واقعا واقعا هیچ فرقی نداره ! حتی کامپیوتر بازی رو بهتر هم اجرا میکنه چون قدرت کامپیوتر های امروزی خیلی بالاتر از تکنولوژِی ایکس باکس و پی اس 3 هست که مال 5 6 سال پیشن !
واقعا واقعا هیچ فرقی نداره ! حتی کامپیوتر بازی رو بهتر هم اجرا میکنه چون قدرت کامپیوتر های امروزی خیلی بالاتر از تکنولوژِی ایکس باکس و پی اس 3 هست که مال 5 6 سال پیشن !
همون جوری که تا اینجا متوجه شدین در همون لیگ 1 تعداد زیادی از تیم های هم رده استوک سیتی وجود خواهد داشت که شما می تونین با اونا مسابقه بدین... Simon Humber یکی از مقامات EA ـه که طرفدار Portsmouth هست.
اصطلاحی که EA در این مورد به کار برده:
و ظاهرا همیشه در تمامی لیگ های آنلاین تیم هایی چون Southamptons و هم رده های اون واسه مسابقه وجود دارن و هیچ نیازی به رویارویی با امثال چلسی نیست.البته اگه مایل باشین که مقابل چلسی بازی کنین این مکان وجود داره ولی زیاد توصیه نمیشه : دیMr. Humber can use his beloved Pompey in Seasons without fear of being crushed by a 5-star club, and instead focus on the Southamptons of the world.
میشه یه فرق درست کرد!!کنسولتو وصل کن به یه تلویزیون LCD گنده مثلاً 40 اینچ به بالا بعد لذت ببر واقعاً لذت ببر
میگم حالا که داره این نسخه بعد واسه pc هم نکست جن میاد و خیلی از pc بازها هم مثل خود من میخوان ارجینال بخرن اگه میشه یه جوونمردی پیدا بشه یه توضیح کلی راجع به انلاین فیفا بده . هیچ توضیح کاملی پیدا نکردم .
چون من تا الان داشتم فکر میکردم انلاین فیفا فقط به همون بازی دونفره مثل بازی با گیم رنجر محدود میشه .
ولی مثل اینکه قابلیتهای زیادی داره .
اگه میشه خواهشا یه توضیح کلی راجع به قابلیتهای انلاین فیفا به ما بدین که این نسخه اومد گیج نشیم .
آنلاین فیفا اصلا یه دنیای دیگست از 11 در برابر 11 بگیر تا لایو سیزن و ...
ولی امثال اومدن گویا یه تغییراتی ایجاد کردن واسه بالانس بیشتربازی توضیحاتش رو صفحه قبل بچه ها گذاشتن،واسه همین در مورد آنلاین امثال یکم نظر دادن زوده.
یه سری اطلاعات هست میتونید از این لینک ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطوری که پیداست انگار بازم فیفا برنده امسال خواهد بود...بهتر مثل سال قبل به سراغ فیفا میرویم!!!
اما یک سوال چرا جام باشگاه های اروپا رو فقط به PES میدن؟؟ چون خودم فکر میکنم بازی فیفا باید قدرت بیشتری در خرید لایسنس داشته باشه.کسی دلیل رو میدونه؟
Last edited by don mohsen; 24-08-2011 at 22:25.
اصلا رقابتی نیست که بخواد برنده داشته باشه،فیفا راهش رو با فاصله زیادی جدا کرده.
فیفا مثل هر سال فروش تضمین شده اش بقدری هست که اون بازی مثلا رقیب (یا جوک!) حتی به درصدی ازش نمیرسه.
کم حرفی نیست یه بازی یه سال تمام تو لیست تاپ بازی پرفروش باشه!
دمو 13 سپتامبر میاد.
Last edited by Big-Boss; 24-08-2011 at 22:31.
سایز اصلی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با اینکه تو فیفا 11 کنسول آلتیمت تیم یا همون FUT خودمون رو بازی کردم ولی اطلاعاتم کامل نیست
دائم بازیکن ها قراردادشون تموم میشه
استامیناشوت کمه و بعد یک نیمه کله پا میشن و ....
کسی نیست که این FUT رو به طور کامل برای ما توضیح بده ؟ چون ظاهرا قسمت جالبیه و طرفداران ریادی هم تو دنیا داره
ممنون
فکر میکنم کونامی حق لایسنس جام باشگاههای اروپا رو برا 5 سال از یوفا خریده و یوفا تو این مدت حق نداره حق لایسنس رو به کمپانی دیگه ای بفروشه فکر میکنم تا سال 2014 تو فیفا از این بخش خبری نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)