تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 359 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

King جان نمیخوام پای بچه ها درد بگیره
    من که نمیخوام با گوشی وصل شم اگه این سرویس تو کرمانشاه هم برقرار باشه میخوام دانگل بخرم
    تو میگی اگه E رو گوشیت باشه سرویس تو منظقه شما برقراره خب ماله من اینطور نیست یعنی سرویس EDGE برقراره نیست
    اون مورد اولت رو متوجه نشدم پای کدوم بچه درد گرفته ؟
    اگر E نباشه و حرف G رو نشون بده یعنی اینکه نیست دیگه
    گوشیت چیه ؟ شاید هم خطها وصل باشه و گوشی شما ساپورت نکنه به گوشی شما بستگی داره
    اگر G باشه یعنی نهات سرعتت 7-8کیلو بر ثانیه است که میشه هر دقیقه 500 کیلوبایت !! دالنود کنی ! که مفت نمی ارزه بهتره اول تحقیق خوب بکنی ببینی هست یا نیست با یه گوشی خوب امتحان کن . و وصل کن به سیستم ببین چقدر سرعت میده
    تاکید میکنم با سیستم امتحان کن امکانات سیستم از گوشی بیشتره .!
    در مورد EDGE و GPRS هم مطلقا با فروشنده ها بحث نکن هرگوشی خواستی بیا به خودم بگو بهت میگم چی بخری تو فقط مدل رو بهشون بده و قیمتشو بگیر..

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

امروز تاپیک رو ترکوندین !!

چشم بقیه ی تاپینگ ها بترکه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چشم بقیه ی تاپینگ ها بترکه
    دوباره گفت تاپینگ ..
    ما با بقیه کاری نداریم اون هم دوست ما هستند .
    هرچند که خودشون غیر از این فکر میکنند متاسفانه طرز فکر یه عده ای اینجوریه داداش
    Last edited by KING_DESIGNER; 26-07-2010 at 21:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بالاخره در این 51 صفحه به نتیجه ای درباره لپ تاپ هایی که سیمکارت میخورند رسیدید
    من تا صفحه 15 رفتم چشام در اومد
    لطفا نتیجه رو در پست اول بزارید ( از چه برنامه ای استفاده کنیم , مراحل کار چیه و ...)
    Dell Vostro 1500

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بالاخره در این 51 صفحه به نتیجه ای درباره لپ تاپ هایی که سیمکارت میخورند رسیدید
    من تا صفحه 15 رفتم چشام در اومد
    لطفا نتیجه رو در پست اول بزارید ( از چه برنامه ای استفاده کنیم , مراحل کار چیه و ...)
    Dell Vostro 1500
    متاسفانه 20 تا پست هم در پیغام خصوصی رد و بدیل کردیم ولی نتیجه ای نداد جز اینکه برید به نمایندگی
    اگر این لپتاپ رو داشتم سه سوته دخلشو در میاوردم
    حیف که دستم بهش نمیرسه وگرنه خیلی سخت نیست بالاخره یه چیزی هست که کمپانی به عنوان امکانات لپتاپ گذاشته و پولشو گرفته فقط هم مدل شما نیست پستهای قبل از همین پست من رو ببینید ( یکی دو پست قبل) یکی دیگه از دوستان هم یه مدل لپتاپ دل داره که همین وضعیت رو داره
    متاسفانه از وقتی که این کمپانی خودشو به ایرلند فروخت ! دیگه جنس درست حسابی بیرون نداده
    من یه دونه پنتیوم 2 امریکای شو دارم که عهد بوق خریدمش ولی از مال همتون جلوتره
    سیم کارت نداره ولی ویندوز ایکس پی نصب کردم روی این لیپ تاپ یه دونه هم پورت USB داره این همه دردسری که شماها دارین نداره ...ها ها ها ها با گوشیم وصل میشه و هیچ مشکلی هم نداره فقط لامصب HD ساپورت نمیکنه

