تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 359 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خوب وودافون معتبره میشه روی این یک قلم حساب باز کرد اگر با این قیمت 50-60 سراغ داری خدا خیرت بده بزن اینجا بچه ها برن بخرن چون همچین قیمتی واقعا مفته.
    در مورد چینی بودن هم شک نکن . ببین عزیز دیگه با این نیروی کار ارزون کسی نمیره توی المان اینها رو بزنه توی همون چین میزنند
    ولی کیفیتشون با همفرق میکنه و ججنس بد و خوب داره.
    به سلامتی پس اگر به دستت رسید یه خبری هم به ما بده ببینیم چه دانگلی میخری.
    در مورد این قطعی با همراه اول هم تست کن شاید وضعیت میلاد رو تو هم داشته باشی مال میلاد هم ایرانسله ولی میگه ههمراه اول بهتر انتن میده و سرعتش بیشتره
    در مورد اینکه e میره دوبار برایم ن اتفاق افتاده ممکنه امواج کم میرسه واقعا نمیدونم . ولی موردی از گوشی شا نیست چون که سیم در سر راه نیست که بگم نویز داری یا چیز دیگری علتش رو باید از توی انتن موبیال سر کوچه بررسی کرد.
    اون رو توی سایتهای خارجی دیدم.تو ایران که این چیزا پیدا نمیشه.اینم قیمتهای دیگه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایشا... اگه این آشنامون بتونه یه دونه درست حسابی برام پیدا کنه،مشخصاتشو میگم.
    برای من ایرانسل خیلی بهتره.توی یه پست اینو ظهر گفته بودم که برای من همراه اول در بهترین شرایط روی 13-14 میره.ولی ایرانسل معمولیش رو این رنجه و مواقعی مثل الآن که نصفه شبه متوسط 20 تا میدانلوده.فقط دوتا بدی داره:1.همون قطع و وصلی.که البته باید اون dns رو هم امتحان کنم.2.اکثر اوقات g کانکت میشه(ایرانسل) و هی باید ریکانکت کنم تا e بشه.فکر کنم دوتا دکله.نمی دونم!!
    تست ایرانسل و همراه اول هم در شرایط برابر انجام دادم.پس من دور همراه اول رو خط کشیدم.
    به به اقا مبارکه

طبق این لینک
    کد:
    کلاسش هم 32 هست و با توجه به قیمت و قیافه واقعا چیز تمیزیه و از گوشی سامسونگه قشنگتره . اخه اون سامسونگه هم دخترونه است این رویه اش کربنی هستش خود منم اگر مخواستم انتخاب کنم این مدل شما رو برمیداشتم یادم باشه به بچه ها هم از این به بعد اینو معرفی کنم اخه خوشگلتره انتخابت خوب بود داداش
    ولی از لحاظ قیافه در برابر سامسونگه حرف نداره خدایی دوربنیش هم که از سامسونگه بهتره در کل چیز خوبیه
    آقا خیلی جالبه!اینجا رو ببینید:
    کد:
    همین گوشی رو زده ادج کلاس 10 حالا gsm معتبرتره یا gsmarena
    ضمنا 2730 هم ادج 32 هستش.تو همون رنج قیمته.از 2700 بهتره چون 3g رو هم ساپورت میکنه(برای اپراتور سوم خوبه-آینده نگر باشید):
    کد:
    Last edited by mohammad_87; 27-07-2010 at 02:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

منو استارت گوشي ؟
    نداره همچين گزينه اي
    بعد از اتضال گوشي به كامپيوتر برنامه اكتيو سينك خود به خود بالا مياد كه فقط از طريق اونم ميشه درايو c خوده گوشي رو ديد نه تو مودم هاي كامپيوتر چيزي اضافه نميشه
    منظورم همون منوی پاپ اپ هستش که میاد و سئوال میکنه
    همیشه بعد از اتصال کیبل من دیدم که این منو میاد بالا .
    منظوره من همون بود

