king عزیز من نظرم عوض شد..از امروز صبح تقریبا سرعت من دو برابر شد ... یعنی الان راحت تو 20-22 میچرخه
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
البته پینگش همچنان بالای 700 هست
king عزیز من نظرم عوض شد..از امروز صبح تقریبا سرعت من دو برابر شد ... یعنی الان راحت تو 20-22 میچرخه
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
البته پینگش همچنان بالای 700 هست
می تونم بپرسم چیکار کردی ؟
آره از پاساژ دزد ها گرفتم
میدونستم که 3g نداره
ایشالا 100 سال دیگه که 3g اومد یه دانگل 3g ساپورت هم میخرم
هیچی ...کار خاصی نکردم...شب خوابیدم..صبح پا شدم طبق معمول دانلود فایل هایی که از دانلود دیشبم مونده رو ادامه بدم...که دیدم سرعتم 2 برابر شده!!!تا الان هم همینطوره و کاشکی همینطور هم بمونه...(البته من با برنامه btsfield به آنتنی که بیشترین سرعت رو داره وصل میشم)![]()
لطفا این برنامه رو تو این تاپیک بگذار .![]()
بفرماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط تو گوشی های نوکیا S60 V3 نصب میشه.
اومنیا که نیازی به کانکشن نداره
از Internet Sharing گوشی استفاده کن
نیازی به چیزی جز نصب درایور گوشی نداری که اونم داخل CD خود گوشی هست
قیمت دقیق نوکیا 2700 Classic چنده :
گوشی شاپ که زده 92000 تومن
کسانی که از این گوشی استفاده کردن از سرعت و کیفیت اتصال هنگام استفاده در کامپیوتر بگنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- لطف داری عزیز منم خوشحالم که عدالت رعایت شد. از همکاری مدیران هم متشکرم.
2-اینترنتی فقط اقای حسینی میتونه خرید کنه و وارد میکنه (لین کامپیوتر) که اونم یه مقدار جزیی حدود 50 تا 100 توم نبسته به جنس سود روی جنس میکشه که مثلا جنس 12دلاری رو 60 تومن وارد میکنه اگر برات میصرفه بگو بیاره.
3- انتنهیی که در پست یک معرفی شده فقط برای نقطه کور هستش .اگر سرعت اینرتنتتون روی 5 ثابت هست ! یعنی سرویس EDGE نداری 20 تا از اون انتنهای اکترنال هم تهیه کنی فایده ای ...... نداره ..
1- مرسی.
2- دیدی گفتم اوضاع این لپتاپ قمر در عقربه ؟ دیدی ؟
باید بفرستیش تهران یه روز وقت بزار لپتاپت درست شد برگرد خونه دیگه.
در ضمن حرفش هم زر مفت بوده ما چیزی به عنوان مسدود شدن و این خیمه شب بازیها و دل دزدیها رو نداریم
بهش بگو جنس فروختیم پول گارانتی هم گرفتی باید درست بشه
اگر دیدی واقعا حرفش نامیزونه و چرت میه 124 در خدمت شماست.با کارسناش که کارشناسه کمامپیتر هست صحبت کن بگو این قطعه روی لپتاپم کار نمیکنه نمایندگی هم زیر بار نمیره و بهش بگو اصلا خرابه .. وقتی بگی خرابه و کار نمیکنه 124 بیشتر مشکوک میشه و جنس رو حرا محسوب میکنه و ننه نمایندگی رو استاد میکنه
البته بگم خراب نیست روش داره که باید اون پورت رو فعال کنه حالا یا ممکنه سخت افزاری باشه و قابشو باز کنه و تعمیرش کنه ممکن هم هست توی بایاش دست کاریک نه من که نمیدونم باید خودشون که متخصص هستند تصمیم بگیرند
اگر هم نشد فدای سرت کارت PCMCI هست که میری بغل لپتاپت ( سمت چپ بالای و گوشه رو نگاه کنی میبینی یه خشابی هست که خالیه -جای کشو مانندی داره) برای این کارتهای هم سیمکارت دانگل هست که انتن هم داره از اون مدلها یا این USB رو میتوین تهیه کنی .
دیگه شانس باید بسازی
نوچاگه میشد که هممون غمی نداشتیم
نصف اینهایی که توی این تاپیک اومدن به امید 3 تومن و سرعت 512 نامحدود شکمشون رو تاید زدن
زحمت بکش 1000 تومن خرج کن و سرویس ک روزه رو فعال کن ببین اگر سرعتت از 20 کمتر نمیشه عقل سلیم میگه همین EDGE خوبه
وقتی هم که بسته های افزایشی EDGE تموم شد برو سراغ وایمکس تا اون موقع هم قیمت وایمکس کمتر شده
در واقع شما توی این مدت موج سواری میکنی با قمیتهای پایین الان 512 که 10 تومن باشه و نامحدود باشه کجا میدن ؟
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا
چقدر شارز توی اون گوشی داری ؟
سریع منتقلش کن توی یه گوشی دیگه
اون کنتورش یه لحظه قاط رده حساب نکرده ولی یهو ازت کم میکنه خیلی سریع حسابتو بریز توی یه گوشی دیگه
یه کدی هست که توی سایتش هست کد رو میزنی بعدش شماره تلفن طرفکه ایرنسلهست وارد میکنی و از اعتبار توی وارد حساب اون میکنه سریع این کار رو بکن وگرنه همه اعتبارت رو ایرانسل میگیره.
اگر هم که خطت دائمی هست به فکر فروش خونه باش که دیگه خوش به حال ایرانسل شده یه وکیل هم شده مییگره ولی همه پولشو از حلقومت بیرون میکشه
معلومه تا حالا ازاینترنت خریدی نکردیسایتها همیشه 10-20 تومن بالاترا ز بازار میزارن
دسوتمون از ولیعصر بازار ایرانیان خریده بود 88 تومن با کابل و رم و ...
برو پاسژ علاالدین طبقه ششم دور و بر 60 تومن میتوین پیدا کنی.
یک شرکت فروش مودم :
به نظرتون کدوم مدل بهتره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)