تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 58 اولاول ... 8485455565758
نمايش نتايج 571 به 580 از 580

نام تاپيک: BioShock 2

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلاا دوستان.من bioshock 2 رو خریدم ولی به نظرو گرافیکش با گرافیکی که توی عکس های محیط بازی دیدم فرق داره...واسه من یه جوری بازتاب مانند هست.جزییات روهم آخر گذاشتم.گرافیکم هم hd 5500 هست...

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

[QUOTE=milad_takjoo;5958650]سلاا دوستان.من bioshock 2 رو خریدم ولی به نظرو گرافیکش با گرافیکی که توی عکس های محیط بازی دیدم فرق داره...واسه من یه جوری بازتاب مانند هست.جزییات روهم آخر گذاشتم.گرافیکم هم hd 5500 هست...[/QUOTE
    یک چند تا از اون عکسها بزار منم زمانی که یک رو بازی کردم گرافیکشو با گرافیک فیلمها و تصاویری که دیده بودم مقایسه کردم اما گرافیک بازی در مقابل ترینرهاش شکست خورد یادم میاد یک بمب بود مثل تایر نجات که با کشتی ها اویزون هستش اندازه کف دست بود قرمز و سفید ( با قسمت اول بازیم نه دو ) یارو داشت با یک بیگ ددی دستو پنجه نرم میکرد گرافیک و نو رپردازی عالی بود اما تو بازی ای سلاح رو ندیدم

در ضمن بازی قسمت دومش چطور وارد بخش چند نفره میشه اگه میشه شبکه هم میشه زد

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام دوستان.من بازی رو تموم کردم یه چند تا سوال درمورد داستانش داشتم.
    1.اون قسمتی که لمب و و دخترش تو یه اتاق بودن لمب چرا دخترش رو خفه کرد؟اگه خفه کرد دخترش چطور زنده موند؟
    2.اون قسمتی که نقش خواهر کوچک بودیم چرا همه چی قشنگ بود ولی موقعی که میخواستیم چیزی برداریم همه چی به هم میریخت و کثیف میشد؟
    3.من اول سر به خودم تیر زدم چطور زنده موندم؟
    4.آخر بازی شهر کلا نابود شد؟
    5.لمب هم زنده موند نه؟
    مرسی

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان این بازی چجوریه؟ترسناکه؟معماییه؟یا فقط بکش بکشه؟

داستانش درمورد چیه؟دوتا نسخه بهم ربط دارن؟من میخوام 2 رو بازی کنم اگه زیاد جالب نمیشه اول 1 رو بازی کنم؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داستانش درمورد چیه؟دوتا نسخه بهم ربط دارن؟من میخوام 2 رو بازی کنم اگه زیاد جالب نمیشه اول 1 رو بازی کنم؟!
    پس BioShock بازها کجا رفتن جواب مارو بدن؟!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

داستانش كه كاملا به همديگه ربط داره...توصيه ميشه كه اول شماره اول رو بازي كني.
    بازي ترسناكه و سبك جديدي از ترس رو نشون ميده..
    معمايي هم هستش ولي در حد و اندازه بازي هاي اول شخص..
    بكش بكش نه در اون حد كه جنگ باشه...كمي كشتنش فرق داره...ميتوني اصلا نكشي بازي محكم اصرار بر كشتن نداره..

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داستانش كه كاملا به همديگه ربط داره...توصيه ميشه كه اول شماره اول رو بازي كني.
    بازي ترسناكه و سبك جديدي از ترس رو نشون ميده..
    معمايي هم هستش ولي در حد و اندازه بازي هاي اول شخص..
    بكش بكش نه در اون حد كه جنگ باشه...كمي كشتنش فرق داره...ميتوني اصلا نكشي بازي محكم اصرار بر كشتن نداره..
    ممنون

داستان بازی چیه؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون

داستان بازی چیه؟
    توی شماره یک شما در حال سفر هستید که به یکباره هواپیماتون سقوط میکنید وسط اقیانوس یک شهری می بینید که همه دنبال یک ماده هستند و همدیگه رو بخاطرش میکشند و شهر بخاطر یک سری دانشمند به هرج و مرج کامل کشیده شده.داستان کاملش توی تاپیک مربوطش فکر کنم باشه.شماره 1 اش یکی از زیباترین داستان ها رو بین بازی ها داره.

شماره 2 شما نقش یک بیگ ددی رو دارید که مجبور میشید خودتون رو بکشید و دخترتون رو از دست میدید و پس چند سال دوباره زنده میشید و دنبال دخترتون می گردید
    توی شماره 2اش یک لذت به من داد که هیچ فراموش نمی کنم.همیشه می گفتم ادم میخواد ازدواج کنه که چی؟وقت تو این بازی حس پدر بود رو به ادم نشون میده یک لذت خاصی میده.حاضری جون خودتو فدا کنی ولی کسی دست به بچه ات نزنه یا وقتی بچه بزرگ میشه و ادم موفقی میشه از دیدنش لذت میبری

سلام دوستان.من بازی رو تموم کردم یه چند تا سوال درمورد داستانش داشتم.
    1.اون قسمتی که لمب و و دخترش تو یه اتاق بودن لمب چرا دخترش رو خفه کرد؟اگه خفه کرد دخترش چطور زنده موند؟
    2.اون قسمتی که نقش خواهر کوچک بودیم چرا همه چی قشنگ بود ولی موقعی که میخواستیم چیزی برداریم همه چی به هم میریخت و کثیف میشد؟
    3.من اول سر به خودم تیر زدم چطور زنده موندم؟
    4.آخر بازی شهر کلا نابود شد؟
    5.لمب هم زنده موند نه؟
    مرسی
    1.لمب به طور موقت باعث ایست قلبی النور میشه ولی با زنده شدن دوباره النور پیوستگی که با سابجکت دلتا (شما) داره از بین میره و شما به اهستگی در حال مردن هستید(اخ که با این اخرش من چقدر حال کردم.تمام پایان هاش هم زیبا بود.دختر کوچیکتون بزرگ شده و فقط شما کافی تماشگر این باشید که راه رو برای شما پاک میکنه.من یکی که احساس یک پیر مرد خسته در حال مرگ رو اینجا داشتم)
    2.یادم نمیاد
    3.شما بخاطر روابط دختر و پدرانه ایی که با النور داشتید , النور شما رو به توسط لیتل سیستر ها در محفظه زنده کردن قرار میده.همون محفظه هایی که با هر بار مردن زنده میشید
    4.اره با اخرین تله انفجاری که لمب برای شما میذاره باعث میشه شما تا سر حد مرگ برید و همچنین باعث میشه که کم کم کل شهر به ته اعماق اقیانوس بره
    5.کشته شدن لمب یا زنده موندنش کاملا به تصمیم گیری ها شما در طول بازی داره .اگر تصمیم خوب بگیرید در طی بازی النور از شما خوبی رو یاد می گیره و نمی کشش ولی اگر ادم بدی باشید که به طرز بدی می کشش وبا شما هم به طرز بدی رفتار میکنه.حدود شش تا پایان مختلف داره بازی.اگر رو پی سی هستید و بازی رو تموم کردید با نرم افزار Bink میتونید پایان های دیگه بازی رو ببنید

10. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توی شماره یک شما در حال سفر هستید که به یکباره هواپیماتون سقوط میکنید وسط اقیانوس یک شهری می بینید که همه دنبال یک ماده هستند و همدیگه رو بخاطرش میکشند و شهر بخاطر یک سری دانشمند به هرج و مرج کامل کشیده شده.داستان کاملش توی تاپیک مربوطش فکر کنم باشه.شماره 1 اش یکی از زیباترین داستان ها رو بین بازی ها داره.

شماره 2 شما نقش یک بیگ ددی رو دارید که مجبور میشید خودتون رو بکشید و دخترتون رو از دست میدید و پس چند سال دوباره زنده میشید و دنبال دخترتون می گردید
    توی شماره 2اش یک لذت به من داد که هیچ فراموش نمی کنم.همیشه می گفتم ادم میخواد ازدواج کنه که چی؟وقت تو این بازی حس پدر بود رو به ادم نشون میده یک لذت خاصی میده.حاضری جون خودتو فدا کنی ولی کسی دست به بچه ات نزنه یا وقتی بچه بزرگ میشه و ادم موفقی میشه از دیدنش لذت میبری
    خیلی ممنون

اگه لینک درست و حسابی داری بذار واسم...

این چیزی که نوشتی خیلی باحال بود...الآن که خوندم فکر میکنم باید بازی کنم

داره خودمونی میشه soltan_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من این بازی رو نصب کردم ولی‌ مثل اینکه برای سیو کردن بازی احتیاج به یه اکانت داره

من دستور العمل‌های خود بازی رو دنبال کردم و یه اکانتی هم ساختم تو سایت live.xbox.com ولی‌ وقتی‌ این اکانت رو وارد می‌کنم از من Product Key میخواد

وقتی‌ اکانت‌ هات میل خودم رو هم به جاش وارد می‌کنم از من Product Key می‌خواد

من این بازی رو دانلود کردم و هیچ Product Key همراهش نبود

کسی‌ می‌تونه راهنمایی کنه که باید چیکار کنم من؟؟؟

ممنون میشم

البته همین مشکل رو هم تو بازی Resident Evil 5 دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •