m600 dar hade ak be foroush miresad, ba w850 ham taviz mikonam. 09173189686 shiraz
m600 dar hade ak be foroush miresad, ba w850 ham taviz mikonam. 09173189686 shiraz
با با ما تو هر تايپيكي كه ميريم تو توش آگهي تبليغاتي برا فروش m600 گذاشتي.خدا وكيلي دلت مياد با w850 تعويض كني؟
دوستان سلام.تو این سایت کیف و قاب m600هست ولی تو لیست خریدش ایران نیست.ولی گفتم شاید دیدنش بد نباشه...
![]()
اینم لینکش ببخشید یادم رفته بود بزارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا این m600 خیلی صداش بیخودهو درسته که با کیفیته ولی اگه یه کم صدا دور و برت باشه دیگه صداشو نمی شنوی. اول که می خواستم بخرم گفتن صداش مثل k750 هست ولی نصف اونم نیست. من کلاٌ آدمیم که اگه گوشیم خداهم باشه بیشتر از 2 ماه نمی تونم باهاش سر کنم. هر 2 ماه یه گوشی می خرم. حالا اگه مشتری داشتی خبرم کن.
اولندش که کا750 دو زار صداشو من قبول ندارم چون فقط صدای زیرش بالاست که اونم واسه کسای هست که بیشتر به بلندی زنگ گوشیشون اهمیت میدن ولی M600 با یه بار آپدیت شدن صداش خیلی بهتر میشه مخصوصا تو زنگش .بعدشم کیفیتشم که حرف نداره من که تا حالا گوشیی با این کیفیت ندیدم به غیر از چند مدل سونی اریکسون که تو رده M600 هستن.(اینهایی که گفتم همه نظر شخصی منه)
تو پاساژ علائدین طبقه پایین همون زیر زمین .شماره پلاک مغازرو یادم رفت ولی رفتی پایین
برو دست راست شاید بتونی پیدا کنی![]()
خدا خیرت بده زودتر میگفتی! من امروز رفتم علاءالدین اصلا حواسم به زیر زمین نبود!
طبقه بالا هم که هیچ کس نداشت!
منظورت از لوازم مثلا چیهاست میشه نام ببری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)