با عرض سلام.میخواستم بدونم چه گونه محتویات اینترنتو اپدیت کنم.چون فیلتره نمیشه.کسی با تی وی رفته تو فیسبوک?ای پی ------ کع جواب بده کسی نداره?
با عرض سلام.میخواستم بدونم چه گونه محتویات اینترنتو اپدیت کنم.چون فیلتره نمیشه.کسی با تی وی رفته تو فیسبوک?ای پی ------ کع جواب بده کسی نداره?
درود
باید کریوو شر کنید،سرعت واقعی تون هم بعد از کریوو بالای 10 مگابیت واقعی باشه،برای فیس بوک میشه،ولی با TV جالب نیست.
XPERIA Z3
کریو از کجا شیر کنم?از گوشی میشه با نرم افزاری وایرلسو به تی وی انتقال بدم?یعنی هم گوشی وصل باشه به وایرلس هم شیر کنه به تی وی.اگه میشه نام برنامع لطف کنید چون وقتی از هات اسپات گوشی استفاده میکنی وای فای خاموش میشه.تشکر اگه جواب بدبن
پ خ شد.
XPERIA Z3
واسه منم لطفا بفرستید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
پ خ شد.
XPERIA Z3
عینک این مدل پسیو نیست، من 50 اینچ همین مدل را دارم و عینک آن هم اکتیو است و مشکلی هم با دیدن فیلم سه بعدی ندارم برای استفاده بعد از نمایش فیلم 3 بعدی دکمه سه بعدی روی ریموت را بزنید و ابتدا از فاصله نیم متری به تی وی نگاه کنید (عینک را با زدن دکمه بالای فریم روشن کرده باشید) تا عبارت عینک 3 بعدی ثبت شد بیاید و بعد می توانید فاصله بگیرید.
درود به همه میخواستم بپرسم چطوری مشکل زیر نویس فیلم ها رو تو تلوزیون w800 b رفع کنم فارسی زیر نویس نمیکنه تا حالا هم تلوزیون رو آپدیت نکردم در ضمن موقع استفاده از اینترنت این پیام رو مینویسه
هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
عدم بروز رسانی تلوزیون از شبکه لطفا اتصالات و تنظیمات شبکه را بازرسی کنید
ایراد (2123)
یهو کسی نیست جواب بده
![]()
Last edited by compi; 03-05-2015 at 13:18.
سلام. در رابطه با زیرنویس باید از dlna استفاده کنید. یعنی نیاز به روتر(اکثر همین مودم های وای فای هم میشه) و برای ایجاد سرور از برنامه wild media استفاده کنید. آموزشش یکم طولانیه ولی کاملش تو اینترنت هست بگردید پیدا میشه.
برای آپدیت هم باید مستقیم از سایت دانلود کنید و بریزید رو فلش و از فلش آپدیت کنید.
با سلام.من یه مشکلی با تلوزیون 47w804 دارم که واقعا آزار میده منو.موقع وصل شدن به وای فای و با زکردن مرورگر هنگ میکنه تی وی و ریست میشه.همه کار کردم ریست فکتوری آپدیت آخرین ورژن ولی درست نشده..... علت چیه واقعا درست شدنی هست؟؟؟؟راهنمایی کنید تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)