با همه ی ساید کوئست ها بیشتر از 40 ساعت نمیشه هاردش
یعنی کسی نیست اینجا بازی کرده باشه و نتونه بگه چطور باید خرید و فروش کرد تو این بازی ؟
یا واقعا نیست یا خیلی خسیس هستید
من خودم به شخصه هر تاپیکی که باشه اگه چیزی بلد باشم سعی می کنم به بهترین شکل ممکن کمک کنم
موقع خرید صفحه دو قسمت . سمت چپ لیست اجناس برای خریده و سمت چپ لیست اجناس خودته که میتونی بفروشی . رو هر کدوم خواتسی بفروشی یا بخری دابل کلیک کن .
پول هم تو این بازی سه نوع سکه است . سکه برنز و سکه نقره که میشه 100 برنز و سکه طلا که میشه 100 نقره .
در طول بازی از بعضی جاها یه سری چیزای اشغال به نام Junk میره تو Inventory تون که موقع فروش اون پایین یه دکمه نوشته Sell All Junks که توی بازی قبل بایستی اینا رو دونه دونه میفروختی ولی حالا با این دکمه همشونو در جا میفروشی . قیمت انچنانی هم ندارن معمولا .
در ضمن کسایی که زیر 40 ساعت بازی رو تموم کردن عمرا لولشون مثل من شده باشه .
خیلی باحالیhard اونوقت 35-36 ساعت فقط؟اونم با اکثر ساید کوئست ها؟
معلومه ماسمالیش کردی دیگه
چون از طرافدارای بازی هستی این موضوع واقعا ناراحت کنندس
اگه توجه کنی من گفتم روی نرمال رفتم نه هارد!
بعدشم گفتم همه ریزه کاری های بازی رو نگشتم و برای بار اول حوصله نداشتم
الان بار دوم شخصیت زن Warrior انتخاب کردم و روی هارد هم هست و دارم هر چی که در بازیه رو می گردم و حتی توی مکالمات هم سعی می کنم همه گزینه های ممکن رو انتخاب کنم و خلاصه هیچ ریزه کاری از دستم در نمیره....
خوب این نیما حاشیه درست می کنه!یعنی کسی نیست اینجا بازی کرده باشه و نتونه بگه چطور باید خرید و فروش کرد تو این بازی ؟
یا واقعا نیست یا خیلی خسیس هستید
من خودم به شخصه هر تاپیکی که باشه اگه چیزی بلد باشم سعی می کنم به بهترین شکل ممکن کمک کنم
تازه 2 ساعت از اون پستت گذشته و شاید کسی نبوده که بیاد جواب بده خود منم اون موقع نبودم وگرنه جواب می دادم
من الان چون باید برم جایی به طور خلاصه سریع میگم:
آیتم هایی که سمت راستن برای خودمونه و سمت چپی ها برای فروشنده. بعد از سمت راست درگ کنی به سمت چپ یعنی آیتم های خودتو فروختی و از سمت چپ به راست درگ کنی یعنی از فروشنده اون آیتم رو خریدی. به جای درگ هم می تونی دابل کلیک کنی. بعد واحد پول هم به ترتیب طلا و نقره و برنز هست. یعنی هر آیتمی به ترتیب به این صورت قیمتشه و مثلا آیتمی که 3 طلا و 10 نفره نیاز داره از آیتمی که 2 طلا 20 نفره نیازه داره ارزشش بالاتره
اینو هم باید بگم که هر نوع آیتمی به صورت جداگانه طبقه بندی میشه که باید همه اونارو بهشون توجه کنی
بعد توجه کن که هر آیتمی چه پیش نیاز هایی داره ممکنه یه سری ها اصلا به دردت نخوره و مخصوص کلاس ها دیگه باشه
مخصوصا زره ها رو باید خیلی فروخت چون اونارو برای هم گروهی ها نمی تونیم استفاده کنیم و خیلی از زره ها هستن که اصلا به کلاس ما نمی خورن چون اون چیزایی که می خوان مخصوص کلاس خودشونه و مثلا ما اگه mage باشیم نمیایم به strength اختصاص بدیم و به خاطر همین لباسی که به strength خاصی نیازمنده به درد ما نمی خوره و باید فروختش....
