به نظر من این تریلر چند تا چیز نشون میده.
1) سیستم جدید نمایش اسلحه ها و تعداد کم اونها (برخلاف مکس پین های قبلی)
2) موزیک بازی که عوض شده
3) مرحله نیویورک با خصوصیات اصلی مکس پین ظاهرا بسیار کوتاهه و بیشتر مراحل در روزه.
به نظر من این تریلر چند تا چیز نشون میده.
1) سیستم جدید نمایش اسلحه ها و تعداد کم اونها (برخلاف مکس پین های قبلی)
2) موزیک بازی که عوض شده
3) مرحله نیویورک با خصوصیات اصلی مکس پین ظاهرا بسیار کوتاهه و بیشتر مراحل در روزه.
دو تا چیز دیگه هم جا موند :
4) قابلیت گرفتن دو نوع اسلحه مختلف در دو دست
5) نمایی نزدیک به حالت اول شخص در هنگام زوم کردن با اسلحه
ضمنا این هم لینک تریلر با کیفیت HD با حجم پایینتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تریلر رو دیدم و نظرمو کلی میگم :
نکات مثبت:
- از لحاظ گیم پلی خیلی سرگرم کننده و جذاب به نظر میاد
- امکان استفاده از 4 اسلحه در منو و امکان استفاده از اسلحه های دابل(هردستت یه اسلحه باشه) جذابه.....(در یه صحنه یه اسلحه sawed off shotgun با یه کلت بود که خیلی جالب بود)
- نحوه کشتن شدن دشمنا و انیمیشن مردنشون و خونی که ازشون می پاشه و صحنه اهسته و اینا هم راضی کننده هستش......
- این که باید از پک سلامتی استفاده کرد برای احیا سلامتی هم به نظر من کار خوبیه و فرم اصلی بازی رو حفظ می کنه
- صحنه های سینماتیک در کشتن نزدیک دشمن یا مبارزه با دست(melee) اضافه شده که خوب به نظر میرسن
- در طول همین تریلر مکس پین رو با چهار لباس دیدیم(کت سیاه سابق-پیراهن "بامشاد"-کت و شلوار طوسی-پیراهن پاره)که به نظر من نکته جالب و متفاوتی هستش(و میشه انتظار داستان پر فراز و نشیبی داشت)...... .
- لوکیشنا هم زیاد و خوبن از اداره و شبهای نیویورک بگیر تا خیابون های داغ سایوپایولو و گاراژ و....... .
نکات منفی که میشه فهمید اینه که:
- درسته که لوکیشنا زیاد ولی تو همشون گیم پلی یکی بود(فقط یه دسته دشمن رو رو در رو می کشه میره جلو)ولی امیدوارم مراحلی مثه کمک از یه نفر دیگه یا یه مرحله مثه دوربین تک تیراندازی یا مرحله معروف مثه آتش گرفتن ساختمون تو شماره 1 یا راه رفتن در توهم شماره 1 رو داشته باشه و فقط تغییر لوکیشن نباشه و واقعا تغییری در گیم پلی مراحل ببینیم(تا حالا چیزی که در تریلرها ندیدیم و منتظر سورپرایزیم)
- یکی هم اینکه فضای noire شماره های قبلی در این بازی (از تریلرهایی که دیدیم)وجود نداره و فقط یکی دو مرحله نیوریورک قدیم(خاطرات مکس) هستش...... .
- اگه سازندگان نمی خوان فضای noire بازی (که در کنار صحنه آهسته مهم ترین عامل معروفیت مکس پین بود) در این شماره وجود داشته باشه حداقل امیدوارم جاش یه داستان پیچیده و سینماتیک و زیبا بذارن که خلاش رو پر کنه...... .
- گرافیکم خیلی خوبه و نسبت به قبل به مراتب بهتر شده ولی بازم کمی جا داره برای بهتر شدن
موفق باشین
.
.
.
وای فوق العاده بود تریلر!!!دقیقآ همون چیزیه که همیشه دنبالشم..
اسلوموشن زیاد رو بسیار دوس میداریم که تو این تریلر هم گویا پا فشاری زیادی بر این مسئله بود.
به نظرم توی روز هم در نوع خودش جالبه و جدید.
جالب بود وقتی تو اون صحنه که جَکهای بالابر اتوبوس رو با تیر میزد,وقتی کوبیده میشد به زمین اون لرزه ها و سنگینی اتوبوس حس میشد(حتی تو تریلر!)کلآ گرافیک و فیزیک بازی خیلی خفنه ..
جالب بود. مدت ها بود که یک شوتر سوم شخص درست حسابی نیومده بود این بازی میتونه سال بعد غوغا کنه.
یه جورایی زیاد خوشم نیومد
مکس تفگ دستش گرفته بود مثه علف درو می کرد همه رو
یه دور لوکیشن رو میزد 100 نفر شهید شده بودن
+
انیمیشن های صورت تو اون چند قسمت کوتاه خوب و به روز بود... حتی مابقی انیمیشن ها هم مثه بقیه بازی های راکستار عالی بودن
کلا بازی از نظر تکنولوژی چیزی کم نداره
نمیدونم سرنوشتش چی میشه ولی خدا کنه خوب از اب در بیاد . البته *R کارش درسته ولی یکم به بازی شک دارم یکم از تم ریالیسم خارج شده مثلا توی Bullet Time وقتی میپره تیر زیاد میخوره ولی health اش کماکان جای خودشه
من دیگه طاقت ندارم
بچه ها به بیشتر مطالب اشاره کردند
فیزیک بازی خیلی عالی کار شده
گیم پلی هم فوق العاده است
ولی ازین میترسم که بازی یکنواخت بشه![]()
تو بعضی موقعیت ها مکس یه هدست داشت،یعنی با یه فرد دیگه ازتباط رادیویی داره.که این احتمالا نشون دهنده وجود شخصیت های جانبی کلیدی و شخصیت پردازی شده هست که به مکس کمک میکنند.
البته از *R شخصیت پردازی خوب همیشه انتظار میره.
نظر شخصی دوست دارم چند مرحله کوتاه هم با یه کاراکتر دیگه بازی کنم مثل نسخه 2 بازی.
من نظر آقا مسعود رو بیشتر از همه قبول دارم ...
مثه اسباب بازی میمونه ،تفنگ بگیری دستت، را بری هر کی جلو میاد بزنیش ! از ریلستیک بودن دور شده ...
امیدوارم نسخه اصلی اینجوری نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)