اون رو توی سایتهای خارجی دیدم.تو ایران که این چیزا پیدا نمیشه.اینم قیمتهای دیگه:
    کد:
    ایشا... اگه این آشنامون بتونه یه دونه درست حسابی برام پیدا کنه،مشخصاتشو میگم.
    برای من ایرانسل خیلی بهتره.توی یه پست اینو ظهر گفته بودم که برای من همراه اول در بهترین شرایط روی 13-14 میره.ولی ایرانسل معمولیش رو این رنجه و مواقعی مثل الآن که نصفه شبه متوسط 20 تا میدانلوده.فقط دوتا بدی داره:1.همون قطع و وصلی.که البته باید اون dns رو هم امتحان کنم.2.اکثر اوقات g کانکت میشه(ایرانسل) و هی باید ریکانکت کنم تا e بشه.فکر کنم دوتا دکله.نمی دونم!!
    تست ایرانسل و همراه اول هم در شرایط برابر انجام دادم.پس من دور همراه اول رو خط کشیدم.

آقا خیلی جالبه!اینجا رو ببینید:
    کد:
    همین گوشی رو زده ادج کلاس 10 حالا gsm معتبرتره یا gsmarena
    ضمنا 2730 هم ادج 32 هستش.تو همون رنج قیمته.از 2700 بهتره چون 3g رو هم ساپورت میکنه(برای اپراتور سوم خوبه-آینده نگر باشید):
    کد:
    خوب من سایت ایرانی رو معتبر نمیدونم و برای همین از سایت رسم نوکیا متوجه شدم که ایشون درست خریدند و کلاسش 32 هست اون مدل 2730 هم چیز ردیفی بود ولی یه قیافه 2700 نمیشه
    این لینک 2700 هست که داخلش اطلاعات مربوط به ادجه کلاس 32 درج شده
    کد:
    و اینم لینک مسخضات گوشی 2730
    کد:
    ولی این 2730 از لحاظ 3G جلوتره که البته برای من بازم فرقی نداره من اگه بودم 2700 رو ولو برای قیافه میرفتم خدایی شیکه نسبت به قیمتش !

داداش اون قطعی وصلی مال انتنه بگرد توی خونتون یه نقطه ثابت پیدا کن باید بتونی این کار رو بکنی سرعتت هم بیشتر میشه . این مال مسافت دور انتن هم ممکنه باشه ! ربطی به دستگاه و کابل و گوشیتون نداره تنظیمات استاندارده ! دیگه چیز بیشتری نداره جر همون قضیه DNS

3. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به سمت زنجان و ازناب اصلا سرویس ارتباط تلفنی ایرانسل عرضه نمیشه چه برسه به اینترنت .!
    شما با گوشی خوب که کلاس 32 داشته باشه یه تست بگیر ! اگر ایکن E اومد که مشکلی نیتس اگر نه که حتما GPRS هستش و نهایت سرعتت تا 6-7 هستش !
    من ابهرم
    علامت e نمیاد
    من تست کردم با 5800 و n97 که کلاسشون 32 هستش و هم n79 کلاس 12و هم کلاسn91 همشون سرعتشون یکی هستش 21 تا ثابته بیشتر نمیره بعضی وقتا هم میره 25 اما ثابت رو 21 هستش
    Last edited by Mehrdad092000; 27-07-2010 at 06:37.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من ابهرم
    علامت e نمیاد
    من تست کردم با 5800 و n97 که کلاسشون 32 هستش و هم n79 کلاس 12و هم کلاسn91 همشون سرعتشون یکی هستش 21 تا ثابته بیشتر نمیره بعضی وقتا هم میره 25 اما ثابت رو 21 هستش
    سلام عیدت مبارک !
    خوب نیاد مگه به e هست توی هرگوشی علامت ها متفاوته حتما نباید که E باشه !
    خوب عزیز خود منم که زیر دکل هستم همین مقداری که شما میگیری رو میگیرم.
    برو خدا رو شکر کن پستهای قبلی رو ندیدی دوستان میگن که نهایت تا 5 کیلو بیشتر نمیگیره !
    شما دقیقا عالی داری میگیری !
    بیشتر از اون نمیشه انگولکش نکن که در میره.
    در ضمن ماکزیمم دریافت کلاسها خیلی بیشتر از 25 هستش ولی خوب وقتی که کلاس پایین رو بگیری در یک منطقه بد هم باشی اونجا خودشو نشون میده و دقیق کلاس 32 تمام پهنای باند رو پر میکنه ولی کلاس ده دیگه سقف داره و بیشتر از مقدارش نمیگیره . پس راحت بشین حالشو ببر

Last edited by KING_DESIGNER; 27-07-2010 at 07:20.

6. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب دوستان امروز من ساعت 10 کانکت شدم سرعت تا 30 هم رفت الان بین 15 تا 20 هست در ایرانسل
    همراه اول دیشب اخرهاش ریپ زد
    فکر کنم دیشب که ایرانسل جواب نمی داد یا فنچهای ایرانسل داشتند با هم گپ عاشققانه نصف شبی می زدند و یا خوره دانلود نزدیکم هست
    الان که ایرانسل خوبه
    این سیستم گوش شیطان کر هم به دیال اپ هزار براب شرف داره هم به ای دی اس ال شرف داره و بعد از تست اول تو خریدش شک نکنید
    از استاد کینگ بابت معرفی این سیستم خیلی خیلی ممنونم خیر روز افزون ببینی تازه هم کلی هزینه من را تو اینترنت کم کرد هم سرعت هم اعصاب البته کلی تنبلی کردم کاش زودتر می رفتم چون گوشی فعلیم اینترنت نداشت تازه مشکل بچه براردم حل شد جون دیال اپ هزینه شدیدی می اندخت اون با سرعت 30 35 هم دانلود کرده

2730 چنده محمد به نظرتون برم فردا صبح گوشیو عوض می کنه؟
    البته الان فکر کردم هم از نظر اخلاقی درست نیست گوشی دو روز کار کرده را عوض کنم هم این که تا اسفند که نسل سوم بیاد که قول اینها قول نیست هم این که بعید می دونم 3 جی از وایمکس و ای دی اسل ارزونتر باشه چون اونها همه ورشکست می شن و من باور نمی کنم سه جی ارزونتر از وایمکس باشه و رقبای قوی همجون مخابرات و ایرانسل بذارن 3 جی بازار پرسود اینترنت را از دست اونها در بیاره

ضمنا تا اون وقت حتما گوشیهای سیمبیان دار 6 ارزونتر می شن که بشه از نرم افزار انت فایندر استفاده کرد پس بچسبیم به همین 2700 عزیز ساخت رومانی تو این وانفسای گوشیهای چینی
    راستش الان یادم اومد توی حی اس ام ارنا از 2700 توی نظرات تعریف کرده بودند و از 2730 بد گفته بودند شاید ناخوداگاه تاثیر گذاشت تو روانم موقع خرید

دوستان در رفتن از دیال اپ و خای ای دی اس ال به ادچ شگ نکنید
    باز هم ممنون دیزانر عزیز
    Last edited by khoshshaans; 27-07-2010 at 09:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب دوستان امروز من ساعت 10 کانکت شدم سرعت تا 30 هم رفت الان بین 15 تا 20 هست در ایرانسل
    همراه اول دیشب اخرهاش ریپ زد
    فکر کنم دیشب که ایرانسل جواب نمی داد یا فنچهای ایرانسل داشتند با هم گپ عاشققانه نصف شبی می زدند و یا خوره دانلود نزدیکم هست
    الان که ایرانسل خوبه
    این سیستم گوش شیطان کر هم به دیال اپ هزار براب شرف داره هم به ای دی اس ال شرف داره و بعد از تست اول تو خریدش شک نکنید
    از استاد کینگ بابت معرفی این سیستم خیلی خیلی ممنونم خیر روز افزون ببینی تازه هم کلی هزینه من را تو اینترنت کم کرد هم سرعت هم اعصاب البته کلی تنبلی کردم کاش زودتر می رفتم چون گوشی فعلیم اینترنت نداشت تازه مشکل بچه براردم حل شد جون دیال اپ هزینه شدیدی می اندخت اون با سرعت 30 35 هم دانلود کرده

2730 چنده محمد به نظرتون برم فردا صبح گوشیو عوض می کنه؟
    البته الان فکر کردم هم از نظر اخلاقی درست نیست گوشی دو روز کار کرده را عوض کنم هم این که تا اسفند که نسل سوم بیاد که قول اینها قول نیست هم این که بعید می دونم 3 جی از وایمکس و ای دی اسل ارزونتر باشه چون اونها همه ورشکست می شن و من باور نمی کنم سه جی ارزونتر از وایمکس باشه و رقبای قوی همجون مخابرات و ایرانسل بذارن 3 جی بازار پرسود اینترنت را از دست اونها در بیاره

