خوب دوستان امروز من ساعت 10 کانکت شدم سرعت تا 30 هم رفت الان بین 15 تا 20 هست در ایرانسل
همراه اول دیشب اخرهاش ریپ زد
فکر کنم دیشب که ایرانسل جواب نمی داد یا فنچهای ایرانسل داشتند با هم گپ عاشققانه نصف شبی می زدند و یا خوره دانلود نزدیکم هست
الان که ایرانسل خوبه
این سیستم گوش شیطان کر هم به دیال اپ هزار براب شرف داره هم به ای دی اس ال شرف داره و بعد از تست اول تو خریدش شک نکنید
از استاد کینگ بابت معرفی این سیستم خیلی خیلی ممنونم خیر روز افزون ببینی تازه هم کلی هزینه من را تو اینترنت کم کرد هم سرعت هم اعصاب البته کلی تنبلی کردم کاش زودتر می رفتم چون گوشی فعلیم اینترنت نداشت تازه مشکل بچه براردم حل شد جون دیال اپ هزینه شدیدی می اندخت اون با سرعت 30 35 هم دانلود کرده
2730 چنده محمد به نظرتون برم فردا صبح گوشیو عوض می کنه؟
البته الان فکر کردم هم از نظر اخلاقی درست نیست گوشی دو روز کار کرده را عوض کنم هم این که تا اسفند که نسل سوم بیاد که قول اینها قول نیست هم این که بعید می دونم 3 جی از وایمکس و ای دی اسل ارزونتر باشه چون اونها همه ورشکست می شن و من باور نمی کنم سه جی ارزونتر از وایمکس باشه و رقبای قوی همجون مخابرات و ایرانسل بذارن 3 جی بازار پرسود اینترنت را از دست اونها در بیاره
ضمنا تا اون وقت حتما گوشیهای سیمبیان دار 6 ارزونتر می شن که بشه از نرم افزار انت فایندر استفاده کرد پس بچسبیم به همین 2700 عزیز ساخت رومانی تو این وانفسای گوشیهای چینی
راستش الان یادم اومد توی حی اس ام ارنا از 2700 توی نظرات تعریف کرده بودند و از 2730 بد گفته بودند شاید ناخوداگاه تاثیر گذاشت تو روانم موقع خرید
دوستان در رفتن از دیال اپ و
خای ای دی اس ال به ادچ شگ نکنید
باز هم ممنون دیزانر عزیز