ولی چشم داداش اگر خبری شد حتما در پست اول میزارم
    من همیشه نکاتی که مهم باشه یا با فونت قرمز و درشت تر از بقیه میزنم یا اینکه اگر خیلی خیلی حیاتی باشه در پست اول میزنم و خبر درجش رو در تاپیک میزنم اگر دقت کنید من در تمام تاپیکهایی که خودم زدم این کار رو انجام میدهم.
    فقط باید یه جوونمرد پیا بشه بره نمایندگی و این طلسم رو بکشنه
    متاسفانه خودم نه این لپتاپ رو داشتم نه این امکاناتشو از نزدیک دیدم مثل بقیه سرچ میکنم و تحقیقات سایتها معتبر رو میخونم با تجربیات خودم تطبیق میدم و نتیجه مییگرم شکر خدا هم تا حالا مشکلی نداشتیم و هرچی گفتیم درست از اب در اومده
    ولی این یه مورد رو چون دسترسی بهش نداشتم نتوسنتم کاری کنم . ... متاسفانه راهی هم جز ازمون و خطا نیست که من این مورد رو برای دوستان و حتی شما پیشنهاد نمیکنم چون معلوم نیست به کجاهاش دست بزنین و فردا بگین کینگ گفته دستتون رو بکنین توی پریز ما هم کردیم توی پریز !!! پس این یه مورد از مسئولیت من خارجه ! . و من هیچ توصیه ای نمیکنم که خودتون هم باهاش کاری انجام بدید در پست قبلی هم گفتم که این وسیله all in one هستش و درسته که یک کامپیوتر هست ولی تمامی قطعاتش از بحث سیستم خارجه و متخصصای خودشو میخواد
    چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ سخت افزاری من توصیه میکنم به هیچ وجه نه بازش کنید نه اینکه انگولکش کنید !
    ببرید نمایندگی ( تاکید میکنم دست تعمیرکار ندید چون اصلا نمیدونه سیم کارت چیه تا چه برسه به EDGe ) هم پلمپ گارانیتش رو خراب میکنه هم اینکه ممکنه از فرط فضولی چندتا قطعه اضافی !!! از داخلش بیرون بکشه و اخرش هم یه فاکتور چندصدهزارتومنی براتون بکشه.
    پس دادشا بیخیالش بشی بهتره .
    به فکرنماندگی باش

فعلا

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب سلام بر دوستان عزیز
    استاد کینگ عزیز با معرفی 2700 ساعت 9رسیدم میدون ولیعصر و دیگه فکر کنم علاالدین تعطیل بود نرفتم اونجا
    قیمت گرفتن ای 250 را بین 59 تا 65 بدون کابل می گفتند نهایتا 2700 بدون گارانتی با یک کابل خریم 88 تومان که 4 تومانش کابله رم یک گیگ داره و 25 مگ هم داخلی خودش ساخت رومکانیه ولی باتریش چینیه شاید عوض کرده !

اما نتیجه تستم کانکشنی که می سازه 460 کیلو بیته
    با ایرانسل وصل شدم بالای 13 نرفت خیلی هم نوسان داشت و اکثر روی 5 نی چرخید
    با همراه اول دایمی وصل شدم تقریبا ثابته و روی 13 تا 15 می چرخه
    در کل همراه اول واسه من از ایرانسل ثبات و سرعت بهتری داره
    از هر دو تا شون 1000 تومانی خریدم
    ولی می ترسم که برم همراه اول دایمی یکدفعه قبض سنگین بیاره واسم
    باتری خیلی گرم شده
    از راهنمایی همه ممنون
    دوربینش هم 2 مگ هست و کیفیتش بد نیست
    می خواستم سیمبین 6 بخرم ولی همه بالای 150 بودند فعلا با این سر کنیم ببینیم چی می شه

واسه کسایی که دیال اپ دارند خیلی بهتره به نظرم از نظر هزینه خیلی خیلی به صرفه تره سرعتش هم الان برای من در خد 128 هستش سوالی داشتید در خدمتم و از راهنمایی همه مخصوصا کینگ عزیز ممنونم

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

خوب سلام بر دوستان عزیز
    استاد کینگ عزیز با معرفی 2700 ساعت 9رسیدم میدون ولیعصر و دیگه فکر کنم علاالدین تعطیل بود نرفتم اونجا
    قیمت گرفتن ای 250 را بین 59 تا 65 بدون کابل می گفتند نهایتا 2700 بدون گارانتی با یک کابل خریم 88 تومان که 4 تومانش کابله رم یک گیگ داره و 25 مگ هم داخلی خودش ساخت رومکانیه ولی باتریش چینیه شاید عوض کرده !

