سلام دوستان . یک سوال.
من تا حالا همه شماره های قبلی اسسین رو با جوی استیک بازی کردم
اما تو این شماه اصلا نمیشه کلیدهای جوی استیک رو تنظیم کرد.کرکم THETA هستش.
کسی میتونه کمک کنه. با اسکید رو هم این این مشکل وجود داره.؟؟؟ ممنون
سلام دوستان . یک سوال.
من تا حالا همه شماره های قبلی اسسین رو با جوی استیک بازی کردم
اما تو این شماه اصلا نمیشه کلیدهای جوی استیک رو تنظیم کرد.کرکم THETA هستش.
کسی میتونه کمک کنه. با اسکید رو هم این این مشکل وجود داره.؟؟؟ ممنون
داداش منظور این رفقمون یه چیز دیگه بود
ایشون احتمالا بازی رو تازه شروع کرده و با بابای کانر داره بازی میکنه فک کرده کانری در کار نیست
مردم از خنده
خرس که خیلی اسونه
3 بار میگه e رو بزن و یه دکمه رندم
من بیشتر از گرگاش میترسم
وقتی هنوز پیداشون نکرده صدای خخخخخ میاد میترسم
ولی بازم تو 1 شب 51 گرگ زدم به رگ
bobcat نمیدونم ببره یا گربه وحشیه چیه نمیدونم
اونا خیلی سریعن
تا میای دکمه هارو بزنی میپرن روت و در نتیجه با تفنگ دخلشو میاری
ولی خرس که میگی جای دقیقشم به ما بگی لطف میکنی
من واقعا هر چی میگردم پیدا نمیکنم
یه سوال تو اون مرحله که یه نفر رو تو کالسکه میکشی و لباسش رو میپوشی و زن سرخ پوست کنار تان است
اون جا یه افسر میاد پیشتون و میگه یه دکمه رو بزن باید چی کار کنم
؟
سلام.من وقتی می خوام بازی کنم بازیم خیلی کند می شه یه راهنمایی می کنید ممنون .واقعن دیونه شدم!
دوستان یه سوال داشتم وقتی میری داخل فروشگاه یا داخل خونه خودش یه کتاب هست که وقتی میری سه ایتم داره که من کلا نمیدونم چکار میکنه بعضی از ایتمهای مثلا مهمات بیشتر رو میشه اضافه کرد ؟؟
بعد یه چیز دیگه که وقتی میری تو منطقه خودکه خونش با اون پیرمرد سیاهه هست روی بعضی از ادمهاش go یا Di و....... نوشته تو نقشه اونا چیه؟
این یارو که جای کانر حرف میزنه فکر کنم داشته رد میشده بهش گفتن داداش بیا یه متن بهت بدیم از روش بخون! خیلی ضد حاله! صحبت کردنش با انیمشن بازی هم همخونی نداره. اتزیو فقط اون لهجش آدم و میگرفت.
خرسا کلا" دورو بر رودخونه ها زیاد میشن!
خرس و ببر که کلا" حرفشو نزن با اون دکمه ها سهله با هیچی نتونستم یکیشونم بکشم!خیلی سریعن باید دستت روهمه دکمه ها باشه و در عرض 1 ثانیه با اون همه ترسو لرزی که داری یکی رو بزنی که کامپیوتر انتخاب میکنه!به نظر من که باید یه روش خاصی براشون بود!(شاید از اینه که تازه اول بازیم و کانر هنوز قدرتمند نشده!!)
گرگا راحتن و گروهای 3 تایی دارن بعضی وقتا هم تکی میشن!
(یه چیز داخل پارانتز هم بگم این که اتزیو خیلی خوش قیافه تر و قلدر تر از این بود!!)
یه چیز دیگه هم هست در باره ی ای اسسینا که فک کنم تو خونشونه که باید حتما" یه بار از پای چوبه ی دار فرار کنن!
زره اینا هم درکار نیست انگار!![]()
ممنون رفیق
برای من نسخه ی دست نخورده بازیه. نصبش اوریجینال هست
ممنونم رفیق
آقا این توپ های زنجیر دار یه دو متری اختلاف فاصله دارن!
پدرم در اومد
Last edited by پسر خاکستری; 06-12-2012 at 20:26.
اولین DLC بازی ACIII منتشر شد
ولین DLC بازی ACIII منتشر شد
The Hidden Secrets اولین DLC بازی Assassin’s Creed III، هم اکنون برای پلتفرم های Xbox 360 ،PS3 و همچنین PC قابل دانلود است. تاریخ عرضه DLC برای Wii U هنوز مشخص نشده است. The Hidden Secrets شامل 3 مأموریت جدید به نام های Lost Mayan Ruins, The Ghost of War و Dangerous Secret می شود که هر کدام 1 ساعت به گیم پلی بازی اضافه می کنند. همچنین با رد کردن مأموریت ها جوایزی به بازیکن داده می شوند که شامل سلاح های جدید، 2 لباس بخش تک نفره و 2 شخصیت بخش چندنفره می شود.
نویسنده: متین توانا از پردیس گیم
Last edited by goldenmember; 06-12-2012 at 19:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)