سلام دوستان
ممنون میشم اگه کسی سیو بازی 28% رو برام بزاره بعد از نبرد کشتی ها
اعصابم رو خورد کرده 10 باره رفتم رد نمیشه لامصب
مرسی
سلام دوستان
ممنون میشم اگه کسی سیو بازی 28% رو برام بزاره بعد از نبرد کشتی ها
اعصابم رو خورد کرده 10 باره رفتم رد نمیشه لامصب
مرسی
من اول بازیم تازه.
واقعا دوست دارم بدونم کانر که هنوز ندیدمش در چه حد باحاله.آخه این پدرش رو نسبتا خوب کار کردن و با این که کمی باهاش بازی کردم شخصیتش به دلم نشسته.
دوستان یه سوال داشتم وقتی میری داخل فروشگاه یا داخل خونه خودش یه کتاب هست که وقتی میری سه ایتم داره که من کلا نمیدونم چکار میکنه مثل Stockpile و CRAFTING یا مثلا Artisans بعضی از ایتمهای مثلا مهمات بیشتر رو میشه اضافه کرد ؟؟
بعد یه چیز دیگه که وقتی میری تو منطقه خودکه خونش با اون پیرمرد سیاهه هست روی بعضی از ادمهاش go یا Di و....... نوشته تو نقشه اونا چیه؟![]()
ببین رفیق جان برو قسمت آپشن بعد قسمت کاستومایز کنترل
اونجا دیگه همه ی کلیدها رو با کارش نوشته. دلت خواست عوض کن دلتم نخواست فقط نگاه کن
موفق باشی![]()
منم مشکل تو رو دارم
کسی می تونه این مرحله رو جای من بره؟ من نمی تونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعصابم ریخته بهم
اینم محل دقیق خرسا ( جایی که کانر الان هست )
راستی کشتن خرسها و بقیه حیوانات بسیار بسیار راحته نمیدونم چرا دوستان فکر میکنن سخته..دستتون رو روی سه دکمه ی Q ، SPACE و کلیک چپ موس نگه دارید هر وقت گفت E رو بزنید + یکی از این دکمه ها ..اصلا سریع نیست دوستان گفتن تعجب کردم..
نمیخوام دلسردت کنم ولی من با شخصیت کانر نتوسنتم ارتباط برقرار کنم ولی به جاش پدرس واقعا شخصیت جالبیه من با اون خیلی بیشتر ارتباط برقرار کردم...من اول بازیم تازه.
واقعا دوست دارم بدونم کانر که هنوز ندیدمش در چه حد باحاله.آخه این پدرش رو نسبتا خوب کار کردن و با این که کمی باهاش بازی کردم شخصیتش به دلم نشسته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببین رفیق تو قسمت یوزر بازی که سه تا امکان ساخت داری یه یوزر بساز به نام Arya شاید درست شد
البته اگه دوست داری کمک کنی
ممنون
دوستان اینجارو نباید بزنیدش..باید برید کنارش وایسید بعد فیلمی میشه..میرن توی کشتی..شما فقط با کشتی بزنید ا زکنار بزنید به کشتی اونا یعنی بدنه به بدنه کناز هم بعد خود ش فیلمی میشه..مرسی
کسی می تونه این مرحله رو جای من بره؟ من نمی تونم.
Click here to view the small image.
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشکل تو رو دارم
اعصابم ریخته بهم
اینو الان داداش کوچیکم گفت که بهتون بگم اون تا آخرش رفته بازیرو تموم کرده..من خودم اصلا بازی نکردم
Last edited by Saeed System; 06-12-2012 at 23:33.
وقتی میخوای از chain shotاستفاده کنی باید خودت برسونی به نزدیک کشتی (خیلی باید به کشتی نزدیک بشی) 2بار که بهش بخوره کارش تمومه از راه دور که اصلن بهش نمیرسه بعد پیغام میده سوار کشتی بشی که دمو نشون میده میپری تو کشتی سه تا از اون کاپیتانهای کشتی میکشی این مرحله تمام میشه
من حالا دید عقابی رو از v به g تغییر دادم اما هنوز اون علامت * به جای g نشون داده میشهببین رفیق جان برو قسمت آپشن بعد قسمت کاستومایز کنترل
اونجا دیگه همه ی کلیدها رو با کارش نوشته. دلت خواست عوض کن دلتم نخواست فقط نگاه کن
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)