باتری خیلی گرم شده
    از راهنمایی همه ممنون
    می خواستم سیمبین 6 بخرم ولی همه بالای 150 بودند فعلا با این سر کنیم ببینیم چی می شه

واسه کسایی که دیال اپ دارند خیلی بهتره به نظرم از نظر هزینه خیلی خیلی به صرفه تره سرعتش هم الان برای من در خد 128 هستش سوالی داشتید در خدمتم و از راهنمایی همه مخصوصا کینگ عزیز ممنونم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دیدمش که توضیح دادم !
    همونیه که صفحه کلیدش برمیرده یه لولا داره که میتونی به صفحه کلید پخش اهنگ دسترسی پیدا کنی
    تو هم اخر عمری رفتی موبایل بخری ، دمپایی بهت انداختن
    یه کابل بخر سوکتش رو هم بده تعمیرک نند بشین حالشو ببر
    در ضمن گوشی من خیلی هم توی بورس نیست e251 ولی کلاسش 32 !!!

مهربون !
    وقتی ایکن میاد دیگه ربطی به کانکشن نداره یه کانکشن بساز با مشخصاتی که در پست اول دادم
    و کانکت بشو کاری نداره که .
    با همون نرم افزاری که داده شده میتونی در پست دوم این تاپیک یه توضیح جامع دادم که در مورد نرم افزارهای پی سی سوئیت هست البته فرقی ندارند مال همه گوشیها شبیه به هم هستش قسمت نتورک رو پیدا کنید و ولاسلام ...
    نه دیگه هرچی بگیری از اعتبارت کم میشه ....آخه مهربون پس اون بسته رو واسه چی فعال میکنی اینم سئوال بود پرسیدی ؟
    بیشتین سرعت رو خودم تجربیدم که حدود 45 کیلو بوده ولی ناپایدار یواش یواش سرعتش میاد پایین ولی از 20 کمتر نمیشه ! و تا 30 هم بصورت رندوم میره بالا و میاد پایین که خودتون هم میدونین این به خاطر ویارلس بودن این سرویس هست.
    در سایت ایرانسل این لینک رو چک کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا یعنی کجا ؟
    اینجا رو ببین
    کد:
    ابهرو میگم
    کد:
    الان egr داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب سلام بر دوستان عزیز

باتری خیلی گرم شده
    از راهنمایی همه ممنون

به به اقا مبارکه

طبق این لینک
    کد:
    کلاسش هم 32 هست و با توجه به قیمت و قیافه واقعا چیز تمیزیه و از گوشی سامسونگه قشنگتره . اخه اون سامسونگه هم دخترونه است این رویه اش کربنی هستش خود منم اگر مخواستم انتخاب کنم این مدل شما رو برمیداشتم یادم باشه به بچه ها هم از این به بعد اینو معرفی کنم اخه خوشگلتره انتخابت خوب بود داداش

ولی از لحاظ قیافه در برابر سامسونگه حرف نداره خدایی دوربنیش هم که از سامسونگه بهتره در کل چیز خوبیه
    در مورد گارانتی هم خیالت تخت من این همه مدته با گارانتی خریدم هیچ خیری ندیدم
    خراب هم شد فدای سرت بندازش دور یکی دیگه بخر ولی از من به تو نصیحت نه تعمیر کن نه جنس گرون بخر ! چون گارانتی در ایران معنا نداره اگر گرون بخری خراب بشه کل پولت رو بیرون ریختی اگر هم ارزون بخری و ببری تعمیر به اندازه پول گوشی تا خر خره تیغت میزنه
    متاسفانه موبایل فروشها شاه دزد بازارند و تعمیرکاها هم شریک و نوچه همونها هستند.
    نصف بیشترشون هم مالخر و توی کار گوشی دزدی هستند
    پس نباید به این دسته اعتماد کنی . همون بهتر هم که پول اضافی برای گارانتی ندادی

همین گوشی خوبیه ایشالا صد سال واست کار کنه
    در مورد باطری هم خیالت تخت همه باطریهای توی بازار چینیه مال منم چینیه مال بقیه اعضای خونه و شانا و همه کسایی که موبایلشون رو باز کردم چینی بوده مگر انیکه مال کس دیگه ای فرق کنه که من تا حالا ندیدم اگر بوده که بازم مهم نیست چون برای من مشکلی پیش نیومده
    تیو علاالدین هم داشتم رد میشدم دیدم یه جا زده باطری چینیمیده 2 تومن 3 تا خریدم و شارژ نگهش داشتم برایوقتی میرم کوه !

در مورد سرعتت هم باید بگم که چندجا توی خونه امتحان و از سرورهای مختلف دانلود کن که میدونی سرعتشون بالاست !!!! به اون هاستی که ازش فایلم یگیری خیلی بستگی داره
    مثلا سرویس free رپیدشیر با پرمیومش فرق میکنه !!! پس از یه جا لینک مستقیم دانلود کن و ببین داستان چیه ! اگر سرعتت همین بود که ایرانسل میده دیگه کاریش نیمشه کرد
    اگر هم واقعا همراه اول بهتر انتن میده که دیگه همونو استفاده کن مهم نیست که ایرانسل بهتره یا همراه اول

مهم اینه که شما دسترسی داشته باشی حالا میخواد ایرانسل باشه و یا میخواد همراه اول باشه میخواد هرکی باشه مهم سرعت بالا در قیمت برابر هست که شما با همراه اول هم به این کیفیت میرسی
    قیمت هم که یکسانه پس عاقلانه اش همون همراه اوله برو توی تاپیک DNS مهرداد و اون نرم افزار رو دانلود کیفیت وبگردیت هم بهتر میشه خلاصه مطالبش اونجا هست بخونی یاد میگیری .
    ضمنا روی این سیستم 24 ساعت زیاد باز نکن یه خورده کار کن و سریع یک ماهه رو فعال کن
    وقتی که کامل چک کردی و خونه رو گشتی و بهترین نقطه رو پیدا کردی سرویست رو فعال کن شاید ایرانسل توی یه اتاق دیگه بهتر انتن بده .
    در ضمن نمیدونم چه چیزیه که وسط اتاقها یعنی زیر لامپ !!! دقیقا مرکز اتاق از همه جای خونه ها بیشتر انتن میده چندبار این مسله رو تست کردم شما هم تست کنین متوجه میشین !

وقتی که کامل مطمئن شدی سرویستو فعال کن و دیگه استفاده کن.
    در ضمن 100 البته از دایال آپ بهتره چون هزینه ای برای انلاین بودن نمیگیره دایال اپ از وقتی روشن بشی تا دیسی بشی یه فاکتور 2-3 تومنی میفرسته در خونه ات اون هم باری دو ساعت کار کرد مفید که نصفش میپره !

سی دی نرم افزار و اینها رو ردیف داری دیگه ؟ مشکلی نداری ؟ اموزش نوکیا رو هم در پست دوم همین تاپیک هست مشکلی داشتی با اون جلو برو !
    خلاصه مبارکت باشه فعلا ! سئوالی داشتی بپرس

ابهرو میگم
    کد:
    الان egr داره؟
    به سمت زنجان و ازناب اصلا سرویس ارتباط تلفنی ایرانسل عرضه نمیشه چه برسه به اینترنت .!
    شما با گوشی خوب که کلاس 32 داشته باشه یه تست بگیر ! اگر ایکن E اومد که مشکلی نیتس اگر نه که حتما GPRS هستش و نهایت سرعتت تا 6-7 هستش !

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من با i8000 که وصل شدم win 6.5 بود به این صورت بود : تو منوی استارت, internet sharing رو انتخاب کن.بعد اونجا میتونی با کابل یا بلوتوث وصل بشی.با این روش دیگه نرم افزار نمی خواد
    منو استارت گوشي ؟
    نداره همچين گزينه اي
    بعد از اتضال گوشي به كامپيوتر برنامه اكتيو سينك خود به خود بالا مياد كه فقط از طريق اونم ميشه درايو c خوده گوشي رو ديد نه تو مودم هاي كامپيوتر چيزي اضافه نميشه

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوباره گفت تاپینگ ..
    ما با بقیه کاری نداریم اون هم دوست ما هستند .
    هرچند که خودشون غیر از این فکر میکنند متاسفانه طرز فکر یه عده ای اینجوریه داداش
    می دونم topic یعنی موضوع ولی با تاپینگ بیشتر حال می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •