امیدوارم تو ساختن فیس بازیکن ها هم یه تکونی به خودش بده فیفا و قیافه بازیکنای بیشتری رو بسازه؛
تو FIFA 11 این چن تا تیم تقریبا همه بازیکناش فیس داشتن:
آرسنال
چلسی
یوونتوس
لیـون
بوردو
امیدوارم تو ساختن فیس بازیکن ها هم یه تکونی به خودش بده فیفا و قیافه بازیکنای بیشتری رو بسازه؛
تو FIFA 11 این چن تا تیم تقریبا همه بازیکناش فیس داشتن:
آرسنال
چلسی
یوونتوس
لیـون
بوردو
کسی نیست جوابه مارا بده؟
اره فیس ها جدید باشه خوبه . نه مال چندماه پیش . فقط موهای مسی رو یادشون نره کوتاه کننهمین بس
FIFA Street 4 میخواد بیاد ؟
دوستان دمو کی میاد ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
بچه های کنسولی توی فیفا 11 random ai هم دارن مثل pc ؟ یعنی بعضی مواقع بازی چنان اسون باشه که مثلا 8-0 ببری و بعضی مواقع از شدت سختی و تقلب مثلا 2-6 ببازی ؟ توی pc که روی legendary اینجوریه و هیچ وقت نشد career رو تا اخر برم . راه حلش هم پیدا نکردم .
اگه واسه کنسول هم باشه که دیگه اگه فیفا تو این نسخه هم این کار رو بکنه عمرا ارجینال بخرم .
فقط خواهشا بگید توی کنسول هم همینطوره ؟
من که در بخش مربی گری بازی می کنم این جوری نیست
البته چون بیشتر وقت ها با یه تیم ضعیف از دسته سه انگلیس شروع می کنم روی word class بازی می کنم
اخرای دوره هم روی legendary که می رم همچین مشکلی ندارم.
راستش من 15 فصل رو توی career Mode با بخش manager روی legendary تموم کردم ... یعنی دیگه بعدش بازنشسته میشی ...
اگه مثلا از همون اول فصل همه ی بازی ها رو تا اخر فصل sim کنی ، بد نتیجه میگیری و وسطا ی فصل اخراج میشی ...
ولی اگه بازی ها رو تک تک sim کنی و مثلا جا مصدوم و محروم تیمت بازیکن بازری و بهش برسی و بازیکن خسته نداشته باشی اگه تیمت خوب باشه ، میبری و حتی ممکنه 6 تا و 5 تا هم بزنی ( البه بیشترش رو من ندیدم ) ... اما ممکن نیست با همین تیمی که 6 تا زدی 3 تا بخوری ..!!
+
مباحث مربوط به نسخه ی 11 رو خواهشا توی تاپیک خودش مطرح کنید ..
ممنون
حسین جان ینی ما قبل از هر بازی باید بیایم تو تنظیمات GamePlay بازی و تنظیمات رو با هر تیمی تطابق بدیم؟!!!
این که خیلی ناجوره من قبل هر بازی بیام تنظیما رو عوض کنم ! اگرم نکنم بازیم مسخره بشه ...
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی . منظور این بود که من گفتم؟
اطلاعات بیشتری در دست نیست
گویا هم میشه MANUAL این کار رو کرد و هم اینکه CPU خودش این کار رو انجام بده
چرا انقدر بازی سریعه؟ مثل موشک میرن اون سر زمیناینم یک ویدئو از گیم پلی بازی بین تیمهای بارسا و میلان در حالت درجه سختی legendary :
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا باید روی Fast باشه. امیدوارم Slow ش تفاوت چشمگیری داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)