كسي اطلاعي از نسخه دمو نداره؟؟؟؟!
به نظر من سرعت بازي هر چي بيشتر باشه بهتره
دوستان عزیز من بازم یه نکته ای رو میگم این که هر سال وقتی فیلم هایی از گیم پلی بازی مباد دوستان درباره این که سرعت خیلی زیاده یا نه یا همونه به بحث میپردازن مشکلی در ایم موضوع نیست و این که باید صحبت بشه ولی گفته شده که به خاطر فیلم برداری با دوربین های آماتور البته اگه حرفه ای هم باشه فرقی نمیکنه به خاطر تفاوت نرخ فرم دوربین ها با تلوزیون بیشتر اوقات سرعت بازی بیشتر نشون داده میشه البته گاهی اوقات عکس این موضوع هم هستش و روتر سازنده بازی گفته سرعت امسال فرقی نکرده و این که به خاطر از بین بردن سیستم پرسینگ نمای سرعت بازی باز هم بهتر و طبیعی تر شده البته حرکت بازی کن ها در حالت ساکن کمی سریعتر شده منظور حرکات با توپ هستش البته نه خیلی زیاد مثلا رو بازیکنی مثل مسی ( منظور انعطاف بدنی هستش ) بیشتر شده .
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
لازم به ذکره نسخه دمو 13 سپتامبر عرضه میشه
FIFA 12 Demo Teams:
Marseille
AC Milan
Arsenal
Dortmund
Barcelona
ManCity
FIFA 12 Demo Stadia:
Eithad Stadium – Man City (Day and Dry weather options
FIFA 12 Demo Match Time:
3 Minute Halves
FIFA 12 Demo Tutorials:
Standing Tackle
Sliding Tackle
Jockeying
Running Jockey
Contain
Team mate Contain
Push Pull
Last edited by romell; 23-08-2011 at 13:45.
سلام شهاب ، خسته نباشی ,,,, این Overall ها 100 درصد قطعیه؟! یه مقدار عجیب غریب میزنه !
ینی بهترین مدافع FIFA 12 پیکه هست؟! ینی جان تری و فردیناند اینا همه کــــــشک ! حالا اینا هیچ ، ینی از Chielini هم قوی تره ؟!!!!!!!!!!!!![]()
تا حدودی Overall های خط هافبک رو قبول دارم ولی اونم یه جورایی در حق یه تیمهایی اجحاف شده !
تو خط فوروارد باید اینقدر بین مسی و رونالدو اختلاف باشه !؟ خدایی بازیشون یک و دو همدیگه هست ، مسی 95 رونالدو 92 !
جریان اینا چیه؟!
انصافا در بعضي موارد زياده روي شده مخصوصا توي مدافعان انگار بعضياشون mp3 توي فصل قبل رشد كردن
اورال رونی واقعا آدمو به فکر فرو میبره ...
Rooney : 89
Villa : 91
؟
![]()
دقيقا دوست عزيز![]()
اینجا تو این overall ها اسمی از بازیکنان منچستر جز رونی نیست. که در حق رونی نامردی شده. :ی
مطمئنا باید overall ویدیچ و فردیناند و اورا از پیکه بیشتر باشه.
فردیناند این اواخر افت کرده اما برای رونی کم لطفی کردن.
Last edited by sarukhan; 23-08-2011 at 17:46.
اما دقيقا برعكس هست بازيكنان منچستر اوايل فصل قبل افت كرده بودند اما اواخر فصل در اوج امادگي بودن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)