمیلن.یه سری چیزای جزی قابل خریدن مثل تیر واسه تیرکمون و...که شما توی کل روند بازی از تیر کمونتم استفاده نکنی,هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    بازم میگم داستان خیلی پیچیده نبود وخیلی زودتموم شدوقابل حدس.مگر اینکه سری جدید بیاد و تحولی ایجاد کنه.من که زیادراضی نبودم
    خودکانرم خیلی ضایع بود خدایی جذبهezioرو نداشت
    ولی درکل از خیلی از جاهای بازی چه توی مراحل چه بیرون,کم و بیش خوشم اومد.مثلا مراحل کشتی نوآوری جالبی بود

13. این کاربر از hamed m2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msi674's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سر انجام بازی تموم شد فک کنم اخر شدم بچه ها یعنی پرونده اساسین بسته شد ؟
    من برم black ops تموم کنم اونم اخر شدم
    این اساسین رمانی داستانی چیزی نداره بخونیم بفهمیم چی کار کردیم تو این چند تا نسخه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •