بچه ها دوتا سوال...
کرکی برای آنلاین+مود زامبی هنوز نیومده؟
بچه ها دوتا سوال...
کرکی برای آنلاین+مود زامبی هنوز نیومده؟
من رسیدم به قسمت cocain bunker ولی نمیدونم چرا نمیتونم از پله ها وارد زیرزمین بشم. کسی اگه سر در میاره لطفا راهنمایی کنه.
ایول به ولت
اقا حیف بود اسمی از call of duty..........mw3 اینجا نباشه خدایش بهترین بازی هست که تا حالا بازی کردم
سلام
من موقعی که میخوام وارد بازی شوم صفحه سیاه میشود ووارد نمیشود.دوستان لطف کنند یه راهنمایی بکنند
ممنون
سلام من در مرحله karma
در عملیات access crc computer and search for karma
وقتی که جلوی کامپیوتر مرکزی میرسم و دکمه Fرو میزنم دیگه بعدش اون صفحه بزرگه روشن میشه و جلوش وایمیستم دیگه بلد نیستم چیرو بزنم که ادامه بده عکسشم براتون گذاشتم میشه یه راهنمایی کنید[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کینگ عزیز واقعا خسته نباشی !!!... آخه اینجام گیر کردن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا خوبه پایینش زده D و جهت موس ... موس رو به سمت راست بکش
![]()
نمیدونم چرا وقتی بازی رو نصب کردم این ارور رو میده . این steam رو هم نصب کردم اکونت هم ساختمون لامصب 200 مگ از ترافیکمو حرووم کرد الان بازی میاد ولی رو دموی اول بازی گیر میکنه بعضی مواقع هم صفحه سیاهه و فقط صداش میاد این ارور رو هم میده . هرجور کرکی رو بگید تست کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mahyarSAMSUNG; 25-01-2013 at 20:12.
دوستان کمک کنید منم تقریبا اینجوری میشه.توی بازی میره ولی صدا نداره و بخواهی تصویرو تغیر بدهب میاد بیرون
کمک کنید
این بازی زیر نویس نداره مثل فیلم ما که فقط بازی میکنیم اصلا نمیفهمیم داستان چیه
راستی چرا این داستانش اینطوریه یه بار نشون میده نارنجک از دست مندز ول شد تو اتاق جوزفینا
یه بار نشون میده از دست سربازه ول شد؟
زیر نویس داره باید تو آپشن فعال کنی.
از دست منندز ول نشده، اون صحنه اونجوری نشون میده و خیلی جالبه.
آدم فک میکنه منندز مقصر بوده ولی در ادامه میفهمیم که در واقع ووووود اون نارنجک رو انداخته.
این زیبایی روایت داستان رو میرسونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)