تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 53 از 74 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من مشکل عجیبی دارم من حدود 80درصد بازی رو رفتم ولی الان توی مبارزه ها اتتک اسپید هیرو اصلی شدیدان پایین میاد البته بعضی مواقع درست می شه ولی اکثر مواقع این مشکلو داره درصورتی که چه دشمن چه یارام همه عادی حمله میکنن سرعتشون عادیه ممنون میشم اگه راهنمای کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها سلام.میگم قفل بازکن گروهمون کیه؟ من الان لول 8 هستم باید برم یه جایی ماموریت درش بسته هست گیر کردم نمیتونم برم.با روگ هم بازی میکنم.یه جای دیگه هم هست تو کوهستانه دم غار اون دیوار جادویی هست نمیزاره رد بشیم, اونجا هم گیر کردم.پیشاپیش ممنون از کمکتون.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها سلام.میگم قفل بازکن گروهمون کیه؟ من الان لول 8 هستم باید برم یه جایی ماموریت درش بسته هست گیر کردم نمیتونم برم.با روگ هم بازی میکنم.یه جای دیگه هم هست تو کوهستانه دم غار اون دیوار جادویی هست نمیزاره رد بشیم, اونجا هم گیر کردم.پیشاپیش ممنون از کمکتون.
    تمام درها تو بازی بازه و احتیاج به قفل بازکن نداری . فقط صندوق ها .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام خوبین. درسته حق با شما بود باید از اتاق بغلی میرفتم وارد اون اتاقی میشدم که درش بسته بود.اما یه سوال دیگه؟ من همه ماموریتهای فرعی رو رفتم الا این darktown. هم تو روز هم تو شب اصلا هیچ علامتی نمیزاره.یار بخصوصی باید همراهمون باشه؟ واینکه 50 تا سکه طلا رو از کجا بیاریم برای ماموریت اصلی؟ من فقط 31 سکه تا حالا جمع کردم.بقیه کجاست؟ ممنون

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام خوبین. درسته حق با شما بود باید از اتاق بغلی میرفتم وارد اون اتاقی میشدم که درش بسته بود.اما یه سوال دیگه؟ من همه ماموریتهای فرعی رو رفتم الا این darktown. هم تو روز هم تو شب اصلا هیچ علامتی نمیزاره.یار بخصوصی باید همراهمون باشه؟ واینکه 50 تا سکه طلا رو از کجا بیاریم برای ماموریت اصلی؟ من فقط 31 سکه تا حالا جمع کردم.بقیه کجاست؟ ممنون
    تازه اون ماموریت اصلی به قول شما رو اگه انجام بدی یک سوم بازی رو رفتی . تمام ماموریت ها رو حتما برو که میدونم نرفتی . چون من از طریق همون ماموریت ها 80 سکه جمع کرده بودم . در ضمن این همه وسیله داری بفروش خوب . قبل از سفر یعنی بعد از اینکه تمام ماموریتها رو انجام دادی یه نفر میاد جات میگه که بهت واسه سفر 50 سکه میده ولی بعد باید دو برابرش رو بهش بدی . نزول میکنه خدانشناس . حالا اگه نداشتی قبول کن .

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تازه اون ماموریت اصلی به قول شما رو اگه انجام بدی یک سوم بازی رو رفتی . تمام ماموریت ها رو حتما برو که میدونم نرفتی . چون من از طریق همون ماموریت ها 80 سکه جمع کرده بودم . در ضمن این همه وسیله داری بفروش خوب . قبل از سفر یعنی بعد از اینکه تمام ماموریتها رو انجام دادی یه نفر میاد جات میگه که بهت واسه سفر 50 سکه میده ولی بعد باید دو برابرش رو بهش بدی . نزول میکنه خدانشناس . حالا اگه نداشتی قبول کن .
    اون دوارف رو میگی ؟ من زدم کشتمش راحت شدم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اینکه الان بازی زیاد برای بازی کردن هست ولی من تصمیم دارم یه بار دیگه اونو تموم کنم!
    البته روی Hard میرم و فعلا وقت ندارم مثل شایان روی Nightmare برم که کلا از زندگی بیافتم
    این دفعه خیلی هم مشتاق شدم با شخصیت زن برم چون کلا توی نقش آفرینی ها با شخصیت زن کمتر میرم و این دفعه چون شخصیت صدا هم داره دیگه آدم بیشتر مشتاقه
    ولی شماره یک رو هر کی دوباره بخواد بره فعلا فکر کنم وقت خوبی نباشه چون بازی زیاد هست و وقت زیاد می بره. خود منم می خوام چند وقت دیگه به ترتیب از شماره یک هر چی dlc و بسته مکمل از بازی اومده رو یه بار برم تا داستان بازی یه بار دیگه برام مرور بشه و چیزی هم ازش برام جا نمونه....
    در مورد امتیاز هم الان نسخه پی سی توی metacritic میانگینش 8.2 هستش که خیلی پایین نیست چون اگه توجه کنید مثلا آلن ویک 8.3 و ویچر هم 8.1 میانگینشون ثبت شده! اما هر جوری حساب کنیم دیگه بازی در حد بهترین بازی سال و بهترین rpg سال نیست. می تونه مثلا نامزد بشه ولی بهترین نه به هیچ وجه ! به طور کلی از نظر امتیازی در نظر بگیریم به نظرم بازی حداقل بین 0.5 تا 1 نمره نسبت به شماره قبلی ازش کم میشه
    این نقدی که کردم رو اگه توجه کنید شماره یک رو هم بخوایم اینجوری امتیاز بدیم به جز قسمت گرافیک بقیه قسمت ها دیگه رو هر چه قدر هم سختگیری کنیم دیگه در حد 9.5 - 10 هستن و یعنی بازی حداقلش دیگه در حد 9.5 هستش در صورتی که این شماره اصلا به این صورت نیست و مخصوصا در زمینه داستان و تداوم زیاد قوی عمل نکرده و نکته تاریک بازی هم همینه....
    فکر نکنم دیگه مثل شماره قبلی کسی بالای 5 بار حاضر باشه اونو بره!
    در هر صورت بازی ما رو راضی کرد ولی اگه مثلا یکی دو سال بیشتر براش وقت می ذاشتن به قول یه نفر می تونست مثل شماره قبلی انقلابی باشه و مثل اون خودشو در مکان های بالای بازی های برتر تاریخ این سبک قرار بده
    واقعا برام عجیبه که چرا Bioware جدیدا این قدر برای بازی هاش عجله داره! اگه توجه کنید شماره قبلی رو 5-6 سال براش وقت گذاشتن ولی برای این شماره حداکثر 2 سال وقت گذاشتن که خیلی کمه!

بالاخره بازی نسخه1.01 کرک شد : 100% تست شده

Dragon Age 2 v1.01 update-THETA+crack
    به جز لینک rapidshare بقیه خراب بودن
    من یه پیشنهاد دارم. به نظرم این آپدیت ها و dlc ها و خلاصه هر چی از بازی که برای دانلود میاد توی اون یکی تاپیک قرار داده بشه تا دسترسی بهش راحتر باشه. یعنی اون دوستی که اون تاپیک رو زده پست اولش رو دائما ویرایش کنه

8. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان منم بعد از 62 ساعت، بازی رو تموم کردم!! مردم چقدر طولانی بود؟؟! ولی واقعا خیلی باحال بود!
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی 
    من طرف mage رو گرفتم،با ایزابل رمنس کردم ولی بعد از اینکه اول تصمیم گرفتم با arishok بجنگم و کار ایزابل رو انجام ندادم گذاشت رفت و دیگه هم نیومد!! بعدش هم رفتم سراغ merill و با اون رمنس کردم، یادمه یکی گفته بود که فنریس میمیره واسه من که زنده موند.

10. این کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان منم بعد از 62 ساعت، بازی رو تموم کردم!! مردم چقدر طولانی بود؟؟! ولی واقعا خیلی باحال بود!
    62 خیلی خوبه.حتی این جناب وحید که ادعاش میشه 30 ساعته رفت.
    چه درجه سختی؟

12. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم 30 شده م ! فک نکنم 62 دیگه راه داشته باشه ؟ کل ِ Kirkwall رو فکر کنم با بچه ها متر کردیا !!!

14. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •