کسی نیست به من بگه بازی ایزومتریک نیست یا نه؟
کسی نیست به من بگه بازی ایزومتریک نیست یا نه؟
خب باید چیکار کنم ؟
واسه مریل اگه از اول برم درست میشه ؟
چرا خودتم میتونی
البته Rogue شمشیرزن خیلی بهتره(dps بالاتره)
کلا تو این نسخه به کلاس ارچر خیلی بها داده نشده . تلنتهاش خیلی خوب نیست . فقط وریک یه چندتا تلنت مخصوص خودش داره که خوبه .
نه . ایزومتریکنیست . سوم شخصه دوربینش.
بچه ها توی Assassin's Creed ، اسم ِ شمشیر ِ یکی از همراه ها ، Bianca هست ( عین ِ وریک ) ، اسم ِ جیجی خونه ی توی اساسینز کرید هم Blooming Rose هست ، بازم عین ِ درگن ایج![]()
اونور نگفتم چون میدونم فقط RPG بازها هستند که براشون اسامی خیلی مهم هست
ممنون از شما. یعنی بازی کاملا شبیه به بازی های اکشن شده؟
باگه دیگه کاریش نمیشه کردخب باید چیکار کنم ؟
واسه مریل اگه از اول برم درست میشه ؟
اگه یکمی جلوتر برید بازم درست نشه باید از اول برید تا درست بشه
نهممنون از شما. یعنی بازی کاملا شبیه به بازی های اکشن شده؟
دوربین بازی تقریبا به صورت نیمه ایزومتریک میشه و توی پی سی هنوز هم همه کارا با موسه و باید تاکتیکی کار کرد و با اکشن خیلی فرق داره
نه وحید دروغ میگههمش اکشن شده فقط یه ذره شبیه بازی های CRPG هستش
بیا وحید من واست بدون حتی یک کلیک در جنگها بازی رو واست تموم میکنم البته در درجه Easy
Last edited by Gregar; 29-03-2011 at 13:06.
خودت داری جواب خودتو میدی!نه وحید دروغ میگههمش اکشن شده فقط یه ذره شبیه بازی های CRPG هستش
بیا وحید من واست بدون حتی یک کلیک در جنگها بازی رو واست تموم میکنم البته در درجه Easy
روی Easy خب مشخصه که اصلا لازم نیست خیلی تاکتیکی عمل کنی و حتی توی شماره یک هم همین جوری بود
روی درجه های دیگه اصلا نمی تونی اینجوری بری مخصوصا روی Hard و Nightmare که بدون تاکتیک بخوای جلو بری همون اول مبارزه شهیدی
قبول دارم نسبت به شماره قبلی از نظر تاکتیکی کمتر شده ولی نمیشه گفت بازی اکشنه بعد شبیه کلاسیکه! باید برعکس اینو گفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)