برو به قسمت تنظیمات یا option بعد control بعد می تونی ائنجا کلیدها رو تغییر بدی. من گذاشتم رو موس و کیبرد و از دو تا شون استفاده می کنم
برو به قسمت تنظیمات یا option بعد control بعد می تونی ائنجا کلیدها رو تغییر بدی. من گذاشتم رو موس و کیبرد و از دو تا شون استفاده می کنم
Last edited by پسر خاکستری; 05-12-2012 at 19:51.
کسی می تونه این مرحله رو جای من بره؟ من نمی تونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by پسر خاکستری; 05-12-2012 at 19:52.
من همون روز که گذاشتی سیوها رو انقال دادم که برات ردش کنم...ولی سیوات رو بازیم نخوند..نسخه من بلک باکسه ...ا
ببخشید من یه سوالی داشتم.تو نسخه pc شخصیت بازی اسمش کانره یا یه چیز دیگس؟
آخه اسمش کانر نیست.
درسته؟
آقا قبلا" ها وقتی دو نفر کنار هم وایساده بودن رو میتونستی با دو تا هیدن بلید هات بکشی ، چرا این نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اونجا مهمات خودت رو تعویض کن و به نوع زنجیردارش مجهز بکنش...اون موقع به کشتی بزرگ با اون شلیک کن.
حتما تازه شروع کردی ، یکی دو ساعت اول با شخصیت کانر نیستیم ، کانر جلوتر معرفی خواهد شد.ببخشید من یه سوالی داشتم.تو نسخه pc شخصیت بازی اسمش کانره یا یه چیز دیگس؟
آخه اسمش کانر نیست.
درسته؟
اینجا هم میشه ولی متاسفانه این مورد هم شامل حال گیم پلی پرفراز و نشیب بازی قرار گرفته و فراموش شده وگرنه هست یادم نیست با هیدن بلید میکشت یا نه ولی همزمان دو نفر رو یک جا میکشه ، کشتم خودمآقا قبلا" ها وقتی دو نفر کنار هم وایساده بودن رو میتونستی با دو تا هیدن بلید هات بکشی ، چرا این نمیشه ؟
همین الان رو موس و کیبرد هست و نمیتونم به چیز دیگه ای تغییر بدم(از اول همین جوری بوده)
حداقل یه راهنما از کلید ها بگین
سلام. خوبین؟؟؟؟؟؟// بچه ها زبان بازی من انگلیسی نیست... فک کنم روسیه.... چجوری تغییرش بدم؟؟؟؟؟
دوست من کلا" اسم کانر کانر نیست!
این یه اسم مستعاره!
اسم خودش خیلی اجق وجقه!
نمیدونم چرا این اسمو اون پیر مرده روش گذاشت!
(شاید اونقدر ضایع بود اسمش که عوض کرد!یا شایدم تلفظش اونقدر بد بود که نتونستن زود زود به راحتی صداش کنن برا همون عوض کردن!)
![]()
دوستان یه سوال
این ببرا یا خرسا چهطوری با چه وسیله ای بکشیمشون؟
من که والا کم آردم !
دیگه کلا" میترسم تو جنگل پا بزارم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)