قابشو كجا قيمت گرفتي ادرس بده ميخوام بيام تهران بخرم
بدشم اونجا كسي هست كه بتونه m600 رو باز كنه قابشو عوض كنه اخه من هر كاري كردم نشد البته وسايلشم دارما ولي نميشه بازش كرد چند با خواستم باز كنم كه تا مرز شكوندنش رفتم![]()
قابشو كجا قيمت گرفتي ادرس بده ميخوام بيام تهران بخرم
بدشم اونجا كسي هست كه بتونه m600 رو باز كنه قابشو عوض كنه اخه من هر كاري كردم نشد البته وسايلشم دارما ولي نميشه بازش كرد چند با خواستم باز كنم كه تا مرز شكوندنش رفتم![]()
با برنا مه اي به نام X-Plore UIQ3 ميشه به راحتي به درايوهاي گوشي دست پيدا كرد
اگه خواستي بگو لينكشو برات بزارم
راستي گفتي clone dvd mobile ميخواستم بپرسم كه كار اين برنامه چيه
برنامشو دارم ولي چون نميدونستم كارش چيه نصبش نكردم تا حالا
اخه قلم جنس خوب بد داره يعني بعضي ها اصل بعضي ها بدل .خيلي راحت هم ميتوني متوجه بشي اونايي كه اصله خيلي راحت با چرخوندن از هم جدا ميشه يعني قسمت رنگي از قسمت نقره اي
اونايي هم كه بدله اون قسمت هايي كه گفتم با چسب به هم چسبونده شده و جنسشم سخت تر از اونه
من خودم قبلاَ دنبال قلمش بودم يه جا روبروي علائدين پيدا كردم ميداد 5000 تومن .قيمت
اخه قلم جنس خوب بد داره يعني بعضي ها اصل بعضي ها بدل .خيلي راحت هم ميتوني متوجه بشي اونايي كه اصله خيلي راحت با چرخوندن از هم جدا ميشه يعني قسمت رنگي از قسمت نقره اي
اونايي هم كه بدله اون قسمت هايي كه گفتم با چسب به هم چسبونده شده و جنسشم سخت تر از اونه
من خودم قبلاَ دنبال قلمش بودم يه جا روبروي علائدين پيدا كردم ميداد 5000 تومن .قيمت اصلشم 12000 تومنه
من مدتيه به يه مشكلي بر خودم كه بدجوري اعصابمو خورد كرده.. وقتي گوشيمو به كامپيوتر به صورت File Transfer وصل ميكنم بد از اينكه كارمو انجام دادم وقتي كه كابلشو قطع ميكنم
پشت هم پيغام نصب برنامه هايي كه قبلا روي گوشيم نصب كرده بودم رو ميده (البته روي رمش نصب بود)
واسه همين هر دفه من بايد بشينم سه ساعت پيغام ها رو كنسل كنم.اگه از دوستان كسي راه حلي بلده لطف كنه بگه كه ديگه اعصاب مصاب برام نمونده.
سلام دوستان
ببخشین حال ندارم تک تک جواب بدم .یه پست میزم همرو یه جا میگم
در مورد قلم بگم کهیه مغازه تو میدون ولیعصر بود که داشت البته من فکر نمیکنم فابریک باشه ولی چون خودم هم از این نوعشو دارم فرقی نداره .من 2 تا خریدم واسه مبادا (البته قبلا یبار قلمشو گم کردم) در مورد قابش بگم که تو پاساژ علاعدین همون طبقه اول داشت میگفت 60 طبقه آخر میگفت 45 (البته این ماله یه ماه و نیم پیشه)
قابه مشکیش رو داشت فابریک (البته خودش میگفت من که باور نکردم)(راستی من نفهمیدم قاب میخوای یا محافظ؟؟؟)
اون برنامه clone dvd mobile هم بگم که بعد از نصب یه گزینه داره که از شما میخواد دیویدی فیلم رو تو دیویدی رام بزار بعد next کن و تو تنظیماتش سایز رو به سایز psp تنظیم کن البته هر چی رزولوشنشو بیشتو کنی حجمش بیشتره .من با آخرین کیفیتش گذاشتم یه دیویدی شد 900 مگ .راستی یادت باشه گزینه fullscreen رو بزنی
راستی من گوشیمو update کردم فرقش واسه من خیلی محسوس بود از جمله:::
1-قبلا وقتی usb با مموری استیک به پیسی وصل میکردم فقط یه درایو اضافی میشد ولی لان به عنوان یه فرمت fatمیشناسه
2-سرعت منوها بیشتر شده
3-سرعت پخش ودیو زیاد شده
4-گزینه اخطار وقتی کابل به پیسی وصله میده که کابل و قطع نکنی (البته قبلا از این خبرا نبود -هر وقت میخواستم کابل و در میاوردم ولی الان جرات ندام)
5-سرعت شازژ بیشتر شده (البته فکر میکنم -دقیق تست نکردم)
د رکل ارزششو داشت
الان دارم پرش میکنم .البته من به همه پیشنهاد میکنم رم 2 گیگو واسش بگیرین .واقعا حیفه دیدنه فیلم دیویدیو تو این گوشی از دست بدین
سوالی بود در خدمتم
تهران همون پاساژ علاعدین هم قابش هست هم همون جا واست عوض میکنن ولی جابات پر پول باشه چون جایی گیر نمیاد شاید قیمتش تخیلی باشه![]()
از تو Resorce\App فایل های مربوط به برنامه هایی که ارور میده پاک کن( نشد یه دور فرمت کن کلی رمت شتاب میگیره (کاره دیسک دیفرگ وClean up رو با هم برات انجام میده(شوخی)))
از راهنماییت ممنون.منم واسه گوشیم چند ماه پیش رم 2 گیگ خردیده بودم که الان 300 مگ بیشتر خالی ندارم.اینقدر توش عکسو .ویدئو ریختم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)