این به صورت خلاصه بود بعدا اگه چیزی خاصی بازم توضیح میدم![]()
سلام دوستان
داستان کامل بازی رو کسی لینک نداره بده
من شماره 1 رو دوبار نصب کردم و یکم رفتم خوشم نیومد
برای فهمیدن و بازی کردن ، شماره 1 خیلی لازمه ......... ؟؟؟؟؟
دست گل تو وحید جون و اون دوستمون درد نکنه
حالا فهمیدم چی به چیه موقع خرید تبدیل میشن این سکه ها
واقعا نسبت به مس افکت خیلی ریزه کاری بیشتر داره و البته سبک RPG هم فرق داره اونجا اکشن بود
فکر کنم من خیلی سوال داشته باشم اما علاقه پیدا کردم که این بازیو برم این سبک RPG بازی نکرده بودم تا حالا
راستی وحید من نمیدونستم تو هم اینجا فعالی
شماها چطور روی هارد میرید ؟!!! من روی نرمال دارم میرم مرحله اول بود وقتی داشتیم از شهرمون فرار می کردیم یه غول گنده ای اومد جلومون نمیدونستم چطور بکشمش خیلی وحشی بود
آخرش با کلی زور و زحمت تونستم بکشمش تازه تمام دوستام مردن خودمم تنها 1 دونه اکسیر شفابخش برام موند اما کشتمش![]()
درود به همه دوستان
من اين بازي رو تازه نصب كردم.هيچ شناخت قبلي هم از اين سري بازي ها ندارم.ميشه راهنمايي كنيد؟
اوايل بازي كه فقط بايد كليك راست موس رو ببري روي مهاجمين و كليك كنيد تا كشته بشن..!!
تمام بازي به اين سبكه؟
آره دیگه این با اکشن نقش آفرینی مثل مس افکت فرق داره و کلا این سبک CRPG بازی های اون پیچیدگی خاصی دارن و هر کسی ممکنه نتونه برهدست گل تو وحید جون و اون دوستمون درد نکنه
حالا فهمیدم چی به چیه موقع خرید تبدیل میشن این سکه ها
واقعا نسبت به مس افکت خیلی ریزه کاری بیشتر داره و البته سبک RPG هم فرق داره اونجا اکشن بود
فکر کنم من خیلی سوال داشته باشم اما علاقه پیدا کردم که این بازیو برم این سبک RPG بازی نکرده بودم تا حالا
راستی وحید من نمیدونستم تو هم اینجا فعالی
شماها چطور روی هارد میرید ؟!!! من روی نرمال دارم میرم مرحله اول بود وقتی داشتیم از شهرمون فرار می کردیم یه غول گنده ای اومد جلومون نمیدونستم چطور بکشمش خیلی وحشی بود
آخرش با کلی زور و زحمت تونستم بکشمش تازه تمام دوستام مردن خودمم تنها 1 دونه اکسیر شفابخش برام موند اما کشتمش
در مورد درجه سختی هم خب مشخصه دیگه هر کسی توی یه ژانری تخصص داره و می تونه بازی های اونو روی درجه های سختی بالا هم بره و کسی که تازه داره این ژانر رو شروع می کنه اولش باید روی درجه های سختی پایین بره تا کم کم عادت کنه و به هیچ وجه نمی تونه اون بازی ها رو مثلا روی هارد بره مخصوصا دیگه da که کلا از نظر درجه سختی نسبت به بازی های دیگه فرق داره و سختره !
الان همین شایان که می بینی سابقه 10- 15 در این سبک دارهوگرنه هر کسی نمی تونه روی Nightmare این بازیو بره و همون اولش روانی میشه
منم می تونم روی Nightmare برم ولی خیلی وقت گیر میشه و فعلا اون قدر وقت ندارم
خب برای شروع باید یه سری توضیح در مورد این سبک و این بازی بخونید مثل این:درود به همه دوستان
من اين بازي رو تازه نصب كردم.هيچ شناخت قبلي هم از اين سري بازي ها ندارم.ميشه راهنمايي كنيد؟
اوايل بازي كه فقط بايد كليك راست موس رو ببري روي مهاجمين و كليك كنيد تا كشته بشن..!!
تمام بازي به اين سبكه؟
البته این پست برای شماره قبلیه و این شماره در یه سری زمینه ها مثل انتخاب نژاد که نداره تغییر کرده ولی در کل مفیده....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب پس فک کنم شبیه ابلیویونه من 7 بار تمومش کردم
نسخه یکه شو کسی برای دانلود داره اگه نداره بگه از کجا میتونم گیر بیارم ؟
با تشکر
آقا این dlcهایی که واسه بازی اومده واسه نسخه xbox هم هستش؟ اگه هست لینک دانلود دارید؟ (اصلاً کلاً میشه dlc رو روی xbox نصب کرد؟آخه تازه xbox گرفتم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)