سلام...
گوشی رو از عفیف آباد گرفتم...بدون گارانتی...خواستی بگیری نه از اطلس موبایل بگیر نه ملاصدرا...
سلام...
گوشی رو از عفیف آباد گرفتم...بدون گارانتی...خواستی بگیری نه از اطلس موبایل بگیر نه ملاصدرا...
تا اونجایی که من یادمه با برنامه Advanced Device Lock میشه.
دوستان بنظر من دوربين p1i در حد 3.2 نيست شما نظرتون چيه؟ چون ميدونين دوستم n73 داره موقعي كه با هم عكس مي گيريم عكساي اون در حد 3.2 هستش و همين طور با دوربين k810 مقايسه كردم. از جفتشون كم تر بود عكساي من .البته اينم ميدونم نوع لنزهاشون و فلششون با هم تفاوت داره خواستم نظر شمارو هم بدونم البته من هنوز حرفه اي عكس نگرفتم با گوشيم كه بريزم توي سيستمم و در آخر اينم بگم كه اين مواردي كه گفتم از سر بودن p1i نسبت به اين گوشي ها چيزي كم نميكنه.
با تشكر.
Last edited by Re Z a; 01-01-2008 at 22:42.
به نظر من P1 چون سایبرشات نیست نباید با k810 مقایسه بشه. اگه تو روشنایی روز عکس بگیرین، عکسهای خوبی می گیره. تو شب هم اگه light balance رو فول کنین قابل تحمل تره.
اشکان جان آخه تو دمو تور خود موبایل نشون میده که SMS رو میشه قفل گذاری کرد !!! از این لحاظ پرسیدم ..
در ضمن از جواب دوست عزیزمون آقا محمد هم تشکر میکنم
درسته واقعااشكان جان گوشي p1 چند فروختيش
؟
دوربین P1 در کل خوبه ولی نه درحد N73 و K800/k810...یادتون باشه P1 یه گوشی تجاریه نه مولتی مدیا...امکاناتی داره که N95 هم نداره...در کل یه گوشی کامل.
تاييد ميشه
دوربینش 3 هست نه 3.2
دلیل:
در مشخصات این گوشی نوشته شده رزلوشن عکسها۲۰۴۸ x ۱۵۳۶
که اگر این دو رو در هم ضرب کنیم میشه 3145728
و اگر این عدد رو دو بار به 1024 تقسیم کنیم حاصل دقیقا می شه 3 مگا
چه کارای جالبی روش انجام دادیدوربینش 3 هست نه 3.2
دلیل:
در مشخصات این گوشی نوشته شده رزلوشن عکسها۲۰۴۸ x ۱۵۳۶
که اگر این دو رو در هم ضرب کنیم میشه 3145728
و اگر این عدد رو دو بار به 1024 تقسیم کنیم حاصل دقیقا می شه 3 مگاچند تا از این شیرین کاریا به ما هم یاد بده (حال کردیــــــــــــــــم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)