یک سری بازیکنها مشخص شده
توی این پست یکی از دوستان چند اسکرین قرار داده که Overall بازیکنها رو نمایش داده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سری بازیکنها مشخص شده
توی این پست یکی از دوستان چند اسکرین قرار داده که Overall بازیکنها رو نمایش داده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
خودم هم یه دوری زدم ، اینا پیدا شد
Goalkeepers
محتوای مخفی: دروازه بان ها
Defenders
محتوای مخفی: مدافعان
Midfielders
محتوای مخفی: هافبک ها
Strikers
محتوای مخفی: مهاجمان
میشه بیشتر توضیح بدی فیفا واسه ادیت چیکا کرده؟
فیفا نباید کاری کنه مدسازها و ادیتور ها هستند که کار میکنن.
فیفا همینطور که از اسمش پیداست لایسنس فدراسیون بین المللی فوتبال رو داره این یعنی اسامی تیم ها و بازیکن ها،لباس رسمیشون،لیگ ها و تورنومنت ها و... حتی شکل کاپ ها و جام ها! لایسنس شده هستن.
پس نیازی به ادیت نداره.
ولی PC به عنوان پلتفرمی که مدسازی و ادیت براش راحت تر هست امسال شاهد نسخه نکست فیفا خواهد بود،این یعنی خیلی از مودسازها و ادیتورها که به خاطر نکست نبودن ممکنه کمی دلسرد شده بودن دوباره به سمت فیفا جذب بشن .
و فیفا دستشون رو بیشتر باز میزاره به دلیل تنوعی که داره در چیزهایی مثل اضافه کردن کفش و ورزشگاه بگیر تا لیگ کشورهایی که در بازی نیست رو ساختن،همیننجور تغییر چهره بازیکن ها و چیزای بیشتری که خوره های ادیت و مد PC دیگه خودشون وارد هستند.
فیفا امسال کاری نکرده که نشه بازیکن هارو ادیت کرد ؟ یعنی قدرتاشونو کم یا زیاد کرد ؟
یا مثلا نتونی از بازیکن ساختگی تو تیمت استفاده کنی
بیشتر منظورم تو قسمت آنلاین هست
شاید سوالم خنده دار باشه،اما من از پارسال دارم فیفا بازی میکنم با این کلمه nexe gune آشنا نیستم،دقیقا یعنی چی که فیفا امسال نکس جینه؟
نه عزیز سوال شما خنده دار نیست،به هر حال شما جواب این سوال رو نمیدونی و جایی که میتونی این سوال رو بپرسی هم همینجاس
نکست جن = Next Generation = نسل بعد
یعنی چی ؟ ببین هر سال که فیفا میاد،یه نسل جدیدی رو با خودش میاره با کلی امکانات و حرف های جدید
قبلا ها اینطور بوده که از این امکانات جدید،فقط یه کوچولوش رو واسه بازی تو Computer میداده و کل امکانات رو واسه کنسول میداده یعنی فقط اونایی که Xbox 360 یا PS3 داشتن میتونستن از کل امکانات جدید بازی جدید فیفا استفاده کنن
ولی امسال اینطوری نیست،یعنی امسال فیفایی که واسه Computer هم ارائه میشه،دارای همه ی این امکانات جدید هست یعنی فیفا12 امسال واسه Computer هم نکست جن ارائه میشه
فکر کنم دیگه باید متوجه شده باشین
موفق باشید
البته دوستمون کمی تا حدودی اشتباه گفتن
از سال 2006 موتوری که بازی رو باهاش می ساختن عوض شد البته اول فقط روی x360 و بعدش تو فیفا 08 نسخه ps3 هم از این موتور بهره می برد.
این موتور ویژگی هایی مثه گرافیک و فیزیک نسل بعد رو اون زمان تو بازی اعمال می کرد و همچنین کنترل بهتر.
علاوه بر اینا اخبار به روز دنیای فوتبال رو هم می تونستید از داخل بازی جویا بشید و کلی ویژگی دیگه.
در مجموع این فیفایی که الان میبنیم حاصل کار حداقل 6 ساله ...
تو 11 نوده...به نظرم با افتی که این چند وقته داشته همون 90 یا 89واسش بهتر میبود...Casillas 91
این انصافا حقشه...با این قد و هیکلی که این داره همینجور ادامه بده تو فیفا بعدی 92 میشه(کثافت عوضی: دی)Pique 88
نودیا 4تاش بارساییه و دوتاش رئالی... بقیه نودی ندارن...فوتبال باشگاهی دو قطبی شده: دی
lol مسعود جان کاملا حق با شماس و من برای اینکه دوستمون یه تعریف خیلی ساده از نکست جن براش بشه اینطور توضیح دادم،فکر کنم اگه میخواستم بیشتر از این توضیج بدم،سر در گم میشدن
به هر حال مرسی بابت توضیحات کاملت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)