ضمنا تا اون وقت حتما گوشیهای سیمبیان دار 6 ارزونتر می شن که بشه از نرم افزار انت فایندر استفاده کرد پس بچسبیم به همین 2700 عزیز ساخت رومانی تو این وانفسای گوشیهای چینی
    راستش الان یادم اومد توی حی اس ام ارنا از 2700 توی نظرات تعریف کرده بودند و از 2730 بد گفته بودند شاید ناخوداگاه تاثیر گذاشت تو روانم موقع خرید

دوستان در رفتن از دیال اپ و خای ای دی اس ال به ادچ شگ نکنید
    باز هم ممنون دیزانر عزیز
    خوب که این طور به سلامتی
    اصلا اسم تعویض گوشی رو نیار تا بهت بگم
    گویا اینها یه غلطی کردند توش موندند میگن سرویس 3G رو نمیخوایم بیاریم چون که وایمکس رو در همه جا فعال کردیم این سرویس 3G فقط سرعت اینترنتش بیشتره که وقتی وایمکس باشه بیخودی هزینه نکنیم و نسل 4 رو بیاریم
    البته اگر این هم بشه باز خوبه پس همین گوشی رو نگه دار در ضمن جنس فروخته شده هم عوض نمیشه حتی شما دوست عزیز !
    در ضمن داداش کاری نکردم . شرمنده نکن

ضمنا اگر اون جمله BOLd شده در متن بالا رو برایم ترجمه کنی ممنون میشم . منظورت اینه که از dialup & ADSL به EDGE شک نکنیم ؟ پس اون کلمه اولش چیه ؟

9. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خوب که این طور به سلامتی
    اصلا اسم تعویض گوشی رو نیار تا بهت بگم
    گویا اینها یه غلطی کردند توش موندند میگن سرویس 3G رو نمیخوایم بیاریم چون که وایمکس رو در همه جا فعال کردیم این سرویس 3G فقط سرعت اینترنتش بیشتره که وقتی وایمکس باشه بیخودی هزینه نکنیم و نسل 4 رو بیاریم
    البته اگر این هم بشه باز خوبه پس همین گوشی رو نگه دار در ضمن جنس فروخته شده هم عوض نمیشه حتی شما دوست عزیز !
    در ضمن داداش کاری نکردم . شرمنده نکن

ضمنا اگر اون جمله BOLd شده در متن بالا رو برایم ترجمه کنی ممنون میشم . منظورت اینه که از dialup & ADSL به EDGE شک نکنیم ؟ پس اون کلمه اولش چیه ؟
    خای = گیج

11. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من با مشخصات زیر با کامپیوتر معمولی وصل شدم
    بسته روزانه رو خریدم که یه تستی داشته باشم
    همین الان هم دارم با Edge این پست رو می نویسم
    سرعت دانلود فوق العاده است گاهی به 25 KB/s هم میرسه و از 13 KB/s کمتر نمیشه
    ولی سرعت لود صفحات پایینه
    جالب اینجاست که وقتی از ------ استفاده می کنم سرعت لود صفحات بیشتر میشه در حالیکه در ADSL برعکسه
    ولی باطری موبایل داغ میکنه
    لطفا یک مودم GPRS با قیمت مناسب و آدرس معرفی کنید ( بالای 50 تومن نباشه بهتره)
    با این اوضاع اگه مودم درست و حسابی گیر بیاد ADSL اصلا ارزش نداره
    Mobile Model : Samsung i900 Omnia
    Connection Type : USB
    Operator : Irancell
    Type: Edge
    Maximum Speed 25 KB/s
    Minimum Speed : 13 KB/s

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

یک خبر خوش
    البته شاید بعضی ها تون میدونید

نرم افزار C.p0r0xy روی edge کار میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

این FasTun عجب چیزیه
    سرعت لود صفحات فوق العده شده ( 2ثانیه ای این صفحه لود شد)
    حالا مشکل لود شدن صفحات هم حل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •