تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 77 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 762

نام تاپيک: کلوپ M600

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

اولا موبارکت باشه.بعد هم باید در مورد کیف بگم که فکر نکنم گیرت بیاد.چون من گیر نیاوردم به یه اشنا ها هم که رفته بود دبی گفتم برام بیاره زنگ زد گفت که 80000 تومنه منم بیخیال شدم.lcd هم به این راحتی ها خش نمیفته.و برا ÷اک کردنشم من از این دستملپال های مخصوص عینک استفاده میکنم.
    ولی فک نکنم قیمت کیفش اینقدر باشه یه کیف تو پاساژ علائدین یکی از موبایل فروشی ها داشت که فک کنم پلاک 70 یا 71 تو زیر زمین بود که لوازم سونی اریکسون میفروشه داشت ولی من قیمت نکردن اگه خواستی یه سر بزن به احتمال زیاد هنوز داره.حتما قیمتش زمین تا آسمون با اون قیمت فرق میکنه .
    من خودم تو شند تا سایت خارجی که دیدم کیفهای M600 همچین قیمتی نداشتن نهایتش 20 تا 30 بودن .

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی فک نکنم قیمت کیفش اینقدر باشه یه کیف تو پاساژ علائدین یکی از موبایل فروشی ها داشت که فک کنم پلاک 70 یا 71 تو زیر زمین بود که لوازم سونی اریکسون میفروشه داشت ولی من قیمت نکردن اگه خواستی یه سر بزن به احتمال زیاد هنوز داره.حتما قیمتش زمین تا آسمون با اون قیمت فرق میکنه .
    من خودم تو شند تا سایت خارجی که دیدم کیفهای M600 همچین قیمتی نداشتن نهایتش 20 تا 30 بودن .
    البته اين كيفي كه من ميگم از چرم بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان من حدود 5 ماهه m600 خریدم البته از همون اول هم کلی برنامه روش نصب کردم .فقط بعضی از اونارو کرک نکردم حالا تازگیها یه رم 2 گیگ واسش گرفتم .یه مستر ریست زدم که مثلا از اول برنامه هارو نصب کنم ولی مستر ریست انگار به خالت اولی که گوشی رو خریدی برنمی گردونه یعنی من برنامه که الان میخوام روش نصب کنم همشون سریال میخوان انگار که زمان تریالاشم تموم شده بوده .میخوام ببینم راهی داره گوشی به حالتی که از کارخونه در اومده برگرده؟؟؟
    بعدش میخوام یه آپدیت بکنم
    راستی در مورد لوازم اضافی بگم که خودم یه 2 هفته ای دونبالش بودم من قاب اورجینال مشکی پیدا کردم 2 جا داشت میدادن 60-45 .البته من کاور پلاستیکیش هم پیدا کردم 3 تومن ولی باور کنین گند میزنه به قیافه گوشی
    من که بیخیالش شدم
    فقط یه جا من یه باطری اضافه خریدم 5 تومن که خوب درومد البته از مال خود گوشی یه نموره ضعیفتره ولی بد نیست
    قلمشم چون یه بار گم شد مجبور شدم برم دونبالش تو پایتخت میده 14 ولش جون آشنا بود گفت 10 هم میده .ولی رفتم جمهوری شانسی یه جا پیدا کردم 2 تا 10 تومن .الانم اگه کسی قلم میخواد یه جایی تو میدون ولیعصر دیدم داشت ولی صاخب مغازه نمیدونست مال ام 600 ه ولی بازم میگفت 9 یا 7 الان یادم نیست
    در مورد محافظ صفحشم بگم که من ماله پی990 رو گرفتم کوچیکش کردم ولی زیادد فیت نشد الان مال n95 نوکیا رو گرفتم سایزش تقریبا یکیه
    الانم جاتون خالی با برنامه clon dvd mobbile یه دیویدی با کیفیت divix ریختم توش خدا . صدا .تصویر .زیرنویس .همه چیش توپه .به نظرم ام 600 حرف نداره

داره خودمونی میشه Peeedan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک M600i دسته 2 به فروش میرسد .
    مشخصات :
    6 ماه گارانتی سیتادل .
    فرانسه اصل .
    512 مگ رم سونی اصل (قلابیش 15 تومنه ) .
    خیلی خیلی تمیز ( رد حد نو ) (لای زرورق نگه داری شده )
    مشکی
    وسایل جانبی کامل و فابریک
    دست یه خانوم دکتری بوده ...
    قیمت 340 تومن ( چونه هم میزنیم )

شماره تماس :
    44245248
    09354912215

اگه نباشه جاش خالی می مونه ديپلمات's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سياست

پيش فرض

سلام دوستان من حدود 5 ماهه m600 خریدم البته از همون اول هم کلی برنامه روش نصب کردم .فقط بعضی از اونارو کرک نکردم حالا تازگیها یه رم 2 گیگ واسش گرفتم .یه مستر ریست زدم که مثلا از اول برنامه هارو نصب کنم ولی مستر ریست انگار به خالت اولی که گوشی رو خریدی برنمی گردونه یعنی من برنامه که الان میخوام روش نصب کنم همشون سریال میخوان انگار که زمان تریالاشم تموم شده بوده .میخوام ببینم راهی داره گوشی به حالتی که از کارخونه در اومده برگرده؟؟؟
    بعدش میخوام یه آپدیت بکنم
    راستی در مورد لوازم اضافی بگم که خودم یه 2 هفته ای دونبالش بودم من قاب اورجینال مشکی پیدا کردم 2 جا داشت میدادن 60-45 .البته من کاور پلاستیکیش هم پیدا کردم 3 تومن ولی باور کنین گند میزنه به قیافه گوشی
    من که بیخیالش شدم
    فقط یه جا من یه باطری اضافه خریدم 5 تومن که خوب درومد البته از مال خود گوشی یه نموره ضعیفتره ولی بد نیست
    قلمشم چون یه بار گم شد مجبور شدم برم دونبالش تو پایتخت میده 14 ولش جون آشنا بود گفت 10 هم میده .ولی رفتم جمهوری شانسی یه جا پیدا کردم 2 تا 10 تومن .الانم اگه کسی قلم میخواد یه جایی تو میدون ولیعصر دیدم داشت ولی صاخب مغازه نمیدونست مال ام 600 ه ولی بازم میگفت 9 یا 7 الان یادم نیست
    در مورد محافظ صفحشم بگم که من ماله پی990 رو گرفتم کوچیکش کردم ولی زیادد فیت نشد الان مال n95 نوکیا رو گرفتم سایزش تقریبا یکیه
    الانم جاتون خالی با برنامه clon dvd mobbile یه دیویدی با کیفیت divix ریختم توش خدا . صدا .تصویر .زیرنویس .همه چیش توپه .به نظرم ام 600 حرف نداره
    من همچين مشكلي داشتم ( اما در 990 ) و نهايتا internal disk رو فرمت كردم شد هموني كه خريده بودم !

اين گزينه هم در منو مخفي بود راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض m600

سلام ممنون از کمکت ولی تو همین بخش یه جایی دیدم واسه منو مخفی اینو زده بود (البته کارم ردیف شد عزیز)
    (>>>>((معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنی))<<<<<<
    با تشکر

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

به جای جهت ها از jogdial استفاده کن.به جای راست بزن بالا به جای چپ بزن پایین.حله.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام ممنون از کمکت ولی تو همین بخش یه جایی دیدم واسه منو مخفی اینو زده بود (البته کارم ردیف شد عزیز)
    (>>>>((معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنی))<<<<<<
    با تشکر
    ببخشید حرف شما رو تکرار کردم.جهت تایید بود.

داره خودمونی میشه raypuor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض Gprs And Farsi Fonts

با سلام به همه
    من از مشترکین اپراتور اول هستم. اما روی گوشی ام 600 من نشون میده که من به Gprs دسترسی دارم. این یعنی چی و چگونه می تونم از اون استفاده کنم؟ در حالیکه می دونم این امکانات در اپراتور اول هنوز فراهم نشده است.
    من می خام روی ام 600م متن فارسی بنویسم برای اینکار باید چکار کنم.
    در ضمن در این گوشی چطور میشه به درایوهای C و D و یا دیگر درایوها دسترسی پیدا کرد. آیا باید برنامه ای را نصب کرد و یا بدون نصب برنامه ای نیز امکانپذیر است؟
    Last edited by raypuor; 16-08-2007 at 07:43.

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

البته اين كيفي كه من ميگم از چرم بود.
    حرف شما درست منم قبول دلرم چرم گرونه ولي من خودم يه كيف چرف با قلاب كه به شلوار اويزون ميشه گرفتم 4000 تومن جنسشم عاليه با اينكه خيلي وقته گرفتم هنوز اخ نگفته
    البته اون چرمي كه شما ميگي من خودم عكسشو ديدم . هم شيكه هم كيفيتش يه چيز ديگست
    ولي به نظر من زياد نبايد رو گوشي خرج كرد چون بازم تو سرش ميخوره بدتر اعصاب ادم خورد ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •