تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 77 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 762

نام تاپيک: کلوپ M600

داره خودمونی میشه raypuor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض خرید M600i

با سلام به همه دوستان
    دو روز پیش یک گوشی M600i مشکی به قیمت 350 هزار تومان از علاءالدین گرفتم. چند سوال دارم. یکی اینکه کیفهای اورجینال این گوشی را از کجا میشه تهیه کرد؟ برای محافظت از LCD این گوشی چه کار باید کرد یعنی برای تمیز نگه داشتن و جلوگیری از آسیب دیدن و خدشه دار شدن آن چه کار باید کرد؟ در ضمن ورژن نرم افزار گوشی من R3A004 است. آیا باید اون رو آپدیت کنم و چگونه؟
    Last edited by raypuor; 12-08-2007 at 08:00.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    دو روز پیش یک گوشی M600i مشکی به قیمت 350 هزار تومان از علاءالدین گرفتم. چند سوال دارم. یکی اینکه کیفهای اورجینال این گوشی را از کجا میشه تهیه کرد؟ برای محافظت از LCD این گوشی چه کار باید کرد یعنی برای تمیز نگه داشتن و جلوگیری از آسیب دیدن و خدشه دار شدن آن چه کار باید کرد؟ در ضمن ورژن نرم افزار گوشی من R3A004 است. آیا باید اون رو آپدیت کنم و چگونه؟
    اولا موبارکت باشه.بعد هم باید در مورد کیف بگم که فکر نکنم گیرت بیاد.چون من گیر نیاوردم به یه اشنا ها هم که رفته بود دبی گفتم برام بیاره زنگ زد گفت که 80000 تومنه منم بیخیال شدم.lcd هم به این راحتی ها خش نمیفته.و برا ÷اک کردنشم من از این دستملپال های مخصوص عینک استفاده میکنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض Life Time

با سلام به همه دوستان
    معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنیم اما به گزینه لایف تایم دسترسی نخواهیم داشت. برای دسترسی به این گزینه در این نوع گوشی راهی هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    معمولا در گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور راست*چپ چپ* چپ* به امکاناتی برای تست گوشی و نیز گزینه ای به نام لایف تایم دست می یابی که مدت زمان مکالمه با گوشی را نشان می دهد. اما در گوشی M600 با زدن دستور بالا*پایین پایین* پایین* به امکانات تست گوشی و نرم افزار آن دست پیدا می کنیم اما به گزینه لایف تایم دسترسی نخواهیم داشت. برای دسترسی به این گزینه در این نوع گوشی راهی هست یا نه؟
    شما برو تئ قسمت calls بعد کلید more را فشار بده برو تو قسمت total call info اونجا تمام کنتورا موبایل هست.امید وارم منظورت همین قسمت باشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بلاخره گوشی منم صاحب یه دونه قلم شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما برو تئ قسمت calls بعد کلید more را فشار بده برو تو قسمت total call info اونجا تمام کنتورا موبایل هست.امید وارم منظورت همین قسمت باشه.

ظاهرا منظور بنده درست بیان نشده است. در این قسمت گه شما راهنمایی می کنید تنها مدت زمان مکالمات دیده می شود. اما آنچه منظور بنده است مدت زمانی است که گوشی شروع به فعالیت کرده است. در دیگر گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور بالا به این امکان دست پیدا می کنی ولی در ام 600 نمی دونم چرا این گزینه ظاهر نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ظاهرا منظور بنده درست بیان نشده است. در این قسمت گه شما راهنمایی می کنید تنها مدت زمان مکالمات دیده می شود. اما آنچه منظور بنده است مدت زمانی است که گوشی شروع به فعالیت کرده است. در دیگر گوشی های سونی اریکسون با زدن دستور بالا به این امکان دست پیدا می کنی ولی در ام 600 نمی دونم چرا این گزینه ظاهر نمیشه
    من چون اولین گوشی سونی اریکسونم هست اطلاع دیگه ای ندارم.شرمنده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من همین العان گوشیما آ÷دیت کردم.
    الان ورژنش شدهr9f011
    برا آ÷دیت کردن گوشیتم یه سر به اینجا بزن.من از همین روش رفتم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    ای بابا. شما از کجا گیر آوردی؟ چرا من هر چی میگردم به زور دست دومش رو میبینم!

راستی مشکیش بهتره یا سفیدش؟

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

من همین العان گوشیما آ÷دیت کردم.
    الان ورژنش شدهr9f011
    برا آ÷دیت کردن گوشیتم یه سر به اینجا بزن.من از همین روش رفتم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ورژن گوشی من هم با اینکه چند ماه پیش اپدیت کردم همینه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •